Mladší partner, zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20993
17.4.13 06:48
Krásná slova, také to tak cítím :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac:
@Evaa1974 píše:
Kiara76 - mně, kdyby nékdo před 2 lety řekl, že budu mít muže o 15 let mladšího a že s ním budu mít dítě, tak ho pošlu do blázince!!! 8o :mrgreen: Hlavné jsem vůbec nepočítala, že vůbec s někým ještě budu, manžel mi zemřel před 6 lety, tak jsme si tak žili se synem /teď 11 let/ v poklidu, on už v podstatě samostatný, já zlenivělá a pohodlná :mrgreen: a najednou mi osud přinesl JEHO a mě se obrátil můj poklidný život úplně naruby. Pár týdnů jsem se vážnému vztahu s ním bránila, ale stejně to moc nešlo, rozum říkal ne, ale srdce… :srdce: Nic takového jako s ním, jsem nikdy s nikým necítila. A o mého syna se stará a věnuje se mu víc, než se staral jeho vlastní otec. Hrozně mi pomáhá. Proto jsem dospěla k závéru, že na věku fakt /asi :mrgreen: / nezáleží.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
17.4.13 21:13
@Evaa1974 :D Tak to jsme na tom stejně :lol: taky bych nevěřila, že budu někdy s o 15 let mladším partnerem a bude to super. O věku to fakt není, protože pubertální nápady mívám já a přítel mě krotí :D. Věřím, že mateřství v tomhle věku musí být něco úžasnýho, že si to ženská užije mnohem víc než ve dvaceti. Ten můj miláček „zajíc“(jak to někteří nazývají) nedokončil VS, pracuje, školu bude dělat dálkově, s mým 13ti letým synem se učí (se mnou nechce :roll: ), je to super parták no asi to znáš a víš co chci říct :lol: Hodně mi ze začátku pomohly diskuze tady na emiminu, když jsem zjistila co ženských má mladšího partnera a jsou štastný :palec: Noo každopádně v červnu vyndávám danu (teda doktor :lol: )a uvidíme…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
17.4.13 21:19

@Regina Hero :palec: :palec: a o to je to pak krásnější, když člověk nevěří. Já teda první 3-4 měsíce myslela, že to bude tak na chvíli, moje mamka se mě ptala, co si od toho slibuju a bla bla bla a ted jsou poprděný. A to moje máti je generál a kdekdo jí jak se říká nevoní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
17.4.13 21:43

Tak ja muze potkala, kdyz jsem byla total na dne a myslela jsem, ze zadneho chlapa NECHCI. jeho jsem uvidela a prvni co me napadlo bylo : TOHLE JE TATA MYCH DETI. az pak jsme se spolu teprve zacali bavit, do dvou mesicu jsme spolu bydleli, prisly problemy, ale vsechny jsme je ustaly. a ikdyz i ted to neni bez mraku, tak JE OTCEM ME DCERY. NASI DCERY :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
18.4.13 07:38

S mým mlaďochem jsme se potkali v naší hospůdce a taky, jak jsem ho viděla, tak jsem věděla, že se něco musí stát :pankac: S mým exmanžou to byl vztah o ničem už 10let, chlastal, občas i facka padla a těch nadávek a ponížení :roll: Ale nestěžuju si, byla to i má vina, že jsem to trpěla :? Můj „tajný“ vztah s Čendou se provalil zhruba do 2 měsíců a nastalo peklo na zemi :zed: Je to na dlouhé povídání, moje děti, tenkrát už dospělé se mnou nemluvily, ex nám stále vyhrožoval zabitím :roll: no prostě síla :poblion: Ale neodradilo nás to, naopak nás to pěkně semklo :srdce: :srdce: :srdce: Dokonce jsme po 5 měsících společného žití zjistili, že jsem těhotná :pankac: Čekali jsme dvojčátka, ale bohužel v 11tt zjistil dr, že jednomu nebije :srdce: :,( :,( Jelikož to byla jednovaječná dvojčátka, musela jsem okamžitě na revizi :,( :,( Myslela jsem, že to nerozdejchám a že je všemu konec :? Snažili jsme se dál, nicméně už nám to nešlo. Dokonce jsme navštívili CAR v Karlových Varech, kde nám udělali veškeré testy a vyšetření…oba jsme ok, dokonce jsem dostala pochvalu, že mám krásné výsledky na svůj věk ;) Návrhů bylo dost-IUI, IVF…ale nebyly na to penízky, tak jsme to vzdali :think: Je mi to moc líto, ale už jsme se s tím smířili a nic v našem krásném vztahu to nenarušilo, to je důležité :pankac: :pankac: :srdce: :srdce: Čenda má z prvního vztahu dvě děti a já tři. Pořídili jsme si dvě psí slečny Nelinku a Sindinku a ty nám krásně doplňují rodinku :mrgreen: Chci jen říct, že nikdy za 5 let jsem nelitovala, že mám o 14let mladšího chlapa…ba naopak, ještě se od něho lecco učím :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: A že jsou lidé v okolí zlí???To je běžné, dřív mě to trápilo, ale teď na ně kašlu :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
18.4.13 08:25
  • Citovat
  • Upravit
20993
18.4.13 09:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.4.13 09:13

Všechny to máme podobné a je super, že nám osud ty nǎse chlapy přihrál do cesty :pankac: jinak můj příběh tady https://www.emimino.cz/…jinak-10486/
;) a kdyby se vám to zdálo dlouhé, tak se na to vyprdněte, hlavně hezký den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
18.4.13 09:35

@lucivka Krásné a dočetla jsem do konce, nenudilo mě to :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.4.13 11:12

@olienka67 diky :) Hlavně, že nám to všem klape :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
18.4.13 13:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
18.4.13 20:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
18.4.13 20:05

@lucivka …i slzička mi ukápla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
18.4.13 20:36

@olienka67 :,( tak to s tím těhu je smutný, ale zas máte oba děti z předešlých vztahů. Můj přítel děti nemá :roll: a já mu teda na začátku řekla, že už děti nechci, ale pak jsem všechno přehodnotila, když jsem viděla jak se chová k dětem, jaký je to zodpovědný člověk a začla jsem tak nějak v sobě toužit mít s tímhle úžasným chlapem mimi :) no a když jsem mu řekla, jestli si pořídíme miminko, tak si nejdřív myslel, že si dělám srandu :zed:. Už vloni jsem se ptala svého mudr, co a jak, jaký má názor na maminy v pozdějším věku a když mi řekl, že uplně v poho, že nevidí problém :nevim: samo genetika atd.tak jsem se uklidnila :think: :) přítel v létě zkončil VŠ, hledal si práci a ted jsme čekali, až dostane smlouvu na dobu neurčitou ;) Tak v červnu chceme „zadělat“ :roll: Nechám to osudu…Ale jak píšeš, věřím, že by to mezi námi nic nezměnilo :pankac: :pankac: A lidi jsem neřešila nikdy, pomlouvali a pomlouvat budou-když ne kdo s kým, jak proč, tak ta má velkou prdel, ta má divný vlasy, novýho chlapa..však to všichni známe :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
18.4.13 22:58

Nevím holky, jestli to dobře chápu, ale Kiara76,ty jsi měla někdy problémy s okolím, že máš mladšího partnera? 8o A vy ostatní? U nás to bylo tak, že fakt jediný, kdo s tím měl problém jsem byla jen já sama. Jinak jsem se opravdu ve svém okolí nesetkala s jedinou negativní reakcí :nevim: Všichni mi říkali, že na tom nevidí nic divného. A když jsem o něm mluvila, tak jsem vždycky říkala, že je hrozně mladej a oni kolik mu je, prý hlavně jestli mu je aspoň 15 :mrgreen: Aby mě nezavřeli. Tak když jsem jim pak řekla, že mu je /v té době/ 22,tak byli klidní :mrgreen: A co si o nás myslí tŕeba lidi, když jdeme po ulici, nevím. Rozhodně ale nikdo nezírá, ani nekroutí hlavou :dance: Myslím, že když jdeme po ulici jsme všem úplně volní :) Nevím odkud jste, ale tady je to tak anonymní, že je to všem šumák. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky