Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malike píše:
Zakladatelka už se raději neozve..ven prý stejně půjde az rozkvetou kyticky
no..pozor na pyl ![]()
Líbí se mi, milion a tisíc vymluv proč se nemá jít ven,, pohodlnost je ale zasadni ![]()
A já si to priznam…když opravdu moc nechci a nedokopu se tak nechci. A kdybych neměla syna tak pres zimu ven jen z prace a domu plus nákup..jinak ani náhodou.
Zakladatelka je korunována královna vymluv ![]()
@Jar Jar
Ja nehlasam denni chozeni ven, ale myslim si ze v zime se oblecenymu diteti nebo miminu v kocaru ve fusaku nic nestane… nase dite miluje byt venku a obcas se premaham, ale prekvapilo me od listopadu nechozeni ven protoze je zima… samozrejme to diteti asi v zaveru neskodi, ale ja bych i s vytizenosti domacich povinnosti a praci ( ano taky pracuju a jsem i na materske) doma shnila…
rikam si ze bude chudak dite jednou koukat az najednou pomaze i v zime ven..treba do skolky.. ![]()
Ještě mě napadlo. Když nechcete chodit sama uspavat třeba. Pošlete manžela ať se taky stará. Jedtli ještě nesedí jestli sedí tak na kukandu dat sedět. Až přijde z práce. A vy si buď odpocinete nebo uděláte co potřebujete. Na sanky je ještě malý dneska venku jsem vzpomínala v zimě v loni jsme byli už na horách a super. Jen po hlídat aby byli v teple a nenafoukaly ouška.
Neřešim to vůbec, když se mi nechce nebo mi to nevyjde tak prostě nejdu. Mladej spí jednou denně a to já jsem ráda, že se můžu aspoň najíst nebo mít chvíli klid. Když je vzhůru tak se mu nechce sedět v kočáře, chce se hýbat…Navíc teď to oblíkání, než ho člověk do všeho navleče, samozřejmě řve jak tur u toho, pak zase než ho z toho dostanu… Na jaře bude líp ![]()