Nechodím teď s 8měsíčním ven - jsem špatná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
11.1.17 08:24
@tini píše:
@alenka84 ja reagovala na ty dalsi, co psali, ze nechodi celou zimu ven, protoze je zima.Ale i 8mesicniho lze posadit na sane nebo boby a povozit po zahrade, ale to uz je kazdyho boj, jen me to sokovalo, nejit nekolik mesicu ven, nenapadlo by me ani, ze neco takoveho nekdo fakt dela

Můj osmiměsíční třeba nesedí a zahradu nemáme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
11.1.17 08:26

@tini Jinak nejít celou zimu ven, to bych shnila i já a to jsem celkem domácí typ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
11.1.17 08:32

@Janasas Tak koukej zavolat do Novy a sprdnout je :lol: Tam jsem zaslechla, ze dnesni rekordní minimum je kdesi a je tam -21,5 stupně Celsia :lol:
U nas je -12 a uz vázne uvažuju, ze si hodim masli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
11.1.17 11:19
@alenka84 píše:
Můj osmiměsíční třeba nesedí a zahradu nemáme :nevim:

Aha, tak to pak jo, to budte doma.Moc nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
11.1.17 11:42
@Nikous12 píše: ja svydite v mrazech oblecu a jdem myslim ze mu to je ku prospechu po vsech strankach

Ale vždyť to je ok, já netvrdím, že se nemá chodit ven, jen že se to nemá lámat přes koleno za každou cenu :-) Když děcko chce, tak je to bez debat, on ho ten venkovní vzduch nakonec nezabije. Když je to miminko v kočárku, pro které je to jen manipulace navíc, tak je to imho zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
11.1.17 11:46
@Moise píše:
@Jar Jar :mrgreen: :mrgreen: z tvých příspěvků by leckdo mohl nabýt dojmu, že pobyt venku je jedovatý :mrgreen: :mrgreen:

Někdy docela jo :-) Já tu mám výsledky z měření vzduchu třeba v Ústí, z půlky listopadu loni, a to už bylo skoro na plynovou masku :-) Ale trvalo to jen jeden den, pak to vítr odfouknul někam jinam, takže tak zlé to zase není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.1.17 11:47

@Jar Jar uznas ale ze drepet od listopadu doma a chodit ven snad jen když jde do krámu nebo vyřídit taky blby přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
11.1.17 11:57
@Malike píše:
@Jar Jar uznas ale ze drepet od listopadu doma a chodit ven snad jen když jde do krámu nebo vyřídit taky blby přístup.

Tak to už je na každém, jestli ho baví chodit ven nebo jestli to dělá jen když je to opravdu nutné :-) Já ven chodím ráda, ale taky jsem netahala ven děti za každou cenu, jenom proto že se říká, že by se to mělo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
11.1.17 11:59

Holky já mám třeba dilema. U nás je tak minus 5 a azuro. Za oknem paráda ale polétavý prach na stupni 5-6 že šesti. nejradši bych decka vykopla ven, ale starší má astma, malý je taky chrchlavy a jsme objednaní na alergo. Takhle je to tu už tak od vánoc řekla bych, kluci byli nemocní, tak to bylo jedno. Už jsou ok, ale mne se je třeba do toho moribundus posílat nechce. I když by to bodlo. Sly byste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
11.1.17 12:07
@Malike píše:
@alenka84 me to taky nebavi :mrgreen: ale
Zase je to prostě pro ty děti zdravější..a pro me taky :mrgreen: ale dodavam ze stejně musím PAC mám dvě feny a ty dlouhou procházku potřebují tutove.Ale zakladatelka se ubednila už od listopadu :zed: a vymlouvá se.

Já mám děti po 8 letech a psa máme poslední dva roky, takže když byla první dcerka mimčo, oblíkla jsem ji, šoupla do kočárku a přikryla a nechala spát na balkoně…to mi řekni jaký je to rozdíl mezi tím jít ven jezdit s kočárem sem tam?? :think: :think:
A já si mezitím třeba vyžehlila nebo upekla buchtu, to jako aby bylo jasno že jsem se neflákala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
11.1.17 12:31

@kacaba379 Já bych nešla když je u vás takhle. Malej je taky po nemoci ale dneska už je dobrej tak půjdem odpoledne na půl hodinky. déle mě ani nehne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.1.17 14:45

@Anna766 aspoň byla venku..na čerstvém vzduchu..ale třeba si nedokážu představit už 8 měsíční dítě co ti vytuhne nabalit do oblečení, kombinezi a stoupnout do kočárů já balkón.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
11.1.17 14:52

Nedovedu si představit být celý den zavřená doma. Ale každý to nějak má. Chodíme ven dopoledne i odpoledne.
Zakladatelko, i když Ti tu někdo napíše, že jo, jsi špatná máma, ze dítě nevezmes ven na cerstvy vzduch, tak si to budeš hájit, tak proč ta diskuze :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.1.17 14:54

Zakladatelka už se raději neozve..ven prý stejně půjde az rozkvetou kyticky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
11.1.17 15:35
@Jar Jar píše:
Někdy docela jo :-) Já tu mám výsledky z měření vzduchu třeba v Ústí, z půlky listopadu loni, a to už bylo skoro na plynovou masku :-) Ale trvalo to jen jeden den, pak to vítr odfouknul někam jinam, takže tak zlé to zase není.

ale tak zase všichni nebydlí v Ústí, že.. a ne všude na vesnicích topí uhlím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová