Nenávidím nevlastního syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
1.12.20 17:47

@Mar__tanka1983 jo souhlas, ne všechny si to dovolí říct nahlas. A často ty sluníčka v tomhle věku ani netuší, co přesně se pod tím pojmem skrývá :D

Tam bude problém, že kluk to slýchá často, možná od matky :nevim:
Znala jsem podobný případ, neuvěřitelně sprostá matka, dítě, 7-8 let, jinak bezproblémové, se začalo projevovat jako matka. Zabrala pozvánka rodičů s dítětem do ředitelny, ostuda pro matku, dítě se srovnalo, matka si dáva bacha, co před dítětem vypouští z pusy - je to i její vizitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.12.20 17:48

Já teda nestačím žasnout nad tím, jak tady ženy /většinou asi zároveň i matky / dokáží titulovat 7 leté dítě. To Vám některým vážně nedochází, že tyhle výrazy a celé to chování ten kluk rozhodně nemá ze sebe? Že se patrně nesrovnal s rozpadem svojí rodiny nejspíš proto, že s ním nikdo pořádně nemluví a nepracuje. A že v tom asi hraje roli i jeho matka, která s ním celkem pravděpodobně manipuluje a blbne mu hlavu.Ten kluk je ze všech zůčastněných největší chudák, rozhodně ne hajzlík, zmetek, spratek a nevím jaké ještě další urážky zde padly.On na rozdíl od svých rodičů a zakladatelky nemá možnost volby a úniku a musí bohužel žít to co, mu dospělí kolem něho umožní.
Pro ty, kteří by mi případně chtěli napsat něco ve smyslu toho, že jsem to nezažila, tak nechápu…zažila byla jsem macechou dítěte z manželova předchozího vztahu, moje děti mají nyní macechu a v současnosti jsem macechou partnerových dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.12.20 18:31
@prokr píše:
Já teda nestačím žasnout nad tím, jak tady ženy /většinou asi zároveň i matky / dokáží titulovat 7 leté dítě. To Vám některým vážně nedochází, že tyhle výrazy a celé to chování ten kluk rozhodně nemá ze sebe? Že se patrně nesrovnal s rozpadem svojí rodiny nejspíš proto, že s ním nikdo pořádně nemluví a nepracuje. A že v tom asi hraje roli i jeho matka, která s ním celkem pravděpodobně manipuluje a blbne mu hlavu.Ten kluk je ze všech zůčastněných největší chudák, rozhodně ne hajzlík, zmetek, spratek a nevím jaké ještě další urážky zde padly.On na rozdíl od svých rodičů a zakladatelky nemá možnost volby a úniku a musí bohužel žít to co, mu dospělí kolem něho umožní.
Pro ty, kteří by mi případně chtěli napsat něco ve smyslu toho, že jsem to nezažila, tak nechápu…zažila byla jsem macechou dítěte z manželova předchozího vztahu, moje děti mají nyní macechu a v současnosti jsem macechou partnerových dětí…

No a kde je ta vekova hranice, kdy uz muzeme cloveka oznacit „frackem nebo hulvatem“? Protoze i dospeli lide jsou casto poznamenani vlivem rodicu, rozpadem jejich manzelstvi, vlivem socialni skupiny atd. :nevim: Podle me v 7mi letech uz deti musi vedet, co se muze rikat a co ne. Kdyz to do nich nevtloukli rodice, pak skolka, skola :nevim: Jasne, ze male dite se hur vyrovnava s vlivem okoli, ale zase tenhle pristup „chuderka za nic nemuze“ je opravdu velmi kontraproduktivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
1.12.20 18:42

Jak můžete, vy SVINĚ, titulovat 7leté dítě slovami spratek, hajzlík, spráskat ho apod.?!!! Máte IQ tykve a mínusové vcítění se!!! Proto jste svině! Ano, admine, stojím si za tím a nechej ten výraz. Když může někdo malé dítě nazvat hajzlíkem a spratkem, tak to musí být jen svině!!!

Jedna z vás napsala, že to může být sociopat. Ano, začíná to už v brzkém věku, to je fakt. Jako např. reakce na rozvod atd. (Mám něco načteno, protože mám matku-psychopatku, týrala mne duševně.)

Souhlas se všem, co napsaly @prokr a Kipa22.

