Nejlepší kamarád a smrt manželky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.9.12 10:13

On opavdu nevipadla vubec dobře spocen neklidný. Já ho pustit samotného nectěla. Ale pořád něco žmoulal v ruce a říkal že se vrátí. Přítel nelenil a šel ho hledad po hospodách prostě všude možně. I NA TM UŘADĚ A VUBEC TAM NEDOŠEL. pŘITOM ON takovej pohodář klidas.Asi nemám jinou možnost..

• Citovat
  • Upravit
1254
26.9.12 10:16

A odkud jste? Mohlo by s hledanim pomoci vice lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
26.9.12 10:18
@Anonymní píše:
On opavdu nevipadla vubec dobře spocen neklidný. Já ho pustit samotného nectěla. Ale pořád něco žmoulal v ruce a říkal že se vrátí. Přítel nelenil a šel ho hledad po hospodách prostě všude možně. I NA TM UŘADĚ A VUBEC TAM NEDOŠEL. pŘITOM ON takovej pohodář klidas.Asi nemám jinou možnost..

já bych na tvém místě teda počkala do večera, je dost možné, že chtěl být sám, aby si to všechno srovnal v hlavě :nevim: policii můžeš volat vždycky

• Citovat
  • Upravit
21421
26.9.12 10:19
@Anonymní píše:
No právě. Nechci aby zustal někde v ustavu když zavolám policii hned. pOČKÁM TEDY DO 7 večerní. Jinak vubec nevím…Vrodném listě je jen oteca a matka jeho rodič tam nejsou ani její. No nic kouknu na fb má ještě sestru teda pokud jí najdu

Opuštění dítěte je trestný čin, myslím. Nevím, jak by se to posuzovalo, když dítě nechal u tebe - jestli je to opuštění nebo není, protože zabezpečil zaopatření atd. Hlavně, aby neměl problémy ještě s policií :(
Chudák, musí být v šoku a viní z toho to dítě. bude to dlouho trvat, než k němu najde cestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31288
26.9.12 10:19

Tak jestli na ten úřad co říkal vůbec nedorazil, tak bych policii zkontaktovala. Nevim v jakým městě bydlíte, ale možná ho někde zaznamenala kamera nebo tak a můžete zabránit tragédii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.9.12 10:20

@kamikaa
nechápeš to protože jsi matka!!! to je hlavní rozdíl. žena si tvoří vztah k dítěti již během těhotenství, muž až po porodu a pokud on neměl možnost si vztah k dítěti vytvořit a navíc ho vinní ze smrti ženy tak je pochopitelné že ho nechce. odložil ho ke člověku kterému věří a o kterém ví že se o něj postará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 10:20
@Janinna23 píše:
A odkud jste? Mohlo by s hledanim pomoci vice lidi.

z bruntálu..Máma už došla…A říkala zajdem na policii kvuli danovi.. protože se taky bojí…Na fb jsem jeho sestru našla ale tel číslo tam boužel není nevadí napíšu jí zprávu.

• Citovat
  • Upravit
6499
26.9.12 10:21

Chlap, který chce být jen sám, by neodnášel dítě s rodným listem a propouštěcí zprávou z porodnice.

Na tu policii běžte, jestli má dítě příbuzné, v ústavech určitě věčně nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
26.9.12 10:22
@Anonymní píše:
z bruntálu..Máma už došla…A říkala zajdem na policii kvuli danovi.. protože se taky bojí…Na fb jsem jeho sestru našla ale tel číslo tam boužel není nevadí napíšu jí zprávu.

ty jo čtu to jedním dechem, jsem z Krnova 8o a co rodiče toho kamaráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
26.9.12 10:23

Nechci být zlá..ale všechno mi to příjde nějaké divné :think: už jen to, že by dali novorozence ´tatínkovi´jen tak?..nevím, ještě po všem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
26.9.12 10:25

@Katka-1 A proč myslíš, že by mu ho nedali, je to rodič tak jako tak a komu jinýmu by ho měli dát, když maminka zemřela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31288
26.9.12 10:25

@Karleon souhlas, kdyby chtěl být jen sám, možná by i té kamarádce řekl, jak se věc má, že si to potřebuje promyslet, aby nejančila, a že se do večera vrátí třeba…
takhle to skoro vypadá, že prostě dal dítě k někomu, o kom ví, že se postará, a šel…píše se to hrozně…ublížit si :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 10:26
@lukresia píše:
ty jo čtu to jedním dechem, jsem z Krnova 8o a co rodiče toho kamaráda?
žijou v ČB jížní čechy…oček ještě že jsi napsala že jsi z krnova :palec: on tam má myslím kmotru…Já nevím jinak vubec nic jak řkam zazvonil dal si kafe já mu vše ukázala a říkala že t zvládne že na nic sám nebude ale bohužel…Nebal to vubec v potaz..
  • Citovat
  • Upravit
5453
26.9.12 10:27

@paola white Jo v pohodě, každá na to máme jiný názor. Já jen, že to pro něj určitě nebylo tak neočekávané. Určitě jim doktoři to dítě neposvětili. Měla nejdříve zkusit léčbu. Ale to už je úplně jiná kapitola. Každopádně hádat se nebudu, mám jiný názor a nechápu. Ale hlavně přeju, at se tatínek vzchopía přijme zodpovědnost. Je to stejně jeho dítě jako bylo její. A trvám na tom, že jim doktoři prostě řekli, jak to může skončit. A určitě to mimi bylo nějakou dobu ještě v porodnici, a on věděl, že na tom není zrovna dobře. Mohl vyhledat odbornou pomoc, hned po tom neštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31288
26.9.12 10:28
@Katka-1 píše:
Nechci být zlá..ale všechno mi to příjde nějaké divné :think: už jen to, že by dali novorozence ´tatínkovi´jen tak?..nevím, ještě po všem???

já teda netušim, jak se v takových případech postupuje, ale proč by ho otci nemohli dát? je to přece otec…
to, že porodnice nejspíš kontaktovala sociálku, aby ho ohlídala je věc druhá…

Takže ještě druhý nápad zakladatelko, zkontaktovat místně příslušný OSPOD, jestli tam dítě vedou a jestli nemají další kontakty na rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí