Nenávidím nevlastního syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4972
1.12.20 13:33

Mám doma sedmiletý děti dvě a uplně se mi nechce věřit, že stejně staré dítě může mít takový slovník. No ale to je moje soc. bublina no :mrgreen:
Na tvém místě bych si jeho útoky nahrála, ať máš důkazy. Ty bych předložila partnerovi s tím, ať si kluka kouká srovnat. Partner by měl stát za tebou, jasně „synáčka“ nemůžete nutit, aby tě miloval, ale respektoval jako novou partnerku svého otce ano. A s tím úklidem? Tak po něm prostě neuklízej, ať si to uklidí partner, pokud myslí, že je to takhle ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.12.20 13:36
@vedma007 píše:
Mám doma sedmiletý děti dvě a uplně se mi nechce věřit, že stejně staré dítě může mít takový slovník. No ale to je moje soc. bublina no :mrgreen:
Na tvém místě bych si jeho útoky nahrála, ať máš důkazy. Ty bych předložila partnerovi s tím, ať si kluka kouká srovnat. Partner by měl stát za tebou, jasně „synáčka“ nemůžete nutit, aby tě miloval, ale respektoval jako novou partnerku svého otce ano. A s tím úklidem? Tak po něm prostě neuklízej, ať si to uklidí partner, pokud myslí, že je to takhle ok.

I mladší děti dokáží být hodně vulgární, mají to z rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.12.20 13:43

Já fakt nechápu, proč ses dobrovolně uvrtala do týhle situace. Plánovat po roce svatbu a rovnou šup otěhotnět s chlapem, kterého pomalu neznáš, a jehož syn tě takhle terorizuje? Nechci být ošklivá, ale podle mě jsi svého štěstí strůjcem sama. Chlap, který si neumí srovnat své vlastní 7mi leté dítě pro mě není chlap, natož „pan dokonalý“ :zed: Píšeš, že mají „kriminál“ v rodině - takže přítelova exmanželka byl asi pěkný kvítek a přesto s ní tvůj partner roky byl a dokonce si s ní pořídil dítě. Opět značka ideálního chlapa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 13:44
@Anonymní píše:
Ahoj holky doufám že mi poradíte jsem už u konce svých sil.. Našla jsem si úžasného chlapa toho pana dokonalého.. Jsme spolu rok vše klapalo do doby než mě neseznamil ze svým 7 letym synem… Já mu nechtěla v životě dělat mámu tu jednu má já chtěla být kamarádka teta cokoliv ale ouha jediný co poslouchám když přijede tak že jsem svině má celkem vybraný slovník jako je urážení mě do kur
kun. atd.. Dokonce stále když ho máme poslouchám že jsem jen náhražka za maminku a že semnou stejně jeho tatínek nebude.. Za pár měsíců se máme brát a já přemýšlím že celou svatbu zruším protože ho tam opravdu nechci vím že by udělal naky naschvál nebo lépe řečeno vzal by telefon a zavolal by mamince aby se na svatbu přijela podívat taky na to zvědavá opravdu nejsem.. Příteli jsem to řekla řekl mi že je malý a že tomu nerozumí co říká ke všemu nejhorší je že to dělá vychcane vždy jen když partner je dost daleko aby to neslyšel a když už se ho partner zeptá co mi to řekl hystericky se rozbrečí a že nic nerekl… Dělá se vše podle něho když přijede tak chce tam jsem co chce se mu koupi když si mu dovolím koupit něco já zahodí to a řekne že maminka mu kupuje vše značkové na to já nemám ani sama ve značkovém nechodím.. Nejhorší ale co mi bylo řečeno že ať se neopovazuji si s jeho tatínkem poridit dítě že má jenom jedno dítě a tím to konci a že pokud budeme mít dítě že ho bude nenávidět a delat vše jaké naschvali abych šli od sebe jenže problém je že těhotná jsem po půl roce bohužel jsem na rizikovém protože mám zdravotní problémy ale nevim jak to říct přemýšlím o potratu i když jsem se na miminko strašně těšila tak vím že by to bylo strašný peklo.. A poslední věc u maminky si uklízí pokoj talíř si po sobě uklidí bez keců tady nehne prstem ještě je sprostej že si mu dovolím říci že snad talíř odnést umí okamžitě začne natahovat a je zle.. Po vecerech brečím v posteli protože opravdu to už nezvládám přítele miluju je skvělej ve všech ohledech.. Nevím jak dál prosím poraďte dekuji

Asi jsem to napsala blbě byla jsem požádána až tři čtvrtě roku od seznámení se synem takže syna už jsem znala.. Špatný je že přítel dá na slzičky většinou mu řekne ať se omluví ale to pomůže na pár hodin.. Ještě jsem se chtěla zeptat v kolik by podle vás mělo chodit spát dítě 7 leté protože mě přijde 23 hodin celkem pozdě to občas nevydržím ani já.. Jinak děkuji za rady bohužel o potratu stále přemýšlím spíš neustále neumím si představit že by miminko pak mělo ňák trpět.. Jeho máma o tom ví partner ji to řekl už několikrát když ho vezl domu k ní a odpověď byla že ji to nezajíma.. Přemýšlím i o rozchodu ale potom si neumím dost dobře představit že by partner měl obě děti na jednou z toho bych opravdu měla velký strach… A poslední věc co mi bylo řečeno bylo že tatínek je jen jeho a že se tak bude chovat ke každé partnerce co by jeho táta měl mít takže nejlépe aby do 18 byl jen pro něj co jsem z toho tak pochopila

• Citovat
  • Upravit
5986
1.12.20 13:48

Kluk není spratek, problém je v rodičích. Jedna věc je trauma z rozvodu, tebe vidí jako někoho, kdo chce nahradit matku, otec s tím nedělá nic a kdo ví, jestli ho matka neštve proti tobě. Reaguje naprosto klasicky a na vině jsou rodiče. Ono asi neznáš spoustu faktorů, které kluka přivedli k takovému chování. Ono je snadné odsoudit, ale pokud s dítětem nikdo pořádně nepracuje a ponechá ho svým představám o tom, proč se rodina rozpadla, on se pak brání dětským způsobem, tj. útočí a místo nápravy rodičů dostane za uši, že je spratek a tím se jeho chování posílí a tak se to stupňuje, dokud se ho všichni nezbaví. Pokud někdo jde do vztahu s rezvedeným s dětmi, musí se připravit i na takovouto situaci a v podstatě být ochoten a schopen terapeutické práce. Facka z nikoho ještě mírumilovného neudělala a lásku jistě nevzbudí. To říkám proto, abych tu nemusela číst, jak to výprask spraví. Já si myslím, že kluk nechce zradit mámu a má pocit, že kdyby se s tebou kamarádil, zradil by jí, tak vyvádí. Kdo ví, jestli to jeho matka nepodporuje.

Příspěvek upraven 01.12.20 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 13:49
@vedma007 píše:
Na tvém místě bych si jeho útoky nahrála, ať máš důkazy. Ty bych předložila partnerovi s tím, ať si kluka kouká srovnat. Partner by měl stát za tebou, jasně „synáčka“ nemůžete nutit, aby tě miloval, ale respektoval jako novou partnerku svého otce ano. A s tím úklidem? Tak po něm prostě neuklízej, ať si to uklidí partner, pokud myslí, že je to takhle ok.

@vedma007 ano, může mít, sama jsem ho taky měla a používala vůči své sestře nebo jen tak obecně, otec tak mluvil na naši matku…holt děti opakují, co vidí a slyší doma. Pak mě tak slyšela mluvit i sama matka a na otce se spustila, že tak mluvím…ale jinak neudělala absolutně nic, že by se s ním rozvedla, i když ji mlátil jako žito (a pak i nás, své děti)

• Citovat
  • Upravit
270
1.12.20 13:52

Mi to teda přijde velice přitažené za vlasy mám aktuálně sedmiletého syna a rozhodně není schopen takové manipulace, takže buď ho manipuluje někdo jiny, nebo je to trochu jinak. Každopádně bych se snažila si promluvit s otcem a případně zkusila nějakou rodinnou terapi, pokud se takhle vážně chová, než spratek to bude uvnitř hodně nešťastné dítě. Pokud je to opravdu tak jak. pises rozhodně bych v klidu nebyla a řešila to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
1.12.20 13:52

Zakladatelko a proč si kluka nenahaješ na mobil nebo diktafon, ať tvůj snoubenec ví, jak jeho syn mluví a jak mluví o vašem budoucím dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
1.12.20 13:53

Jako chceš jít na potrat kvůli 6 letému hajzlíku? Kouzlem, že Te má krasne vycvičený, svatba nebude, druhé dítě zabijeme…
Za druhé chlapce by měl mapovat tatínek, ne tý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
1.12.20 13:59