Zakladatelko, netuším, co Ti poradit ohledem těhotenství. Snad jen a promiň za ten výraz, že jsi blbá. Fakt se omlouvám za tenhle výraz, ale jinak nemohu. A nenazývám Tě tak kvůli těhotenství. To bych si nedovolila. Nazývám Tě tak proto, že otce tohohle evidentně nešťastného dítětě (800% - ne 100%, to by bylo moc málo - manipulovaného) nazýváš Panem Dokonalým. V tom jsi vedle jak ta jedle! To dítě je částečně i jeho vizitka. Jasné, že se mohl zmýlit, když si vzal jeho mámu. Jenže teď, když nevidí, že dítě je nešťastné, a nechce mu pomoct, je to i jeho vizitka. Nevím, zdali to nevidí, nebo nechce vidět, ale od Pana Dokonalého má tak daleko jako ze Země na Měsíc!
Přeju Ti, ať se rozhodneš správně. Myslím správně pro Tebe! Zde Ti v tom nikdo nepomůže! Poraď se se všemi, kterým můžeš věřit (kamarádky, příbuzní), KTEŘÍ TĚ ZNAJÍ, znají Tvé poměry, Tvou rodinu, finanční nezávislost, situaci v bydlení atd. a pak si vyber!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
1.12.20 18:43
@Tojsemja3 píše:
Myslím si že v šesti letech moc dobře ví, že se takto chovat nemá.
Ano může být tisíc důvodu co za tím stojí a to je potřeba odborné řešit.
Nicméně pokud někdo někomu záměrně ubližuje, je to u mě hajzlík a to ať se jedná o dospělého, nebo dítě.

To všeobecné neporozumění dětské psychice a nevzdělanost jsou věci děsivé. No comment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
1.12.20 18:45

@Kipa22ja myslím, že rozumím dětské psychice dost. Prostě máme odlišný názor na věc. Nic vic nic míň. Přeji pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
1.12.20 19:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky doufám že mi poradíte jsem už u konce svých sil.. Našla jsem si úžasného chlapa toho pana dokonalého.. Jsme spolu rok vše klapalo do doby než mě neseznamil ze svým 7 letym synem… Já mu nechtěla v životě dělat mámu tu jednu má já chtěla být kamarádka teta cokoliv ale ouha jediný co poslouchám když přijede tak že jsem svině má celkem vybraný slovník jako je urážení mě do kurev
kun. atd.. Dokonce stále když ho máme poslouchám že jsem jen náhražka za maminku a že semnou stejně jeho tatínek nebude.. Za pár měsíců se máme brát a já přemýšlím že celou svatbu zruším protože ho tam opravdu nechci vím že by udělal naky naschvál nebo lépe řečeno vzal by telefon a zavolal by mamince aby se na svatbu přijela podívat taky na to zvědavá opravdu nejsem.. Příteli jsem to řekla řekl mi že je malý a že tomu nerozumí co říká ke všemu nejhorší je že to dělá vychcane vždy jen když partner je dost daleko aby to neslyšel a když už se ho partner zeptá co mi to řekl hystericky se rozbrečí a že nic nerekl… Dělá se vše podle něho když přijede tak chce tam jsem co chce se mu koupi když si mu dovolím koupit něco já zahodí to a řekne že maminka mu kupuje vše značkové na to já nemám ani sama ve značkovém nechodím.. Nejhorší ale co mi bylo řečeno že ať se neopovazuji si s jeho tatínkem poridit dítě že má jenom jedno dítě a tím to konci a že pokud budeme mít dítě že ho bude nenávidět a delat vše jaké naschvali abych šli od sebe jenže problém je že těhotná jsem po půl roce bohužel jsem na rizikovém protože mám zdravotní problémy ale nevim jak to říct přemýšlím o potratu i když jsem se na miminko strašně těšila tak vím že by to bylo strašný peklo.. A poslední věc u maminky si uklízí pokoj talíř si po sobě uklidí bez keců tady nehne prstem ještě je sprostej že si mu dovolím říci že snad talíř odnést umí okamžitě začne natahovat a je zle.. Po vecerech brečím v posteli protože opravdu to už nezvládám přítele miluju je skvělej ve všech ohledech.. Nevím jak dál prosím poraďte dekuji

A když jste se s chlapem seznámili, jak byl dlouho pryč od rodiny?

Je to všechno hrozně rychlé, znáš ho rok, po půl roce jsi těhotná, jestli to dítě nebylo srovnané s rozchodem, tak jste se do toho neměli tak hnát…

Asi by to chtělo psychologa, přijde mi, že pro všechny, pro ty děti je to těžké, s tím vším se vyrovnat, bohužel někteří dospělí očekávají, že pár měsíců po rozchodu dětičky budou vítat nadšeně nové tety a strejdy a v podstatě se musí jen přizpůsobovat…
No, on prostě z toho není tak happy, jak se od něj očekává… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.12.20 19:17
@unuděná píše:
No a kde je ta vekova hranice, kdy uz muzeme cloveka oznacit „frackem nebo hulvatem“? Protoze i dospeli lide jsou casto poznamenani vlivem rodicu, rozpadem jejich manzelstvi, vlivem socialni skupiny atd. :nevim: Podle me v 7mi letech uz deti musi vedet, co se muze rikat a co ne. Kdyz to do nich nevtloukli rodice, pak skolka, skola :nevim: Jasne, ze male dite se hur vyrovnava s vlivem okoli, ale zase tenhle pristup „chuderka za nic nemuze“ je opravdu velmi kontraproduktivni.

