Nekompromisní zrcadlo, které říká opak toho, co si myslím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
14.2.11 23:46
Len-til-kah píše:
Rovněž odcházím od muže, ač spolu máme tři děti. Dneska si totiž přede mnou hlasitě uprdnul. Ke všemu na Valentýna!!!Doufám, že mi to taky věříte 8-) .

Ten muj ani nevi, ze je Valentyn! Dceru jsme oslavili vcera…proc ja se vubec namahala s vybiranim jmena :zed: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
14.2.11 23:46

Gladys

ano z jistyho uhlu pohledu mas pravdu, ale loajalita je jedna vec, druhou veci je ze nebudes delat uklizecku 30 let jenom kuli tomu ze kdyz jsi nemela penize tak te tvuj kamarad zamestnal…po pul roce te to prestane bavit a chces neco vic, nebo se pletu?

tady neni nikdo chudak, jsme 2 dospely lide, ktery presne vedeli co od toho druheho muzu cekat a jake jsou pravidla, a na cem je zalozeny vztah… :-)))

Ja se ale ptala kde najit dokonaleho partnera, a ne jestli jsem sobec :-)))) na to uz odpoved vsichni vedi a ja se tym ani moc netajim… proto muj pritel vedel ze k tomu dojde kdyz nebudou veci tak jak maji byt… on si me s tym „bral“ :-) to neni ani podraz ani nic jinyho… tak z toho nedelejte tragikomedii… a uz vubec ne tragedii…ja nejsem zenska ktera se bude 10 let trapit kravinou…a vypravet to vsem kolem… jednam na rovinu… tak co se Vám na tom nelibi? :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.2.11 23:47

je sice pěkný že se kvoká, ale nic z toho neni, kdyby nikdo neragoval, přístě sem ty svoje rozumy psát nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.2.11 23:48
livinka píše:
ano z jistyho uhlu pohledu mas pravdu, ale loajalita je jedna vec, druhou veci je ze nebudes delat uklizecku 30 let jenom kuli tomu ze kdyz jsi nemela penize tak te tvuj kamarad zamestnal…po pul roce te to prestane bavit a chces neco vic, nebo se pletu?

tady neni nikdo chudak, jsme 2 dospely lide, ktery presne vedeli co od toho druheho muzu cekat a jake jsou pravidla, a na cem je zalozeny vztah… :-)))

Ja se ale ptala kde najit dokonaleho partnera, a ne jestli jsem sobec :-)))) na to uz odpoved vsichni vedi a ja se tym ani moc netajim… proto muj pritel vedel ze k tomu dojde kdyz nebudou veci tak jak maji byt… on si me s tym „bral“ :-) to neni ani podraz ani nic jinyho… tak z toho nedelejte tragikomedii… a uz vubec ne tragedii…ja nejsem zenska ktera se bude 10 let trapit kravinou…a vypravet to vsem kolem… jednam na rovinu… tak co se Vám na tom nelibi? :-)))

Ze to odnese to dite, vy dva jste nam celkem ukradeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.2.11 23:49
zuzka.mamka píše:
je sice pěkný že se kvoká, ale nic z toho neni, kdyby nikdo neragoval, přístě sem ty svoje rozumy psát nebude

A proc sem pises ty? Jen otazka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.2.11 23:49
Len-til-kah píše:
Rovněž odcházím od muže, ač spolu máme tři děti. Dneska si totiž přede mnou hlasitě uprdnul. Ke všemu na Valentýna!!!

Doufám, že mi to taky věříte 8-) .
(A po tomto příspěvku už budu opětovně důsledně ignorovat některé diskuse. Ale nemohla jsem si tentokrát pomoct.)

Příspěvek upraven 14.02.11 v 23:46

:lol: :lol: :lol:
Lentilko, kvůli tomu odcházím už deset let. A byla jsem rozhodnutá, že odejdu, když to udělá i na sv. Valentýna… Čéče jsem málem spadla z křesla, on to dneska prvně neudělal. Teď ještě musím počkat do půlnoci, kdyby náhodou…
A potom půjdu buď balit, nebo spát :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
14.2.11 23:50

Pro tebe dokonalej partner NENÍ a nikdy se nenajde.Ale dobře ti tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.2.11 23:52

Neni to jen o 2 dospelych, ale tady uz figuruje dite. A pokud jsi normalni matka, v tu chvili prestavas byt sobcem…
A k tvemu dotazu, pana dokonaleho nenajdes, protoze vsichni chlapi maji nejakou chybu. Nota bene, s ditetem to hledani bude zase o neco slozitejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
14.2.11 23:52
Len-til-kah píše:
Rovněž odcházím od muže, ač spolu máme tři děti. Dneska si totiž přede mnou hlasitě uprdnul. Ke všemu na Valentýna!!!

Doufám, že mi to taky věříte 8-) .
(A po tomto příspěvku už budu opětovně důsledně ignorovat některé diskuse. Ale nemohla jsem si tentokrát pomoct.)

Příspěvek upraven 14.02.11 v 23:46
:palec:
Ten můj krkal po večeři na Štědrý den a už jsme od sebe, naštěstí. Přede mnou nikdo krkat nebude! :lol: :lol: :lol:
A dost, jdu spát, tohle je totiž nějaká sranda, jinak to není možné :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.2.11 23:53

zuzko, popíráš podstatu kvokání :cert: :mrgreen: Kdyby livinka nenapsala, není o čem kvokat. Ale už nekvokám, protože moje kvokání vzbudilo břicho a skáče mi noťas 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
livinka píše: …tady neni nikdo chudak, jsme 2 dospely lide, ktery presne vedeli co od toho druheho muzu cekat a jake jsou pravidla, a na cem je zalozeny vztah… :-)))…tak co se Vám na tom nelibi? :-)))

Mně osobně se na tom nelíbí to, že NEJSTE 2 dospělí lidé, kteří věděli do čeho jdou a NIKDO není chudák. Jste 2 dospělí lidé, co si pořídili DÍTĚ!! Tím už jste 3 a jste rodina… Což by u normálních lidí mělo znamenat, že dítě se dotane na žebříčku hodnot a priority na 1.místo a sobectví až na druhé. To se u vás dvou nestalo. Takže za mě: 2 sobci by si dítě vůbec neměli pořizovat, protože ten CHUDÁK je tady právě ono… 8-)

A teď už jdu fakt spat, páč komu není shůry dáno, v apatice nekoupí… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015

Tterko - joj, tak na tohle ještě zareagovat musím :oops: - to byla pomluva :jazyk: . Dneska jsem dostala i kvítko (nejsem trdlo, nečekám, zda si vzpomene, natvrdo hlásím, že očekávám dar 8-) ).
A fakt už musím jít, protože tu je někdo ***ý, až to tříská dveřma a mi to budí děti.

Příspěvek upraven 14.02.11 v 23:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.2.11 23:54

Livinko, dej si inzerát a napiš tam na rovinu všecky požadavky - třeba se ti někdo ozve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
14.2.11 23:55
Angua píše:
Livinko, dej si inzerát a napiš tam na rovinu všecky požadavky - třeba se ti někdo ozve :mrgreen:
:palec:
neozve
když tam napíše pravdu, tak ne :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
14.2.11 23:57
Len-til-kah píše:
Tterko - joj, tak na tohle ještě zareagovat musím :oops: - to byla pomluva :jazyk: . Dneska jsem dostala i kvítko (nejsem trdlo, nečekám, zda si vzpomene, natvrdo hlásím, že očekávám dar 8-) ).
A fakt už musím jít, protože tu je někdo ***ý, až to tříská dveřma a mi to budí děti.Příspěvek upraven 14.02.11 v 23:55

Tak to já jsem došla domů a můj mi hlásí: Viď, že Valentýna neslavíme!!!!! :mrgreen:
Asi si myslel, že dostane sprďáka, že nemá kytku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí