IVF - nativ cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
1.2.21 21:08

@akleticu mě Mudr. Vobořil. Ještě jsem s ním předchozí zkušenost neměla. Jen tuto jedinou.
Sestry byly super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
1.2.21 21:21
@JOFIM píše:
@akleticu mě Mudr. Vobořil. Ještě jsem s ním předchozí zkušenost neměla. Jen tuto jedinou.
Sestry byly super.

U toho jsem jednou byla na nějaké kontrole, ale jinak s ním zkušenost nemám. Ale četla jsem tu někde v diskuzích, že s ním holky nebyly moc spokojené :nevim: Přišlo mi, že Mardešičová má docentovu „školu“, že vše dělala přesně jako on, tak si ji tam asi vychoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
1.2.21 21:29

@akleticu To je dobře :D
Doc. Mardešic mi teď dělal transfer, i z předchozích pokusů ho znám, a je moc příjemný a jemný, když to tak můžu říct.
Po tom odsátí od Mudr. Vobořila jsem o něm hledala také nějaké diskuze a pár jich bylo podobných, ale samozřejmě většina byly pozitivní ohlasy. Ono pak když to vše končí tím miminkem, tak se dá na vše rychle zapomenout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
1.2.21 22:00

@JOFIM No jasně, my ženský vydržíme leccos, hlavně aby to k něčemu bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
1.2.21 23:05

@JOFIM děkuji za krásnou zprávu. Zvedla mi náladu a odvahu. Budu držet palce ať vše dobře dopadne.
Napište prosím jak to probíhalo od 1dc?
Zda jste něco brala, kolik a jak dlouho. Kdy byl odběr. Děkuji předem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
2.2.21 07:50

@Kveetko Ahoj :mavam: Ty jdeš do Caru do fakultní nemocnice? Já tam podstopila 3× IUI a ještě mě čeká asi jedno a pak už právě IVF. Jsem tam moc spokojená. Všichni jsou tam moc milí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
2.2.21 07:56

U mě :
3.-7.DC Clostilbegyt 1-0-1
11. DC ultrazvuk a 1 amp Cetrotide
12. DC 2 amp Ovitrelle
14. DC OPU a od té doby Utrogestan 1-0-1 a 1/2 Prednison
19. DC transfer

Další výhodou nativu má být i to, že hned další cyklus se může hned zase stimulovat. Ale trochu nerozumím tomu, že když mi při neúspěšném oplodnění menstruaci oddáli Utrogestan, tak se nestihne počítat znovu správně 1.DC :think:
Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
2.2.21 08:54

@JOFIM děkuji, vy jste mi to vysvětlila lépe než doktor ( asi jsem vždy ze všeho tak nervózní, že ho neposlouchám). Ten Utrog. rozhazuji pravidelnost cyklu. Já myslím, že uvulku počítají podle velikosti folikulu. Vám oplodnili dvě vajíčka? Nebo se zadařilo jen jedno. Já jenom, že píšete o další stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
2.2.21 09:15

@darana1983
Taky kolikrát nepoberu úplně všechno co mi Mudr. řekne, ale pak z papírů (lékařských zpráv) to dočtu :D
Mě odsáli 3 folikuly a z toho zbyly dvě embrya, která mám zavedena. Další stimulace by nastala kdyby se nezadarilo z těchto dvou.
Test si mám udělat 14.2., což je pro mě 25. DC a i den kdy normálně dostávám menstruaci. Tím Utrogestanem by se mi pravděpodobně mohla opozdit a pak přesně nevím jak by probíhal hned následný stimulační cyklus… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.2.21 13:11

@Mallin ahoj, ano ano :), ted jsem tam byla podruhe, poprve jen konzultace a ted podruhe budeme delat nativ, mas pravdu, jsou moc hodni, byla jsem u pana dokotora Vodicky :), a je to moc fajn chlap. A kamaradka mi rikala, ze i ten druhy pan doktor je fajn. Jo a je normalni, ze kdyz tam jdes na konzultaci tak je v ordinaci s Dr dalsich 5 sestricek 8o??? Minule jsem byla v soku :lol:, takova presilovka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
2.2.21 14:31

@Kveetko Já chodím taky k panu Dr. Vodičkovi :) Jsem s ním moc spokojená. Ale jendou jsem tam chytla jiného Dr. a taky byl moc fajn. No já vždycky, když tam jdu, tak je tam 1 Dr. a 1 sestra a už i to mi přijde kolikrát takový divný, že tam s tím Dr. někdo je :mrgreen: Posledně se mi stalo, že tam ještě zaučoval jiného Dr. a to tam byli 3 lidi, to bylo hrozný :lol: A 2 doktoři mi dělali utz, to chceš :mrgreen:

A mohu se zeptat, z jakého důvodu ti doporučili nativ? Mně čeká IVF asi v březnu cca počítám. S přítelem máme všechno v pořádku, jen se prostě už rok a třičtvrtě nedaří :roll: Máme za sebou 3 IUI a taky bez úspěchu. Teď jak to dostanu, tak tam budu volat a budeme si domlouvat s přítelem konzultaci. Tak by mě zajímalo, jak to probíhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.2.21 14:47

@Mallin tak to jsem tam asi taky chytla nejake studenty :D, nastesti mi delali utz pres bricho. Jdu do nativu na vlastni zadost, ja uz mam vse za sebou… ivf, ministimulace atd… potrebuju si oddycnout od hormonu a nemarnit cas. Tak jsem zvolila prave ten nativ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
2.2.21 14:50

@Kveetko Aha, tak to jo, to plně chápu. Já jsem právě zvědavá, jaký bude postup u nás. Jsem si právě říkala, jestli ten nativ třeba bežně nanabízí holkám, co mají cyklus v pořádku a normálně ovulují. To je totiž i můj případ. Ale jsou zase pak menší šance, tak stejně asi raději zvážím aspoň nějakou minimální stimulaci… No uvidíme, co mi řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
2.2.21 15:07

@JOFIM Já myslím, že utrogestan může tu menstruaci úplně zastavit, a to tak, že to dostaneš, až když vysadíš, a za 1DC se pak počítá normálně první den krvácení, až když přijde. Ale třeba já, když jsem neotěhotněla, jsem to normálně dostala i přes ten utrogestan. Zkušenost nemám, ale řekla bych, že na další KET můžes hned ten další cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.2.21 16:14

@Mallin asi vám nabídnou ivf s tím, ze jako velká část poplatku půjde na pojišťovnu. To je taková bezna praxe. Některá centra třeba umí vykázat 2 minimalky jako jedno ivf. Ale asi to nedělají všude…však oni ti poradi :)

Teď tedy poslední iui? Kdy pujdes na kontrolu. A taky si delavas ovulacni testy? Já je mám teď dělat. A zítra kontrola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí