Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7606
29.9.10 14:05

katlin: ja som vela babik nemala ale tato bola najoblubenejsia, alebo som mala, ale hrala som sa len s tou jednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.9.10 14:07

andul asi mas pravdu… inak ja by som tiez rada mala take traktorikove :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Mouk tak je to nejakych 15 eur plus to postovne, nechcem, aby ti to chybalo alebo nieco, len preto ze mi robis laskavost. Cize som to chcela mat z krku, ale ked ti to takto vyhovuje, tak ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519

mouku - ja si pamätám len tri Gabiku, Ferka a Evičku a všetci traja sú niekde v exile :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.9.10 14:08

aj ja mam doma babiku Filipka a ma oblecenu kosielku, dupacky, a tusim aj poštolky :mrgreen: je schovana, mam ju rada :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.9.10 14:10

Ahojte :mavam:
Ako sa majú tehuľky, dúfam, že nevoľnosti ustupujú :mrgreen: . A medzi snažilkami nejaké adeptky, Lauritka a Moukuska majú ozaj pekné grafíky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606

katka: no chybat nam to urco nebude :hug: nam totiz chyba ovela viac :pankac: :mrgreen: :hug: takze dohodnute :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Mouk no neviem ci je to pre mna vyhodnejsie mat tento balik, ja som to v podstate ani neratala, lebo dovtedy som mala studentsky ucet bez poplatkov a potom mi ta pracovnicka ponukla hned tento balik a ja som na to skocila :mrgreen: Okrem toho, pri platbe kartou dostavam vzdy na konci mesiaca z tej suhrnej sumy na ucet nejake percento spat, za to ze som platila kartou :lol: Teraz to bolo desat centov :mrgreen: A to platim dost kartou. ale lepsie ako klincom do oka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
29.9.10 14:12

Idem baby montovať stojan na víno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 14:13

kica: joooj a keby si vedela ze dnes mam aj priznaky ktore su z pocasia :pankac:

ale nieee tento cyklus este netestujem a ani buduci :lol: bola som u Anky Kopacovej a idem si davat obklady na maternicu. a graf sa len tak tvari pozri poriadne…ale on ukaze svoju pravu tvar :lol: ved to by ozaj musel byt nejaky zazrak.

a tebe, vam sa ako dari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
29.9.10 14:14

Kde se toulá Soldi musím pro malého do školky a pořád čekám na :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 14:16

katka: tak mne za prevod stahuju, za platbu kartou asi nemam nic dufam ze mi nestahuju nic… fakt tam pojdem a nech mi povedia…lebo ja jak sprosta vyberam peniaze z bankomatu a to je urcite horsie ako platit kartou :think: len su mi dost od ruky. ale v piatok budem v meste tak hadam nezabudnem tam skocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
29.9.10 14:19

bambi skus potom pozriet v tescu, mozno ich este budu mat, dam ich sem vecer ze ako vyzeraju :-D a v tescu maju pekne veci, tam rada okukujem :mrgreen:

mouk ja napr pri platbe kartou neplatim nic navyse, preto aj furt platim tak a nikdy nemam hotovost pri sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
29.9.10 14:20

:think: tak kde je ta Soldi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 14:21

andul: ved ani mm neplati za platbu kartou a stale nou plati, ale ma inu banku. lenze on plati aj menej za vedenie uctu ako ja :think:

a ja mam malokedy hotovost so sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital