Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Snad se najde dítko ale sociálce nedej pokud to bude jen trochu možné
Tak jsem tady.. řeknu vá že na mě u policie koukali dost divně. Ale máma tam má známeho. Sociálka přišla na policii.Av tom mi volala Jeho sestra nechávala jsem jí číslo na fb..Přijede tak do 5h.Je taky Z ČB..Paní ze cosky číkala že mám zavolat když dorazí jeho sestra…Sama má 2 děti. A potom spolu sepíšou papíry nevím jaké
..Kamard není sice k nalezení ale je dostupný ale ještě to nezvedá a zípe mi to. POdepsala jsem s matkou protokol. Podespala zprávu ze sociálky. Do kojenáku by ho dali pokud by se neozval nikdo z rodiny…
@Anonymní píše:
Tak jsem tady.. řeknu vá že na mě u policie koukali dost divně. Ale máma tam má známeho. Sociálka přišla na policii.Av tom mi volala Jeho sestra nechávala jsem jí číslo na fb..Přijede tak do 5h.Je taky Z ČB..Paní ze cosky číkala že mám zavolat když dorazí jeho sestra…Sama má 2 děti. A potom spolu sepíšou papíry nevím jaké..Kamard není sice k nalezení ale je dostupný ale ještě to nezvedá a zípe mi to. POdepsala jsem s matkou protokol. Podespala zprávu ze sociálky. Do kojenáku by ho dali pokud by se neozval nikdo z rodiny…
Nepočkala ani pár hodin… Asi bych Tě vyřadil z okruhu mých známých, být tvým kamarádem.
Ale toť mů názor…
@Anonymní píše:
Tak jsem tady.. řeknu vá že na mě u policie koukali dost divně. Ale máma tam má známeho. Sociálka přišla na policii.Av tom mi volala Jeho sestra nechávala jsem jí číslo na fb..Přijede tak do 5h.Je taky Z ČB..Paní ze cosky číkala že mám zavolat když dorazí jeho sestra…Sama má 2 děti. A potom spolu sepíšou papíry nevím jaké..Kamard není sice k nalezení ale je dostupný ale ještě to nezvedá a zípe mi to. POdepsala jsem s matkou protokol. Podespala zprávu ze sociálky. Do kojenáku by ho dali pokud by se neozval nikdo z rodiny…
@Taneček píše:
Nepočkala ani pár hodin… Asi bych Tě vyřadil z okruhu mých známých, být tvým kamarádem.
Ale toť mů názor…
souhlasím s tebou, teď bude mít možná zbytečně víc starostí ![]()
To je dobre, ze prijede sestra, jen skoda, ze se do toho zatahla socialka, ted ji bude mit kamarad nakrku porad ![]()
Tak to jsou dobré zprávy, když dorazí sestra, tak snad se miminku ten kojeňák vyhne
A kamarád evidentně ještě žije, tak snad bude dobře…ať se někde vyleje něčím méně než dvacetiprocentním, snad se mu trochu uleví a bude s ním řeč ![]()
Ahoj, tak to vypadá, že bude v pořádku, tak dej pak vědět jak to dopadlo. A ohledně sociálky, ta se vyždy (pokud jedná dle zákona) snaží najít někoho kdo se o dítě postará, samo že nejdřív rodina, pak i klidně někdo cizí, blízký rodině (sousedka, kamarádi), kterého si prověří a zezačátku jsou denně v kontaktu, zda je o dítě postaráno.
Já nechtěla volat sociálku… Ale známej od mmy polcajt řekl že bych stoho měla zase roblém já.. pozdějc pokud by se stalo neštěstí. Pani ze socky se mě ptala co vím a sama říkala že to zase tak moc horké nedbude..určitě dám vědět jak to dopadlo děkuji mc za rady a za podporu
To je krásné, že se ti podařilo najít jeho sestru. A snad se tatínek sebere a o dítě se postará
@Sayonare keby sa tomu dietatu hocico stalo, keby potrebovalo ist do nemocnice, vies si predstavit aky obrovsky pruser by mala zakladatelka???
ja som naopak kvoli nej rada, ze policia mala dost rozumu aby to socialku zavolali.
Tak ještě hodinku a pul a jeho sestra přijede. A navíc je tu jedna věc. Volal kamará když jsem se ho zeptla kde je a že jsem měla strach a ví o něm sociálka i policie tak sám mi řekl že stím počítal že to udělám a at se na něj nezlobím že on toho prcka nechce…a položil mi sluchátko…takže je v pořádku. soc pracovnici jsem ale tohle nevolala počkám na jeho sestru řeknu jí to aby to ona vyřídila sní.
@blorchi ![]()
Aspon pres noc bych pockala nez bych vzburcovala policajty a socialku. Spis bych rovnou sehnala jeho sestru.