Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Soldi na tickerik som dnes zabudla, varila som doteraz, polievku z udenych kosti a rostenku s ryzou, mnam.Rrefresh nepomaha, to som uz skusala, ono niekedy naskocia, ale skor nie ako ano. Ani teraz ich nemam, historiu som vymazala este vecer a este mi dnes net neblikal. Tak neviem co zase je tomu netu, skusim restartovat PC.
A ja som tiez pozerala ako pekne ti vidno pupocnu snuru, to som este na ziadnom UTZ tak nevidela, a zase to meranie nemuselo byt presne a babo to este dobehne, ja som tiez na zaciatku meskala a teraz som dokonca popredu.
albi-takže ty budeš silvstrovať v nemocke??
možno bude malá Hanulka 1. dieťatko - a budete v telke ![]()
katka, ano, ta gulocka ze je zltkovy vak a od neho ide pupocna snura k malickemu
len neviem, co je ta gulka na druhej strane ![]()
z toho merania si hlavu nerobim, ako som pisala, na druhej fotke je babo vacsie o kusok a vieme, ze ten kusok moze byt presne tie 4 dni ![]()
mne vymazanie historie vzdy pomoze na to, ze mi potom net ide o cosi rychlejsie ![]()
pobezka, filipko je krasne meno ![]()
KATLIN ty si fakt veľký talent
si strašne šikovná,škoda ta na doma,fakt by si si mala zaloźiť ten krúźok čo včera spomínali baby
albi drzim palceky…ja som tiez predtym chcela prirodzeny porod, dokonca som planovala porod do vody…co uz…ale inak sekcia bola tiez v pohode, tu ta vyzenu z postele uz na druhy den, ked ta prelozia na normalnu izbu, a musis sa sama starat o male, lebo tu nechavaju babatka s matkami
pobežka - to dúfam, že už mám nejaké zo stretka v obehu ![]()
mouku - som nechcela to tak priamo povedať, aby sa baby nevyplašili, že mi to prekáža, že tu sú. ja si ich rada prečítam, veď ma tieto starosti a radosti tiež raz čakajú ![]()
kica, presne vcera vecer som rozmyslala, ze si dam u nas vo firme urobit nalepku na auto, ze pregnant, alebo nieco take ![]()
kica to je bomba ten trojuholník ![]()
soldi a teda by si mohla opísať aj to moje foto, keď si taká skúsená ![]()
Pobezka a preco chces planovanu sekciu? Ja neviem ci som staromodna, ale ja by som chcela rodit normalne, ak to bude mozne.
Kica ved pockaj, vy uz tiez budete mat tak nejak, medzi nami je asi len tyzden rozdiel, uvidis krasne rucicky, nozicky, tak nejak to bude vyzerat
moukuska píše:
kica: to mas odkial, to urcite budem chciet![]()
http://www.mimibazar.sk/foto.php?…
Je to super, že ![]()
soldi aj ja by som chcela mať taký ten meter alebo čo máte v podpise čo odpocitava dni,to je z ff?ja tam na ff mám niečo ale neviem ako dať do podpisu akurát som zkopírovala tie čísla ale obrázok nemám zobrazený v podpise. ![]()
katlinnm, ahoj, citala som Tvoje vysledky, tak dobra sprava je, ze by to nemalo branit otehotneniu
a mas mouk, ktora uz ma nieco nastudovane ![]()
a loparik je rozkosny ![]()
lisa, moj kamarat gyn mi hovoril o tych porodoch do vody, ze to bol len taky trend, co pomaly ustupuje, lebo ze v tej vode je humus, krv, fekalie, moc, proste vzdy nejake kusky uniknu a vsetky deti, co sa tak narodia, trpia minimalne zapalom ocnych spojiviek, ze on by to moc neodporucal ![]()
rozmýšľam ako to o tom HPV poviem mm, aby sa chúďa nevydesil na smrť
Ale asi len tak z mosta do sprosta ![]()