Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evaa1974 píše:
Kiara76 - mně, kdyby nékdo před 2 lety řekl, že budu mít muže o 15 let mladšího a že s ním budu mít dítě, tak ho pošlu do blázince!!!![]()
Hlavné jsem vůbec nepočítala, že vůbec s někým ještě budu, manžel mi zemřel před 6 lety, tak jsme si tak žili se synem /teď 11 let/ v poklidu, on už v podstatě samostatný, já zlenivělá a pohodlná
a najednou mi osud přinesl JEHO a mě se obrátil můj poklidný život úplně naruby. Pár týdnů jsem se vážnému vztahu s ním bránila, ale stejně to moc nešlo, rozum říkal ne, ale srdce…
Nic takového jako s ním, jsem nikdy s nikým necítila. A o mého syna se stará a věnuje se mu víc, než se staral jeho vlastní otec. Hrozně mi pomáhá. Proto jsem dospěla k závéru, že na věku fakt /asi
/ nezáleží.
@Evaa1974Tak to jsme na tom stejně
taky bych nevěřila, že budu někdy s o 15 let mladším partnerem a bude to super. O věku to fakt není, protože pubertální nápady mívám já a přítel mě krotí
. Věřím, že mateřství v tomhle věku musí být něco úžasnýho, že si to ženská užije mnohem víc než ve dvaceti. Ten můj miláček „zajíc“(jak to někteří nazývají) nedokončil VS, pracuje, školu bude dělat dálkově, s mým 13ti letým synem se učí (se mnou nechce
), je to super parták no asi to znáš a víš co chci říct
Hodně mi ze začátku pomohly diskuze tady na emiminu, když jsem zjistila co ženských má mladšího partnera a jsou štastný
Noo každopádně v červnu vyndávám danu (teda doktor
)a uvidíme…
@Regina Hero
a o to je to pak krásnější, když člověk nevěří. Já teda první 3-4 měsíce myslela, že to bude tak na chvíli, moje mamka se mě ptala, co si od toho slibuju a bla bla bla a ted jsou poprděný. A to moje máti je generál a kdekdo jí jak se říká nevoní ![]()
Tak ja muze potkala, kdyz jsem byla total na dne a myslela jsem, ze zadneho chlapa NECHCI. jeho jsem uvidela a prvni co me napadlo bylo : TOHLE JE TATA MYCH DETI. az pak jsme se spolu teprve zacali bavit, do dvou mesicu jsme spolu bydleli, prisly problemy, ale vsechny jsme je ustaly. a ikdyz i ted to neni bez mraku, tak JE OTCEM ME DCERY. NASI DCERY
![]()
S mým mlaďochem jsme se potkali v naší hospůdce a taky, jak jsem ho viděla, tak jsem věděla, že se něco musí stát
S mým exmanžou to byl vztah o ničem už 10let, chlastal, občas i facka padla a těch nadávek a ponížení
Ale nestěžuju si, byla to i má vina, že jsem to trpěla
Můj „tajný“ vztah s Čendou se provalil zhruba do 2 měsíců a nastalo peklo na zemi
Je to na dlouhé povídání, moje děti, tenkrát už dospělé se mnou nemluvily, ex nám stále vyhrožoval zabitím
no prostě síla
Ale neodradilo nás to, naopak nás to pěkně semklo
Dokonce jsme po 5 měsících společného žití zjistili, že jsem těhotná
Čekali jsme dvojčátka, ale bohužel v 11tt zjistil dr, že jednomu nebije
Jelikož to byla jednovaječná dvojčátka, musela jsem okamžitě na revizi
Myslela jsem, že to nerozdejchám a že je všemu konec
Snažili jsme se dál, nicméně už nám to nešlo. Dokonce jsme navštívili CAR v Karlových Varech, kde nám udělali veškeré testy a vyšetření…oba jsme ok, dokonce jsem dostala pochvalu, že mám krásné výsledky na svůj věk
Návrhů bylo dost-IUI, IVF…ale nebyly na to penízky, tak jsme to vzdali
Je mi to moc líto, ale už jsme se s tím smířili a nic v našem krásném vztahu to nenarušilo, to je důležité
Čenda má z prvního vztahu dvě děti a já tři. Pořídili jsme si dvě psí slečny Nelinku a Sindinku a ty nám krásně doplňují rodinku
Chci jen říct, že nikdy za 5 let jsem nelitovala, že mám o 14let mladšího chlapa…ba naopak, ještě se od něho lecco učím
A že jsou lidé v okolí zlí???To je běžné, dřív mě to trápilo, ale teď na ně kašlu
![]()
Všechny to máme podobné a je super, že nám osud ty nǎse chlapy přihrál do cesty
jinak můj příběh tady https://www.emimino.cz/…jinak-10486/
a kdyby se vám to zdálo dlouhé, tak se na to vyprdněte, hlavně hezký den všem ![]()
@olienka67
tak to s tím těhu je smutný, ale zas máte oba děti z předešlých vztahů. Můj přítel děti nemá
a já mu teda na začátku řekla, že už děti nechci, ale pak jsem všechno přehodnotila, když jsem viděla jak se chová k dětem, jaký je to zodpovědný člověk a začla jsem tak nějak v sobě toužit mít s tímhle úžasným chlapem mimi
no a když jsem mu řekla, jestli si pořídíme miminko, tak si nejdřív myslel, že si dělám srandu
. Už vloni jsem se ptala svého mudr, co a jak, jaký má názor na maminy v pozdějším věku a když mi řekl, že uplně v poho, že nevidí problém
samo genetika atd.tak jsem se uklidnila
přítel v létě zkončil VŠ, hledal si práci a ted jsme čekali, až dostane smlouvu na dobu neurčitou
Tak v červnu chceme „zadělat“
Nechám to osudu…Ale jak píšeš, věřím, že by to mezi námi nic nezměnilo
A lidi jsem neřešila nikdy, pomlouvali a pomlouvat budou-když ne kdo s kým, jak proč, tak ta má velkou prdel, ta má divný vlasy, novýho chlapa..však to všichni známe
![]()
Nevím holky, jestli to dobře chápu, ale Kiara76,ty jsi měla někdy problémy s okolím, že máš mladšího partnera?
A vy ostatní? U nás to bylo tak, že fakt jediný, kdo s tím měl problém jsem byla jen já sama. Jinak jsem se opravdu ve svém okolí nesetkala s jedinou negativní reakcí
Všichni mi říkali, že na tom nevidí nic divného. A když jsem o něm mluvila, tak jsem vždycky říkala, že je hrozně mladej a oni kolik mu je, prý hlavně jestli mu je aspoň 15
Aby mě nezavřeli. Tak když jsem jim pak řekla, že mu je /v té době/ 22,tak byli klidní
A co si o nás myslí tŕeba lidi, když jdeme po ulici, nevím. Rozhodně ale nikdo nezírá, ani nekroutí hlavou
Myslím, že když jdeme po ulici jsme všem úplně volní
Nevím odkud jste, ale tady je to tak anonymní, že je to všem šumák. ![]()