Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Len-til-kah píše:
Tterko - joj, tak na tohle ještě zareagovat musím- to byla pomluva
. Dneska jsem dostala i kvítko (nejsem trdlo, nečekám, zda si vzpomene, natvrdo hlásím, že očekávám dar
).
honey_star píše:Angua píše:
Livinko, dej si inzerát a napiš tam na rovinu všecky požadavky - třeba se ti někdo ozve
neozve
když tam napíše pravdu, tak ne
Tak ruznych psychopatu je… nekomu by to treba jeste delalo dobre ![]()
Livinko, dej si inzerát a napiš tam na rovinu všecky požadavky - třeba se ti někdo ozve
neozve
ozve, ale nejspis to bude nejaky hodne naruseny jedinec s masochistickymi sklony. No pro kazdeho je nekde na svete ten idealni (dokonaly) protejsek. ![]()
ale maly se ma dobre, ma spokojenu matku vidi tatu… doufam ze casem taky stastneho… bylo by lepsi kdybych to nechala zajit do krajnosti a stekali by jsme po sobe? pak bych tady napsala odesla jsem od manzela, resim rozvod, hypoteku, 2 deti, manzel pije a mlati nas?
To by jste mi vsechny napsali jaka jsem chudinka at se hned zbalim a odejdu…
asha píše:zuzka.mamka píše:A proc sem pises ty? Jen otazka
je sice pěkný že se kvoká, ale nic z toho neni, kdyby nikdo neragoval, přístě sem ty svoje rozumy psát nebude
a proč bych jako nemohla?? Jen otázka.
neozve
Co víš, třeba ten dokonalý muž přece jenom někde sedí ![]()
Nebo doporučuju počkat, až se dostanou na širší trh androidi - navolíš si, jaké má mít vlastnosti a jak tě nase*e, tak ho vypneš
Pokud budeš mít časem na partnera jiné požadavky, bude možné ho přeprogramovat
![]()
zuzka.mamka píše:asha píše:a proč bych jako nemohla?? Jen otázka.zuzka.mamka píše:A proc sem pises ty? Jen otazka
je sice pěkný že se kvoká, ale nic z toho neni, kdyby nikdo neragoval, přístě sem ty svoje rozumy psát nebude
No protoze pises, aby sem nikdo nepsal
Ja nevim, ja bud takovy diskuze ignoruju, nebo diskutuju… ![]()
ALISHI píše:livinka píše:.....paní dokonalá bys byla ráda, co? Tak se první nauč gramatiku!!!!!!!!! Hloupé chytračky opravdu miluji!!!!! Jsi ubohá a né dokonalá!!!!!!
ale mne neslo o to ze sel do hospody, to vubec, nebylo to ani poprve ani naposled… chodili jsme do podniku bezne
mne slo o to ze on po praci prisel sel a sel jakoze je to normalni do hospody… neudelal nic jenom oznamil ze jde do hospody… a rozchod nebyl kuli tomu, ja chci furt jen to nejlepsi, furt jsem to mela a mit budu.Kdyz se spokojim s tym co mam, nikdy nebudu mit vic…
Nerozesli jsme se kuli tomu, to byla jen tecka za tym co jsem se rozhodla ze s tym chlapem uz byt nechci.
lemaz nasla jsem to co jsem delala jenom v jiny firme, takze zacnu od zacatku
Kdyz Vas s nekym prestane bavit vztah tak to nemusi byt tim ze ten druhy je spatny, rozejit se v dobrym taky da…
Neverim na vztah na cely zivot, nikdy bych to ani nechtela, ale myslela jsem ze spolu budem o neco dyl.....akorat uz me to nebavilo… a nevyhovovalo to mim predstavam…(nechce se mi
)
asha píše:zuzka.mamka píše:No protoze pises, aby sem nikdo nepsalasha píše:a proč bych jako nemohla?? Jen otázka.zuzka.mamka píše:A proc sem pises ty? Jen otazka
je sice pěkný že se kvoká, ale nic z toho neni, kdyby nikdo neragoval, přístě sem ty svoje rozumy psát nebudeJa nevim, ja bud takovy diskuze ignoruju, nebo diskutuju…
hele navážej se do livinky a ne do mě ![]()
psala jsem kdyby nikdo nepsal ![]()
livinka píše:
ale maly se ma dobre, ma spokojenu matku vidi tatu… doufam ze casem taky stastneho… bylo by lepsi kdybych to nechala zajit do krajnosti a stekali by jsme po sobe? pak bych tady napsala odesla jsem od manzela, resim rozvod, hypoteku, 2 deti, manzel pije a mlati nas?
No jo, ja taky byla na vrcholu blaha, kdyz se nasi rozvedli.
Tvuj syn jiste bude stestim bez sebe, az mu budes vodit stale novy tatinky… Ale mas pravdu, radsi pryc od nej, jeste by chudak zacal pit a nakonec te mlatit, s tebou by to asi jinak dopadnout nemohlo.
Uplne te chapu!
zuzka.mamka píše:asha píše:zuzka.mamka píše:No protoze pises, aby sem nikdo nepsalasha píše:a proč bych jako nemohla?? Jen otázka.zuzka.mamka píše:A proc sem pises ty? Jen otazka
je sice pěkný že se kvoká, ale nic z toho neni, kdyby nikdo neragoval, přístě sem ty svoje rozumy psát nebudeJa nevim, ja bud takovy diskuze ignoruju, nebo diskutuju…
hele navážej se do livinky a ne do mě
psala jsem kdyby nikdo nepsal
Jeeezkovy zraky… Tak sorry, ze jsem se ptala, dost mne zajimaji pohnutky nekoho, kdo by nejradsi vubec nepsal, ale pise…aby kdyby a vubec nikdo nepsal
![]()
asha píše:livinka píše:No jo, ja taky byla na vrcholu blaha, kdyz se nasi rozvedli.
Tvuj syn jiste bude stestim bez sebe, az mu budes vodit stale novy tatinky… Ale mas pravdu, radsi pryc od nej, jeste by chudak zacal pit a nakonec te mlatit, s tebou by to asi jinak dopadnout nemohlo.Uplne te chapu!
dekuji ![]()
Opravdu to co píšeš mi příjde fest přitažený za vlasy nebo úplně vymyšlený a jen se bavíš jak tady reagujeme,protože normální inteligentní člověk by se takto nechoval a už vůbec ne,když má dítě!!! ![]()
Tak ja uz se bavim taky…ted jsem docista vyrizena
To uz se fakt neda brat vazne, brou ![]()
lemaz píše:Len-til-kah píše:Tak to já jsem došla domů a můj mi hlásí: Viď, že Valentýna neslavíme!!!!!
Tterko - joj, tak na tohle ještě zareagovat musím- to byla pomluva
. Dneska jsem dostala i kvítko (nejsem trdlo, nečekám, zda si vzpomene, natvrdo hlásím, že očekávám dar
).
A fakt už musím jít, protože tu je někdo ***ý, až to tříská dveřma a mi to budí děti.Příspěvek upraven 14.02.11 v 23:55
Asi si myslel, že dostane sprďáka, že nemá kytku.
A já se zas díky této praštěné diskuzi dozvěděla, že byl Valentýn
, ani nevím, kolikátýho je, to je děs. ![]()
Livinko, nebudu reagovat jako většina tady, podle mě je to jen tvoje věc, proč jsi odešla. Je mi to docela šumák. Takže k tvojí otázce ideálního partnera. Opravdu můžu potvrdit, že idálního partnera nenajdeš. Jedině si najít nějakého zajíčka a předělat si ho k obrazu svému
Ikdyž ani to není zaručené, že to bude ideální partner. Vztah je prostě o kompromisích.