Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Via med nepoznam…s citlivostou 10 len Rapi…a ten som si nekupila - nema dobru povest ![]()
Soni juknu,víš jak já to nikdy nějak nestudovala,koupila jsem jen mamatest a bylo
![]()
soni ten ViaMed málokde majú, je to podpultový tovar alebo čo
ja som k nemu tiež prišla ako slepé kura k zrnu
Ale čítala som naňho len chvály na rozdiel od RapiClear ![]()
Ja som musela improvizovat…lebo mamatest je asi podpultove zbozi…s kazetovym Women sec. mam zlu skusenost - robil sedych duchov…tak som s takou nedoverou skusala tie pruzky, ale tie boli o.k.
aj ked…mamatest je jednoznacne najlepsi…ked sa k nemu uz clovek dostane… ![]()
Inak v lekarni automaticky vytahuju Rapi testy, ked zacuju „tehotensky test“ a vychvaluju az do neba…niekedy mam pocit, ze tomu co hovoria aj veria… ![]()
son1cka píše:
Inak v lekarni automaticky vytahuju Rapi testy, ked zacuju „tehotensky test“ a vychvaluju az do neba…niekedy mam pocit, ze tomu co hovoria aj veria…
ja zasadne odmietam a poviem, ze nie su dobre, tak kukaju na mna jak na zjavenie
![]()
no ja som kdesi čítala či počula? neviem
že na RapiClear sa dá nahodiť najlepšia marža spomedzi všetkých testov
preto majú v lekárňach väčšinou len ten ![]()
Lauritka píše:son1cka píše:ja zasadne odmietam a poviem, ze nie su dobre, tak kukaju na mna jak na zjavenie
Inak v lekarni automaticky vytahuju Rapi testy, ked zacuju „tehotensky test“ a vychvaluju az do neba…niekedy mam pocit, ze tomu co hovoria aj veria…![]()
Lauritka aj ja…asi sa im nepaci, ze namiesto Rapi zoberiem test za tretinovu cenu… ![]()
ahojte,tak ako a to dnes vyvija?
soldi, takze nikto sa ti neozval? mne je smutno za vami ![]()
sonicka ty si z NR ??
Ja som zo ZM, ale do NR chodime velmi casto, ja len tam kupujem teh.testy, ale napriklad v tej lekarni co je v Galerii, mi vzdy automaticky davaju rapi clear, tak vzdy pytam, nech pohladaju nieco ine ![]()
Damiana, ja som „pristahovalec“, a kde v NR si nasla Mamatest? Lebo ja len v Maxe a uz vcera nemali - resp. vyvalila na mna Rapi…