To souhlasím-pokud se jedná o dospělého člověka. Tohle jsou hrozně citlivé a složité věci a rozhodně se to nedá nějak paušalizovat. Kdy je člověk dospělý?…to je na dlouhou debatu…ale 7 leté dítě je prostě tvor, který je plně v moci rodičů a blízkých dospělých a nemá nejmenší šanci se bránit, vymezit, utéct, odkývat co je nutný a zařídit se podle svého atd. atp. Ten kluk prostě nemá šanci rozumně čelit nezájmu obouch rodičů a manipulatorství a tlaků ze strany matky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.12.20 19:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky doufám že mi poradíte jsem už u konce svých sil.. Našla jsem si úžasného chlapa toho pana dokonalého.. Jsme spolu rok vše klapalo do doby než mě neseznamil ze svým 7 letym synem… Já mu nechtěla v životě dělat mámu tu jednu má já chtěla být kamarádka teta cokoliv ale ouha jediný co poslouchám když přijede tak že jsem svině má celkem vybraný slovník jako je urážení mě do kurev
kun. atd.. Dokonce stále když ho máme poslouchám že jsem jen náhražka za maminku a že semnou stejně jeho tatínek nebude.. Za pár měsíců se máme brát a já přemýšlím že celou svatbu zruším protože ho tam opravdu nechci vím že by udělal naky naschvál nebo lépe řečeno vzal by telefon a zavolal by mamince aby se na svatbu přijela podívat taky na to zvědavá opravdu nejsem.. Příteli jsem to řekla řekl mi že je malý a že tomu nerozumí co říká ke všemu nejhorší je že to dělá vychcane vždy jen když partner je dost daleko aby to neslyšel a když už se ho partner zeptá co mi to řekl hystericky se rozbrečí a že nic nerekl… Dělá se vše podle něho když přijede tak chce tam jsem co chce se mu koupi když si mu dovolím koupit něco já zahodí to a řekne že maminka mu kupuje vše značkové na to já nemám ani sama ve značkovém nechodím.. Nejhorší ale co mi bylo řečeno že ať se neopovazuji si s jeho tatínkem poridit dítě že má jenom jedno dítě a tím to konci a že pokud budeme mít dítě že ho bude nenávidět a delat vše jaké naschvali abych šli od sebe jenže problém je že těhotná jsem po půl roce bohužel jsem na rizikovém protože mám zdravotní problémy ale nevim jak to říct přemýšlím o potratu i když jsem se na miminko strašně těšila tak vím že by to bylo strašný peklo.. A poslední věc u maminky si uklízí pokoj talíř si po sobě uklidí bez keců tady nehne prstem ještě je sprostej že si mu dovolím říci že snad talíř odnést umí okamžitě začne natahovat a je zle.. Po vecerech brečím v posteli protože opravdu to už nezvládám přítele miluju je skvělej ve všech ohledech.. Nevím jak dál prosím poraďte dekuji

Sorry, ale tohle není chování 7leteho děcka.. Minimálně půlka z toho mi přijde jako totální nesmysl.. Já vydedila 2 děcka, holce bylo 6, klukovi taky a i když byla z počátku nedůvěra, tak rozhodně ne toto.. To Takhke malý děcko dokupy nedá.. Pokud ano, nemá to ze své hlavy.. Pak bych ho nahrála, tak ať neví a předložila otci. Pokud by se k tomu stavěl laxne, šla bych ze vztahu pryč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.12.20 19:26
@martina.se píše:
Sorry, ale tohle není chování 7leteho děcka.. Minimálně půlka z toho mi přijde jako totální nesmysl.. Já vydedila 2 děcka, holce bylo 6, klukovi taky a i když byla z počátku nedůvěra, tak rozhodně ne toto.. To Takhke malý děcko dokupy nedá.. Pokud ano, nemá to ze své hlavy.. Pak bych ho nahrála, tak ať neví a předložila otci. Pokud by se k tomu stavěl laxne, šla bych ze vztahu pryč..

Opravdu nechci být hnusná na těhotnou, ale už po zakládajícím příspěvku jsem měla dojem, že je to poněkud přehnané…přibarvené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.12.20 19:33
@BeaL píše:
Jak můžete, vy SVINĚ, titulovat 7leté dítě slovami spratek, hajzlík, spráskat ho apod.?!!! Máte IQ tykve a mínusové vcítění se!!! Proto jste svině! Ano, admine, stojím si za tím a nechej ten výraz. Když může někdo malé dítě nazvat hajzlíkem a spratkem, tak to musí být jen svině!!!

Jedna z vás napsala, že to může být sociopat. Ano, začíná to už v brzkém věku, to je fakt. Jako např. reakce na rozvod atd. (Mám něco načteno, protože mám matku-psychopatku, týrala mne duševně.)

Souhlas se všem, co napsaly @prokr a Kipa22.

Zakladatelko, netuším, co Ti poradit ohledem těhotenství. Snad jen a promiň za ten výraz, že jsi blbá. Fakt se omlouvám za tenhle výraz, ale jinak nemohu. A nenazývám Tě tak kvůli těhotenství. To bych si nedovolila. Nazývám Tě tak proto, že otce tohohle evidentně nešťastného dítětě (800% - ne 100%, to by bylo moc málo - manipulovaného) nazýváš Panem Dokonalým. V tom jsi vedle jak ta jedle! To dítě je částečně i jeho vizitka. Jasné, že se mohl zmýlit, když si vzal jeho mámu. Jenže teď, když nevidí, že dítě je nešťastné, a nechce mu pomoct, je to i jeho vizitka. Nevím, zdali to nevidí, nebo nechce vidět, ale od Pana Dokonalého má tak daleko jako ze Země na Měsíc!
Přeju Ti, ať se rozhodneš správně. Myslím správně pro Tebe! Zde Ti v tom nikdo nepomůže! Poraď se se všemi, kterým můžeš věřit (kamarádky, příbuzní), KTEŘÍ TĚ ZNAJÍ, znají Tvé poměry, Tvou rodinu, finanční nezávislost, situaci v bydlení atd. a pak si vyber!

Jsi můj člověk :potlesk: :srdce: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.12.20 19:43
@prokr píše:
To souhlasím-pokud se jedná o dospělého člověka. Tohle jsou hrozně citlivé a složité věci a rozhodně se to nedá nějak paušalizovat. Kdy je člověk dospělý?…to je na dlouhou debatu…ale 7 leté dítě je prostě tvor, který je plně v moci rodičů a blízkých dospělých a nemá nejmenší šanci se bránit, vymezit, utéct, odkývat co je nutný a zařídit se podle svého atd. atp. Ten kluk prostě nemá šanci rozumně čelit nezájmu obouch rodičů a manipulatorství a tlaků ze strany matky

Ne, nema sanci se branit, nema sanci vzdorovat, to uznavam. ALE, pokud vyrusta v nejakem alespon „rozumnem“ prostredi, musi vedet, ze tohle chovani je tezce pres caru. Takovy sprostarny z pusy nevypusti ani pubertaci, pokud jsou vedeni ke slusnosti. No a pokud nejsou, pak si s jejich rodici neporizuju rodinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.12.20 19:54

Já bych do vztahu s čerstvě rozvedeným mužem nešla. Ani ten, který se rozešel s partnerkou. A to ani nemusí mít děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.12.20 20:12
@unuděná píše:
Ne, nema sanci se branit, nema sanci vzdorovat, to uznavam. ALE, pokud vyrusta v nejakem alespon „rozumnem“ prostredi, musi vedet, ze tohle chovani je tezce pres caru. Takovy sprostarny z pusy nevypusti ani pubertaci, pokud jsou vedeni ke slusnosti. No a pokud nejsou, pak si s jejich rodici neporizuju rodinu ;)

To jistě souhlasím… ale to neřeší situaci toho chudáka kluka, situaci zakladatelky ani nikoho ze zůčastněných

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
1.12.20 20:25

Bezdětný člověk si vždycky myslí, jak je sedmileté dítě vlastně dospělý člověk, který jen musí dodělat celou základku a střední. A když to děcko (svoje) má, tak vidí, jak je strašně křehké a že je opravdu malé dítě nejen vzhledem, ale i rozumem, není to dospělý trpaslík.

Úvodnímu příspěvku věřím asi jako čerstvému masu z Tecsa. Napůl hysterie a napůl touha toho hnusnýho fakana, co ho nenávidím, honem ušlapat, pomluvit a zničit mu vztah s otcem. Dost tomu vždy pomáhají i komentáře nextek, které také zažily šikanu od sedmiletého dítěte a ted se už pubertální dítě ozývá jen sporadicky, což je super a každá nextka toho může svým nerovným bojem proti děcku, dosáhnout.

Sedmileté děcko toho vypustí z pusy, že by jeden vlastní rodič koukal. Proto má kolem sebe dospělé, co už mají rozum a mají mu věci vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová