Nenávidím nevlastního syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
1.12.20 20:42
@marra píše:
Aghato,mas vesmes pravdu,ale nesouhlasim s napadanim zakaldatelky,jaka je spatna.Syna od partnera trpela do ted,a ruku na srdce,kdyz se ti ma narodit tve vlastni dite,das púroste prednost jemu,a to druhe jde stranou.A verim,ze pro zakladatelku je prozatim nerealne spojit si zivot sveho ditete s zivotem,,ciziho".Ale nicmene verim,ze narozenim ditete,uklidnenim hormonu,to zakladatelka zvladne.Chce to jen cas,a trosku se zabehnout v normalnim provozu.Sama pise ze kluk je tam jen ctyri dny v mesici,coz si myslim,je jeden velky probloem,je to jako by tobe na prazdiny prijel vzdaleny pribuzny,a ty nevis co s nim,.Mozna bych zkusila castejsi pobyt u otce.

To myslíte vážně že syna trpěla?? Našla si chlapa s dítětem. To dítě tam bylo dřív než ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
1.12.20 20:58

Diskuzu jsem celou necetla, ale klasika bezdetna zenska jasne vi, ze jeji dite nikdy nebude koukat do mobilu jist nebude u pohadek ve 4 letech uz bude znat dila z jmeni a nikdy se nebude vztekat a nevyslovi upgrate:):):):):), ale bude citovat klasiky. Leze nevlastnimu synovi do telefonu… vzdy je mi z tehle lidi spatne, asi mu neco udelala, kdyz posila posklebne usmevacky, ne :) ale mistosebereflexe se to svede na jeho mamu na koho jineho… rodice se rozvedli, kdyz mu patrne nebylo ani 8 a misto, aby vsem doslo, ze je to pro vsechny ty deti narocne a trapi je to, resi jen sami sebe… on je maly kluk i kdyz je mu 10, pravdepodobne to spuvisi s tim, ze budete mit miminko, zarli, mozna si uvedomil, ze to co si kazde dite preje =aby rpdice zase byli spolu a mel je doma uz nikdy nebude a tebe vidi jako duvod proc to nebude… Zkus si predstavit, ze to miminko co mas v brise je ten manzeluv syn a sedi u tveho uz byvaleho s jeho novou zenou, mozna konecne budes resit neco jineho nez sebe:( a nebudes dite sveho manzela jen kritizovat a delat z nej neco co neni, abys ospravedlnila, to, ze uz ted ho chce ze “sve “ rodiny vystrcit:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
1.12.20 21:05
@Aglája75 píše:
Diskuzu jsem celou necetla, ale klasika bezdetna zenska jasne vi, ze jeji dite nikdy nebude koukat do mobilu jist nebude u pohadek ve 4 letech uz bude znat dila z jmeni a nikdy se nebude vztekat a nevyslovi upgrate:):):):):), ale bude citovat klasiky. Leze nevlastnimu synovi do telefonu… vzdy je mi z tehle lidi spatne, asi mu neco udelala, kdyz posila posklebne usmevacky, ne :) ale mistosebereflexe se to svede na jeho mamu na koho jineho… rodice se rozvedli, kdyz mu patrne nebylo ani 8 a misto, aby vsem doslo, ze je to pro vsechny ty deti narocne a trapi je to, resi jen sami sebe… on je maly kluk i kdyz je mu 10, pravdepodobne to spuvisi s tim, ze budete mit miminko, zarli, mozna si uvedomil, ze to co si kazde dite preje =aby rpdice zase byli spolu a mel je doma uz nikdy nebude a tebe vidi jako duvod proc to nebude… Zkus si predstavit, ze to miminko co mas v brise je ten manzeluv syn a sedi u tveho uz byvaleho s jeho novou zenou, mozna konecne budes resit neco jineho nez sebe:( a nebudes dite sveho manzela jen kritizovat a delat z nej neco co neni, abys ospravedlnila, to, ze uz ted ho chce ze “sve “ rodiny vystrcit:(

To lezení do telef. atd., to jsi asi reagovala na tu diskusi z r. 2012…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
2.12.20 08:03
@free333 píše:
To lezení do telef. atd., to jsi asi reagovala na tu diskusi z r. 2012…

Aha tak pardon nekoukam na data, nektere diskuze maji behem par hodin xxx stran..ale myslim, ze podstata vztahu macecha a deti partnrra je bohuzel porad stejna… viz vyse “trepela “ ho uz dlouho… je mu tech deti hrohne hrozne lito:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.12.20 08:19
@Aglája75 píše:
Aha tak pardon nekoukam na data, nektere diskuze maji behem par hodin xxx stran..ale myslim, ze podstata vztahu macecha a deti partnrra je bohuzel porad stejna… viz vyse “trepela “ ho uz dlouho… je mu tech deti hrohne hrozne lito:(

Když si otevřeš takto obnovenou diskuzi, tak ti skočí na stranu, kde je nový příspěvek. Teda alespoň mělo by :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.12.20 19:25

Slečna pisatelka vás prosila o pomoc ne o to aby, jste ji tu psali aby na potrat šla některé holky tu opravdu poradili. Ale většina ji tu div neupaluje jaká je to kráva, nemyslíte že slečna si taky zaslouží být šťastná že na miminko se těšila, jak psala nechce být jeho matka!!! Ale měl by ji tolerovat jako novou partnerku otce!! A hlavně slečna píše že to bude dělat i které jiné partnerce že je jedno jestli s ním je ona nebo některá jiná, otec by se měl také zamyslet nad chováním syna do smrti nebo do 18 let než mu bude s jistě nebude celých 11 let!! Chování dítěte není opravdu NORMÁLNÍ!!! A dítě které tohle vypustí unie už není dítě protože vypustit takovýhle hnus to bych urazila i dlaždiče… Sama mám dvě děti 9 a 11 a takhle se chovat k přítelkyni mého bývalého manžela tak by to zkusili jen jednou vícekrát by tohle ne vypustili protože bych velice radikálně tuto věc resila!!! A jsem ráda že moje děti berou novou partnerku mého manžela dobře.. Milá pisatelko radím na potrat nechodit v budoucnu té to bude velice mrzet s partnerem si vážně promluv jistě východisko najdete ;) ;) přeji hodně štěstí a pevne nervy ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.12.20 19:46

To je hnus opravdu tohle. Já to nezažila ale, ségra hodně podobnou věc. Našla si partnera s dítětem. Jenže dceruška byla jedno a to samé ale měla k tomu ještě jiné navyky. Plavala na ní a bohužel jsem byla svědkem když do ní začala hystericky mlátit a ano byla jen o rok starší než tady synator. Naštěstí zakročila holčičky babička protože tohle dělala kdekoliv venku v krámě na pískovišti prostě kdekoliv, mě sestry tchýne se jí zeptala proč to dělá jaký k tomu má důvod a odpověď byla že žádný ze ji pro nic za nic nenávidí, sestry tchyne ji řekla žen prostě bude tolerovat mou sestru jinak že ať tam nejezdí že na takhle zlé dítě a bezdůvodně zvědavá není. A ano pomohlo to vše se uklidnilo a sestra i nevlastní neteř spolu vozí kočárek a jsou normálně kamarádky.. Moje rada zní nenechej to zajít takto daleko protoze se může opravdu stát že bude napadat vaše spolecne miminko a to bylo jsi jistě nechtěla hlavně miminko které za nic nemůže.. Klidně se mi ozvi :) povykladam více nebo pak alespoň napis sem jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
2.12.20 19:52
@Kipa22 píše:
Kluk není spratek, problém je v rodičích. Jedna věc je trauma z rozvodu, tebe vidí jako někoho, kdo chce nahradit matku, otec s tím nedělá nic a kdo ví, jestli ho matka neštve proti tobě. Reaguje naprosto klasicky a na vině jsou rodiče. Ono asi neznáš spoustu faktorů, které kluka přivedli k takovému chování. Ono je snadné odsoudit, ale pokud s dítětem nikdo pořádně nepracuje a ponechá ho svým představám o tom, proč se rodina rozpadla, on se pak brání dětským způsobem, tj. útočí a místo nápravy rodičů dostane za uši, že je spratek a tím se jeho chování posílí a tak se to stupňuje, dokud se ho všichni nezbaví. Pokud někdo jde do vztahu s rezvedeným s dětmi, musí se připravit i na takovouto situaci a v podstatě být ochoten a schopen terapeutické práce. Facka z nikoho ještě mírumilovného neudělala a lásku jistě nevzbudí. To říkám proto, abych tu nemusela číst, jak to výprask spraví. Já si myslím, že kluk nechce zradit mámu a má pocit, že kdyby se s tebou kamarádil, zradil by jí, tak vyvádí. Kdo ví, jestli to jeho matka nepodporuje.Příspěvek upraven 01.12.20 v 13:58

Já myslím, ze nemusí. Tohle je opravdu partnera, aby dítě na situaci připravil a o hlídal si chování všech zúčastněných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.12.20 19:54

A co že jsou spolu krátce? Já si manžela brala po půl roce vztahu a po roce se nám narodilo mimčo! A v lednu slavíme 10 výročí svatby takže urážet jí tu jen kvůli tomu že je s ním krátce je padlé na hlavu! Kritizovat nadávat to by vám tu šlo na jedničku to jste borky. Ale poradit jí normálně bez toho aby jste ji tu nadávali to ne. Taky se nad sebou zamyslete! Protože samy by jste v této situaci jistě v klidu také nebyly! Šla bych s ním s psychiatrovi ten už by vám jistě poradil co s takovým sprosťákem dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
2.12.20 20:10

A já se zakladatelky zastanu.. TO co píše klidně reálne je.. U nás první třídě- pardon, spratek smrad, říkat nemůže, tak prostě nepochopený chlapec, jednomu zlomil malíček na začátku školního roku v druhém pololetí, jinému udělal modřinu, a našemu nůžkama přejel na začátku druhé třídy po krku do krve..
Nemá žádné traumata, má rodiče, maminka zubařka, tatínek nevím co, každopádně asi práce lepší, když chodí v obleku, babička učitelka…
KLuci chodí do 5 třídy a pořád něco někde je, naposledy jednomu spolužákovi skočil na záda.
Takže ještě nějaký slovník..
Prostě se tak chovat nesmí, tady jsou dvě možnosti, bud okolo všichni budou chodit, a omlouvat ho, a nebo opravdu zakldatelka musí si s partnerem sednout a pořešit s ním ten slovník..Bohužel, pokud se k tomu partner postaví, že je malý, a nebo že je chudák kvůli rozvodu, tak toto chování se s ním potáhne dál a dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.12.20 20:13

Čau poradím otec ať se stane buzíkem a bude klid na toho žárlit ten skrček nebude… A jinak to je ta laxní výchova ne uklízet si po sobě, každý dítěte čumí na youtube na blogery co jsou sprostý, a aby chodil spát v 11 v noci 7 lety skrček to jsem chodil tak v 15 ale takovej skrček by měl už v 9 chràpat.. A pokud od tebe vyhazuje věci nic bych mu nekoupil nechceš nazdar dam to dětem do dětského domova.. A k tomu že je malej s tímhle slovníkem to mě vynechal já tohle říct nevlastní máti v 7 letech uši bych měl zafackovaný až v zadnici.. Malej není to až mu bude 15 ti dá pěstí a partner ti řekne a co jako je v pubertě není to věkem je to výchovou je to rozmazlenej spratek.. Máš se asi na co těšit upřímně té lituji i toho drobka co čekáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.20 20:21
@Anonymní píše: Čau poradím otec ať se stane buzíkem a bude klid na toho žárlit ten skrček nebude… A jinak to je ta laxní výchova ne uklízet si po sobě, každý dítěte čumí na youtube na blogery co jsou sprostý, a aby chodil spát v 11 v noci 7 lety skrček to jsem chodil tak v 15 ale takovej skrček by měl už v 9 chràpat.. A pokud od tebe vyhazuje věci nic bych mu nekoupil nechceš nazdar dam to dětem do dětského domova.. A k tomu že je malej s tímhle slovníkem to mě vynechal já tohle říct nevlastní máti v 7 letech uši bych měl zafackovaný až v zadnici.. Malej není to až mu bude 15 ti dá pěstí a partner ti řekne a co jako je v pubertě není to věkem je to výchovou je to rozmazlenej spratek.. Máš se asi na co těšit upřímně té lituji i toho drobka co čekáš

Naprostý souhlas, normálně nahrát na telefon, diktafon a pustit…
Cca 2 roky zpátky jsem jeli vlakem v dětském kupé a byl tam kluk, kolem 7-8 let a maminka mu něco říkala, ať udělá nebo uklidí, tak ji začal škrtit, naštěstí ho včas chytla (že by zvyk?) a odtáhla…tak jsme si říkali, co ji teda čeká, až mu bude víc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.20 20:27

Nahrát na telefon a ať si to poslechnou.

• Citovat
  • Upravit
6
2.12.20 20:32

Milé dámy, vy co tady píšete že zakladatelka je špatná že to se spratkem neumí že je chyba jen u ní jste normalní? Takovýhle smrad ví velice dobře co z ty nevymáchaný huby vypustí! Jak by jste reagovali vy říct tohle vaše dítě učitelce která po něm něco bude chtít nebo cizímu člověku? Stále by jste se zastávali že je chudák? Je tisíce rozvedených rodin není jediný komu se rodiče rozešli.. A hlavně toto spěje na tomu že až vyroste bude z něj hajz co uráží ženy to není normalní.. Nad některýma mi zůstává rozum stát opravdu a ano co píšu za tím si stojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.20 20:33

Že by další trol? Na stránce 18 nám Anonymní zakladatelka popisuje svou situaci a jako anonymní obrázek má fialovou kytku s oranžovým středem.
A ejhle na stránce 23 se nám opět ukazuje fialová kytička s oranžovým středem, tentokrát jako anonymní radící uživatelka a hned 4 krát:

@Anonymní píše:
Slečna pisatelka vás prosila o pomoc ne o to aby, jste ji tu psali aby na potrat šla některé holky tu opravdu poradili. Ale většina ji tu div neupaluje jaká je to kráva, nemyslíte že slečna si taky zaslouží být šťastná že na miminko se těšila, jak psala nechce být jeho matka!!! Ale měl by ji tolerovat jako novou partnerku otce!! A hlavně slečna píše že to bude dělat i které jiné partnerce že je jedno jestli s ním je ona nebo některá jiná, otec by se měl také zamyslet nad chováním syna do smrti nebo do 18 let než mu bude s jistě nebude celých 11 let!! Chování dítěte není opravdu NORMÁLNÍ!!! A dítě které tohle vypustí unie už není dítě protože vypustit takovýhle hnus to bych urazila i dlaždiče… Sama mám dvě děti 9 a 11 a takhle se chovat k přítelkyni mého bývalého manžela tak by to zkusili jen jednou vícekrát by tohle ne vypustili protože bych velice radikálně tuto věc resila!!! A jsem ráda že moje děti berou novou partnerku mého manžela dobře.. Milá pisatelko radím na potrat nechodit v budoucnu té to bude velice mrzet s partnerem si vážně promluv jistě východisko najdete ;) ;) přeji hodně štěstí a pevne nervy ;) ;)
@Anonymní píše:
To je hnus opravdu tohle. Já to nezažila ale, ségra hodně podobnou věc. Našla si partnera s dítětem. Jenže dceruška byla jedno a to samé ale měla k tomu ještě jiné navyky. Plavala na ní a bohužel jsem byla svědkem když do ní začala hystericky mlátit a ano byla jen o rok starší než tady synator. Naštěstí zakročila holčičky babička protože tohle dělala kdekoliv venku v krámě na pískovišti prostě kdekoliv, mě sestry tchýne se jí zeptala proč to dělá jaký k tomu má důvod a odpověď byla že žádný ze ji pro nic za nic nenávidí, sestry tchyne ji řekla žen prostě bude tolerovat mou sestru jinak že ať tam nejezdí že na takhle zlé dítě a bezdůvodně zvědavá není. A ano pomohlo to vše se uklidnilo a sestra i nevlastní neteř spolu vozí kočárek a jsou normálně kamarádky.. Moje rada zní nenechej to zajít takto daleko protoze se může opravdu stát že bude napadat vaše spolecne miminko a to bylo jsi jistě nechtěla hlavně miminko které za nic nemůže.. Klidně se mi ozvi :) povykladam více nebo pak alespoň napis sem jak to dopadlo :)
@Anonymní píše:
A co že jsou spolu krátce? Já si manžela brala po půl roce vztahu a po roce se nám narodilo mimčo! A v lednu slavíme 10 výročí svatby takže urážet jí tu jen kvůli tomu že je s ním krátce je padlé na hlavu! Kritizovat nadávat to by vám tu šlo na jedničku to jste borky. Ale poradit jí normálně bez toho aby jste ji tu nadávali to ne. Taky se nad sebou zamyslete! Protože samy by jste v této situaci jistě v klidu také nebyly! Šla bych s ním s psychiatrovi ten už by vám jistě poradil co s takovým sprosťákem dělat.
@Anonymní píše: Čau poradím otec ať se stane buzíkem a bude klid na toho žárlit ten skrček nebude… A jinak to je ta laxní výchova ne uklízet si po sobě, každý dítěte čumí na youtube na blogery co jsou sprostý, a aby chodil spát v 11 v noci 7 lety skrček to jsem chodil tak v 15 ale takovej skrček by měl už v 9 chràpat.. A pokud od tebe vyhazuje věci nic bych mu nekoupil nechceš nazdar dam to dětem do dětského domova.. A k tomu že je malej s tímhle slovníkem to mě vynechal já tohle říct nevlastní máti v 7 letech uši bych měl zafackovaný až v zadnici.. Malej není to až mu bude 15 ti dá pěstí a partner ti řekne a co jako je v pubertě není to věkem je to výchovou je to rozmazlenej spratek.. Máš se asi na co těšit upřímně té lituji i toho drobka co čekáš

Taky dám anonym, ať vím, jakou budu mít kytku, jestli stejnou jako zakladatelka, tak pardon.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová