Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No musel to mít naplánovaný, přece nepůjde na návštěvu s rodným listem, že jo
.
@Mar__tanka1983 píše:
Ježiš marjá…no snad si ten chlap neublížil, když ti tam takhle všechno nechal
projela si důkladně všechny doklady, co ti tam nechal? jestli tam není nějaký dopis nebo tak? asi bych zkontaktovala policii.
chudák miminečko, no snad si taťka jen potřeboval urovnat myšlenky a vrátí se pro něj. Co jinak s ním? skončil by v kojeňáku, navíc, pokud by se rodič nerozhodl dítko uvolnit k adopci, když už by nebyl schopnej se o něj postarat, tak může půl života strávit po ústavech
No právě. Nechci aby zustal někde v ustavu když zavolám policii hned. pOČKÁM TEDY DO 7 večerní. Jinak vubec nevím…Vrodném listě je jen oteca a matka jeho rodič tam nejsou ani její. No nic kouknu na fb má ještě sestru teda pokud jí najdu
Já bych policii kontaktovala i z toho důvodu, že je tu riziko, že si tvůj kamarád něco udělá. Odnsl své dítě tobě, musí ti věřit, když kontaktuješ policii, malej pravděpodobně skončí v klokánku nebo kojeneckém ústavu, což je pro mě tedy šílené, proto kontakt na jeho rodinu by byl lepší, ale co zas kamarád, může si ublížit?
@Anonymní píše:
no.. nad tím už jsem uvažovala. Malej zatím spinka tak postarám se o něj. O to mi nejde.Ale hlavně se bojím o kamaráda prosě jeu plně jinej.
@kamikaa
možná by stálo za to najít si něco o stresové reakci a post traumatickém šoku ![]()
se smrtí milované osoby je těžké se vyrovnat a pokud v dítěti vidí příčinu smrti manželky tak ho momentálně dost nenávidí. tohle už je na psychiatra
Nemyslím, že by to musel mít naplánovaný…Tak jen to měl všechno u sebe…Ale musí to bý fakt strašnej šok, který já si neumím ani představit, protože jsem to NAŠTĚSTǏ nemusela nikdy řešit…Ale když se neozve, volala bych polici, vím, že ej to těžký, je to kamarád, ale tady jde o prcka…
@paola white píše:
@kamikaa
možná by stálo za to najít si něco o stresové reakci a post traumatickém šokuse smrtí milované osoby je těžké se vyrovnat a pokud v dítěti vidí příčinu smrti manželky tak ho momentálně dost nenávidí. tohle už je na psychiatra
Naprostý souhlas…
To je hrozné..chudák chlap, aby si něco neudělal, já myslím, že je na tom psychicky zle, dle mě by bylo třeba ho najít, ať není sám, vyhledat psychologa, měl by s ním někdo být, ať si něco neudělá, musí mu být strašně. Děťátko bude muset pořešit sociálka, časem se chlap dá dokupy a snad se o mimi postará.., ale myslím, že teď toho není schopen. Určitě potřebuje pomoc, podržet psychicky, ten psycholog by byl dobrý..držím palce, ať to dobře dopadne..
Ty vogo, držím pěsti ať se táta najde a neudělá žádnou ptákovinu. ![]()
Si myslím že když se zavolá policie, tak si pro malého přijede sociálka
. Tý jo to je prekérní situace… ale dlouho udržet takhle nejde.
Možná by ti pomohly i holky odsud… dohledat rodiče, sourozence…
@paola white Já si nic hledat nebudu.Jak říkám chápu to, ale do určité míry. Mohl aspon napsat sms. A,že někdo odloží neviný dítě at je to v jakékoli situaci prostě nepochopím. Musel vědět, že to nedopadne, když už věděli že má rakovinu. Takže tam se to dalo očekávat, určitě to doktoři při nejmenším nazanačovali. Mám podobný případ, mému kamarádovi zemřela manželka po porodu na help syndrom, byl zničený, dlouho a je do ted, ale pomohla mu rodina a dnes je to o dost lepší. Skončil v práci a o dceru se stará.
Teda tuhle situaci ti vůbec nezávidím. každopádně bych se spíše bála, že je pravděpodobnější, že si sáhne na život. Teď je otázka co udělat správného.. asi jak píšou holky najít nějaké příbuzné, áť už jeho zesnulé manželky nebo jeho rodiče, aby se o miminko postarali. Jak píšeš zkus počkat do večera a pokud nebudeš moci kontaktovat někoho z příbuzných, tak policie tě asi stejně nemine. Držím palce, aby to nebylo nic horšího!!
Tvůj kamarád má rodinu, určitě budou hledat svého vnuka. To stejné rodiče jeho manželky, zemřela jim dcera, budou se zajímat, kde je její dítě. Vyčkej ještě chvíli, třeba se kamarád vrátí, třeba se mu vybil mobil nebo mu to v hlavě přeskočí. Ale s policií bych až do večera nečekala.
Miminku se u tebe určitě nic nestane
, ale já bych zkontaktovala policajty kvůli otci. Aby ho co nejdřív našli, aby si nic neudělal…
Na jaký úřad měl jít, to víš? zkusit tam zavolat, jestli vůbec dorazil, nebo to byla jen „bouda“…
Možná je všechno jinak, obíhává úřady (nevim co vyřizuje, ale někdy je to na dlouhé lokte) a chcípnul mu telefon ![]()
Zakladatelko - pochopila jsem správně, že ty máš možnost s malým zůstat doma? Jinak souhlasím, že to muselo být plánované.. Přeju Ti, ať se tatínek ozve co nejdřív a ať to nějak rozumně vyřešíte.
no.. nad tím už jsem uvažovala. Malej zatím spinka tak postarám se o něj. O to mi nejde.Ale hlavně se bojím o kamaráda prosě jeu plně jinej.