Dnešní zakladatelko,

jak často v měsíci je ten syn u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.20 14:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky doufám že mi poradíte jsem už u konce svých sil.. Našla jsem si úžasného chlapa toho pana dokonalého.. Jsme spolu rok vše klapalo do doby než mě neseznamil ze svým 7 letym synem… Já mu nechtěla v životě dělat mámu tu jednu má já chtěla být kamarádka teta cokoliv ale ouha jediný co poslouchám když přijede tak že jsem svině má celkem vybraný slovník jako je urážení mě do kurev
kun. atd.. Dokonce stále když ho máme poslouchám že jsem jen náhražka za maminku a že semnou stejně jeho tatínek nebude.. Za pár měsíců se máme brát a já přemýšlím že celou svatbu zruším protože ho tam opravdu nechci vím že by udělal naky naschvál nebo lépe řečeno vzal by telefon a zavolal by mamince aby se na svatbu přijela podívat taky na to zvědavá opravdu nejsem.. Příteli jsem to řekla řekl mi že je malý a že tomu nerozumí co říká ke všemu nejhorší je že to dělá vychcane vždy jen když partner je dost daleko aby to neslyšel a když už se ho partner zeptá co mi to řekl hystericky se rozbrečí a že nic nerekl… Dělá se vše podle něho když přijede tak chce tam jsem co chce se mu koupi když si mu dovolím koupit něco já zahodí to a řekne že maminka mu kupuje vše značkové na to já nemám ani sama ve značkovém nechodím.. Nejhorší ale co mi bylo řečeno že ať se neopovazuji si s jeho tatínkem poridit dítě že má jenom jedno dítě a tím to konci a že pokud budeme mít dítě že ho bude nenávidět a delat vše jaké naschvali abych šli od sebe jenže problém je že těhotná jsem po půl roce bohužel jsem na rizikovém protože mám zdravotní problémy ale nevim jak to říct přemýšlím o potratu i když jsem se na miminko strašně těšila tak vím že by to bylo strašný peklo.. A poslední věc u maminky si uklízí pokoj talíř si po sobě uklidí bez keců tady nehne prstem ještě je sprostej že si mu dovolím říci že snad talíř odnést umí okamžitě začne natahovat a je zle.. Po vecerech brečím v posteli protože opravdu to už nezvládám přítele miluju je skvělej ve všech ohledech.. Nevím jak dál prosím poraďte dekuji

Jako bych to psala před pár lety já sama… byla jsem šikanovaná úplně stejně, vysmívala se mi do ksichtu, když se manžel otočil. Když se narodil syn, schválně ho žduchala a manžel s tím nic nedělal. Dokonce jsem od něj měla rozvodové papíry na stole, že za to můžu já… pár let uběhlo a madam přestala jezdit, nemá zájem ani nevolá, už je to puberťačka. Čekám další vlnu, kdy to přijde znova a ona bude chtít peníze na diskotéky 😂 to by měl potom manžel rozvodové papíry ode mě. Byla pěkný spratek, teď jsem spokojená a manžel přišel na to jaká byla. Hodně štěstí ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
1.12.20 14:01
@Tojsemja3 píše:
Jako chceš jít na potrat kvůli 6 letému hajzlíku? Kouzlem, že Te má krasne vycvičený, svatba nebude, druhé dítě zabijeme…
Za druhé chlapce by měl mapovat tatínek, ne tý.

Co to je za termín - hajzlík? To nevysvětluje, proč se tak chová. Až pochopí, proč se chová, tak jak se chová, snadno se to vyřeší. Termín hajzlík ve všech vyvolá pouze agresi a ta vše akorát roze.sere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
1.12.20 14:04

Mám sedmiletého syna a neumím si představit, že by tohle vypustil z pusy. Ale jinak svatbu bych zrušila a pana kopla do zadku. Jako svobodná bezdětná bych tohle vážně neměla zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.12.20 14:04
@Veru1987 píše:
Nahrát na mobil chlapečka a pustit otci. A více ne jen jedno. A pustit i jeho matce. A pak at otec řeší klidně i přes sociálku, někdy to pomůže jak matce udělají tytyty. Tohle není normální, nedokážu si představit co ten kluk musí od své matky doma poslouchat. To musí být šílené…

nadavky muze slyset i ve skole. Nebo si myslite, ze ve skole je vse slunickove? Co ja vsechno slysela a zazila ve skolce a skole, clovek by neveril.

Zkratka a dobre, mozna ho matka stve proti zakladatelce, mozna i ty nadavky slysi doma, a mozna ma ty nadavky ze skoly. Ono totiz bohate staci, aby byl ve tride jeden kluk z pochybne rodiny a uz to jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.12.20 14:05
@Netopýr1 píše:
Mám sedmiletého syna a neumím si představit, že by tohle vypustil z pusy. Ale jinak svatbu bych zrušila a pana kopla do zadku. Jako svobodná bezdětná bych tohle vážně neměla zapotřebí.

neni bezdetna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová