Nejlepší kamarád a smrt manželky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7139
26.9.12 10:28
@Anonymní píše: žijou v ČB jížní čechy…oček ještě že jsi napsala že jsi z krnova :palec: on tam má myslím kmotru…Já nevím jinak vubec nic jak řkam zazvonil dal si kafe já mu vše ukázala a říkala že t zvládne že na nic sám nebude ale bohužel…Nebal to vubec v potaz..

já si říkala, že jsem to nezaslechla, kdyby se prcek narodil tady určitě by se to rozneslo…a on tedy přijel za vámi až z takové dálky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
26.9.12 10:28

No jeste tu piste ze si vymysli, se pak kopnete do hlavy az to uvidite v tv a neco se fakt nedej boze stane. Preju, at se kamarad vrati a o miminko se postara!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
26.9.12 10:29

Ahoj čtu to jedním dechem, je to hrozné :( doufám že si tatínek miminka nic neudělal… určitě bych zkontaktovala policii jak tady už doporučovaly holky. Držím pěsti ať to vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
26.9.12 10:30

A nemáte společné kamarády, nějaké kumpány z chlastaček třeba? nemůže být u někoho doma a vylejvat si hlavu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
26.9.12 10:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
26.9.12 10:32

Nikdy nevime jak by jsme se zachovaly, nebo nasi manzele, kdyby se to stalo u nas, nebo nekomu blizkemu z naseho okoli. Clovek muze propadnout depresi, vycitkam, zlobe ani nevi jak. Takze obvinovat ho z toho, ze opustil male mimino mi neprijde na miste, naopak, sveril ho zakladatelce s duverou, ze se o maleho postara.Mohl ho taky nechat samotne doma a odejit, to by pak bylo horsi. Navic chlap dite nenosi, takze k nemu nemusi mit okamzite nejakou vazbu, ci citit k nemu lasku, to vsechno prijde casem.
Zakladatelko, jsi opravdu v hrozne situaci, treba chce byt jen sam a vsechno si srovnat v hlave, treba taky to muze byt naopak. Nevim co bych delala, zrejme bych se obratila na policii, ale v kazdem pripade pokud bych mohla, o dite bych se nejakou chvili postarala, delala bych vse proto, aby neslo do kojenaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.9.12 10:33

@kamikaa
to je právě ono. mít dítě a přes rizika ho donosit bylo její rozhodnutí. nikdo z nás jim u toho nesvítil a nevíme. třeba to dítě ani nechtěl… třeba rozhodla ona za ně za oba a on je v tom teď sám… opravdu nevíš co zatím je tak neodsuzuj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa

Hlavně ho najít, dřív než bude pozdě. prostě je v šoku, je to hrozná situace na psychiku a každý reaguje jinak. někdo se ožere, někdo je v klidu, někdo brečí, někdo hledá pomoct a někdo si to hodí..potřebuje pomoc!!! Teď je to pro něj strašné, dle mě neví co dál, jak to zvládne atd. Rychle ho najít a pořešit, jak mu pomoci. Potřebuje pomoc po psych. stránce, organizační, s malým atd. N+ěkteří chlapi neví, jak vyřídit třeba porodné, všelijaké příspěvky, vyřídit RD atd, v tomhle stavu asi toho není ani schopen. Dle mě zareagoval „útěkem“ od toho všeho, já mám fakt o něj strach..

• Citovat
  • Upravit
13119

Tak za prvé - rozhodně bych zavolala policii, ale ne kvůli miminu. Řekla bych, že mi ho kamarád svěřil na pohlídání, ale když o tom tak přemýšlím, mám strach, aby si něco neudělal a že jsem v kontaktu s babičkou dítěte - to aby náhodou někoho nenapadlo zavolat sociálku a umístit dítě do kojeňáku. Co stát schvátí to navrátí za strašně moc dlouho. A až se otec dítěte vzpamatuje, tak bude bojovat o své dítě. Do toho bych nešla i kdybych se o mimino měla nějakou dobu starat. Ale volala bych kvůli obavě o jeho život. Pak se domluvit s jeho rodinou - babičkou… ale prcka bych sociálce do rukou nedala v žádném případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.9.12 10:34

@kamikaa psychika je zradna vec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 10:35

No… máma řekla jdem tak jdem na tu policii.Tak snad to bude vpohodě.. už kvuli malému..jak přijdem tak dám vědět. A ohledně toho že přijel z takové dálky já ho neviděla skoro dva roky…

• Citovat
  • Upravit
3234
26.9.12 10:35

Podle mě je v šoku ze smrti manželky, i když s tím díky její diagnoze určitě počítali, tak šok to je vždycky a první bude hledat viníky, v tomto případě dítě. Mi ta jeho reakce nepříjde v jeho situaci zase tak „divná“. Ti chlapi to mají jinak nastavené jako my ženské, nemají ten rodičovský cit hned od začátku :nevim: Navíc je tam šok a bolest ze smrti manželky.

Policii bych asi zavolala, ani ne tak kvůli tomu dítěti, pokud ti nevadí a zvládneš se o něj postarat, ale spíš kvůli kamarádovi, vypadá to opravdu že chtěl dítě zaopatřit a chce si něco udělat. Takže já bych volala, vylíčila jim situaci, oni určitě povolají i nějakého psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
26.9.12 10:36
@Anonymní píše:
No… máma řekla jdem tak jdem na tu policii.Tak snad to bude vpohodě.. už kvuli malému..jak přijdem tak dám vědět. A ohledně toho že přijel z takové dálky já ho neviděla skoro dva roky…

hodně štěstí :palec:

• Citovat
  • Upravit
1826
26.9.12 10:37

Ahojte,

ja si myslim, ze potreboval byt sam a konal, na svoj momentalny psychicky stav, dobre, dal dieta do opatery osobe, ktorej doveruje…nechcel mu ublizit ani ho niekde „pohodit“,v tom mal jasno…konal zodpovedne / v danej situacii/..kolko zien, ml. dievcat svojim „nechcenym“ detom ublizli …ba aj horsie :,(
Obvinuje maleho za smrt manzelky, ale nechce mu ublizit, nechce s nim byt sam, mozno neveri sam sebe…potrebuje cas…pockala by som…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
26.9.12 10:37

No jen aby vám na policii neřekli, že je ještě brzo a že se musí počkat 24 hod, než ho budou chtít hledat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí