Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
29.9.10 15:33

Soldi na tickerik som dnes zabudla, varila som doteraz, polievku z udenych kosti a rostenku s ryzou, mnam.Rrefresh nepomaha, to som uz skusala, ono niekedy naskocia, ale skor nie ako ano. Ani teraz ich nemam, historiu som vymazala este vecer a este mi dnes net neblikal. Tak neviem co zase je tomu netu, skusim restartovat PC.
A ja som tiez pozerala ako pekne ti vidno pupocnu snuru, to som este na ziadnom UTZ tak nevidela, a zase to meranie nemuselo byt presne a babo to este dobehne, ja som tiez na zaciatku meskala a teraz som dokonca popredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
29.9.10 15:36

albi-takže ty budeš silvstrovať v nemocke??
možno bude malá Hanulka 1. dieťatko - a budete v telke :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.9.10 15:36

Výstražný trojuhoľník na auto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.9.10 15:37

katka, ano, ta gulocka ze je zltkovy vak a od neho ide pupocna snura k malickemu :srdce: len neviem, co je ta gulka na druhej strane :roll:

z toho merania si hlavu nerobim, ako som pisala, na druhej fotke je babo vacsie o kusok a vieme, ze ten kusok moze byt presne tie 4 dni :lol:

mne vymazanie historie vzdy pomoze na to, ze mi potom net ide o cosi rychlejsie :-D

pobezka, filipko je krasne meno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 15:37

kica: to mas odkial, to urcite budem chciet :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.10 15:38

KATLIN ty si fakt veľký talent :palec: :palec: si strašne šikovná,škoda ta na doma,fakt by si si mala zaloźiť ten krúźok čo včera spomínali baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
29.9.10 15:38

albi drzim palceky…ja som tiez predtym chcela prirodzeny porod, dokonca som planovala porod do vody…co uz…ale inak sekcia bola tiez v pohode, tu ta vyzenu z postele uz na druhy den, ked ta prelozia na normalnu izbu, a musis sa sama starat o male, lebo tu nechavaju babatka s matkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
29.9.10 15:39

pobežka - to dúfam, že už mám nejaké zo stretka v obehu :mrgreen:

mouku - som nechcela to tak priamo povedať, aby sa baby nevyplašili, že mi to prekáža, že tu sú. ja si ich rada prečítam, veď ma tieto starosti a radosti tiež raz čakajú :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

kica, presne vcera vecer som rozmyslala, ze si dam u nas vo firme urobit nalepku na auto, ze pregnant, alebo nieco take :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549

kica to je bomba ten trojuholník :palec:

soldi a teda by si mohla opísať aj to moje foto, keď si taká skúsená :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Pobezka a preco chces planovanu sekciu? Ja neviem ci som staromodna, ale ja by som chcela rodit normalne, ak to bude mozne.

Kica ved pockaj, vy uz tiez budete mat tak nejak, medzi nami je asi len tyzden rozdiel, uvidis krasne rucicky, nozicky, tak nejak to bude vyzerat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.9.10 15:40
moukuska píše:
kica: to mas odkial, to urcite budem chciet :mrgreen: :mrgreen:

http://www.mimibazar.sk/foto.php?…
Je to super, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.10 15:40

soldi aj ja by som chcela mať taký ten meter alebo čo máte v podpise čo odpocitava dni,to je z ff?ja tam na ff mám niečo ale neviem ako dať do podpisu akurát som zkopírovala tie čísla ale obrázok nemám zobrazený v podpise. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.9.10 15:41

katlinnm, ahoj, citala som Tvoje vysledky, tak dobra sprava je, ze by to nemalo branit otehotneniu :hug: a mas mouk, ktora uz ma nieco nastudovane :srdce:

a loparik je rozkosny :dance:

lisa, moj kamarat gyn mi hovoril o tych porodoch do vody, ze to bol len taky trend, co pomaly ustupuje, lebo ze v tej vode je humus, krv, fekalie, moc, proste vzdy nejake kusky uniknu a vsetky deti, co sa tak narodia, trpia minimalne zapalom ocnych spojiviek, ze on by to moc neodporucal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
29.9.10 15:41

rozmýšľam ako to o tom HPV poviem mm, aby sa chúďa nevydesil na smrť :think: Ale asi len tak z mosta do sprosta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí