Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7476
20.1.12 09:25
Nihal píše:
myslím si, že seš těhu :)

Byla by to paráda ale nechci to nijak předbíhat a nebo svůj stav přisuzovat těhu. Abych pak nebyla zklamaná nebo si něco nevsugerovala. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.1.12 09:28

a teplotu nemáš? že bys byla třeba nemocná, nějaká chřipka nebo tak?…ale obdivuju tě, že vydržíš se netestovat…pokud bych už měla 2 dny nějaké příznaky, tak bych to asi nevydržela a testla se, i když určitě je lepší počkat, ať máš jistotu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
20.1.12 09:31
Nihal píše:
a teplotu nemáš? že bys byla třeba nemocná, nějaká chřipka nebo tak?…ale obdivuju tě, že vydržíš se netestovat…pokud bych už měla 2 dny nějaké příznaky, tak bych to asi nevydržela a testla se, i když určitě je lepší počkat, ať máš jistotu :kytka:

Teplotu právě že nemám. Jinak mi také prakticky nic není. Jen furt zvracím, chodím na velkou a motá se mi hlava. Jinak nic jiného. No věř mi že bych se testla ale radši si počkám. Nechci být pak zklamaná kdyby to náhodou nevyšlo. :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
20.1.12 18:01

čim méně budeš testovat tím líp, kdyby jsi viděla na testu 1 čárku byla bys zklamaná a smutná radši na to nemysly a řekni si že zvracení nebude z toho a že bys měla moc štěstí kdyby to hned vyšlo :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
21.1.12 09:52

Dobré ránko přeji :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.1.12 09:53

Dobré ránko, tak jak je dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
21.1.12 10:05
Nihal píše:
Dobré ránko, tak jak je dneska?

Dneska už docela v pohodě. Zatím se necítím že bych šla zabořit hlavu do mísi. Takže mám po těch dvouch dnech radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.12 10:19

Aby to nebyla střevní chřipka.. teď řádí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.1.12 18:52

Tak co holky jak se máte??nějaké novinky u vás ? :)
ja jsem pořád teda 2v1, ale po včerejší noci si myslím že to přijde co nejdříve :dance: zítra jdu na 3.monitor a kontrolu, tak uvidíme co tam doktor vyšťourá :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.1.12 20:10
debbbie píše:
ja jsem pořád teda 2v1, ale po včerejší noci si myslím že to přijde co nejdříve :dance: zítra jdu na 3.monitor a kontrolu, tak uvidíme co tam doktor vyšťourá :D :lol:

mamino co tu ještě děláš, jak to, že seš ještě kinder vajíčko? 8o Co bude s tím roděním, malé se do té zimy nechce asi, čeká až bude teplíčko :?: :! :P :kytka: Furt čekám, kdy se tu objeví, že už se z malou mazlinkáš a ty si ještě kinderko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
24.1.12 20:10
debbbie píše:
ja jsem pořád teda 2v1, ale po včerejší noci si myslím že to přijde co nejdříve :dance: zítra jdu na 3.monitor a kontrolu, tak uvidíme co tam doktor vyšťourá :D :lol:

Ahojky :* Tak já čekám na ms a už máme vybranej kočárek. Sice je to hodně brzy ale za 2 500kč trojkombinaci to e dokonalý. Takže čekám a ke konci měsíce si ho vezmeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.1.12 20:15
Anýsek18 píše:
debbbie píše:
Ahojky :* Tak já čekám na ms a už máme vybranej kočárek. Sice je to hodně brzy ale za 2 500kč trojkombinaci to e dokonalý. Takže čekám a ke konci měsíce si ho vezmeme.

kočárek se pořizuje jako poslední, přináší to smůlu, u první holky, jsem ho objednali až jsem byla ve 32tt (to jsem měla jistotu, že když se narodí, tak už má šanci přežít) a v obchodě jsme se domluvili, že si ho chlap vyzvedne až se malá narodí, že dřív ho doma nechci, tak se taky stalo až se malá narodila, tak jej vyzvedl, ale trojkombinace nás vyšla trošku dráž na 30 tis. :oops: když ale mě se tak líbil, teď u druhé holky ho používáme znovu, že je stále hezký a moderní, než se druhá dcera narodila tak byl u rodičů jiném kraji, že jsem to doma v baráku nechtěla dokud se dítě nenarodí, jsem pověrčivá, tak věřím, že to podle pověry přináší smůlu pořídit kočár dřív jak dítě :kytka: . Nebuď tak hrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
24.1.12 20:23
IvkaH píše:
Anýsek18 píše:
debbbie píše:
kočárek se pořizuje jako poslední, přináší to smůlu, u první holky, jsem ho objednali až jsem byla ve 32tt (to jsem měla jistotu, že když se narodí, tak už má šanci přežít) a v obchodě jsme se domluvili, že si ho chlap vyzvedne až se malá narodí, že dřív ho doma nechci, tak se taky stalo až se malá narodila, tak jej vyzvedl, ale trojkombinace nás vyšla trošku dráž na 30 tis. :oops: když ale mě se tak líbil, teď u druhé holky ho používáme znovu, že je stále hezký a moderní, než se druhá dcera narodila tak byl u rodičů jiném kraji, že jsem to doma v baráku nechtěla dokud se dítě nenarodí, jsem pověrčivá, tak věřím, že to podle pověry přináší smůlu pořídit kočár dřív jak dítě :kytka: . Nebuď tak hrrr.

Jo to já na to taky věřím. Ale vezmeme ho a necháme ho u přítelovo rodičů vedle v baráku. Takže si ho vezmu až se mimísek narodí. Mě jde hlavně o tu cenu že jsem to vychytala tak hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.1.12 20:29

Neblbni když si vše nakoupíš dopředu, tak co budeš dělat až budeš těhotná? Víš jak se budeš nudit, v těhot. je nakupování největší radost :oops: máš tolik času vybírat a přebírat věci, kočárky, houpátka a vše co mimi potřebuje, neunáhluj se, když se nudíš, tak si udělej seznam co vše pro mimi potřebuješ a pak zjišťuj na netu recenze co je a co není dobré pro dítě, kvalitu … A za 2500 tis. to není, ale nový, protože nejlevnější trojkombinaci seženeš za 6000,– 8o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.1.12 20:34

Šak si psala, že máte dost peněz, že jste za vodou, že přítel je zajištěný, tak proč shánět použítý, když můžeš koupit hezký nový, nevím, ale já bych svoje dítě do kočárku po někom cizím nedala :oops: že jedu s naším už druhé kolo to mi nevadí, protože jsou to moje děti, ale že by tam leželo cizí dítě a pak moje to by mě teda vadilo :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí