Nenávidím nevlastního syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
1.12.20 14:06

Hlavně tohle všechno si měla řešit než si otěhotněla, teď už je to trochu passé, upřímně, co si čekala? Syn si z tebe dělá dobrý den, partner si nechá na hlavě dříví štípat, bejvalka ho odpálkuje, syn si dělá co chce, ale proč si dělá co chce? Protože ho nechají, zakladatelko, protože ho nechají…Ty nejsi v pozici, abys jim jejich život pomlouvala nebo koučovala. Jen si měla vzít rozum do hrsti a prostě odejít, když si viděla, že to takto funguje, né se nechat ještě navíc zbouchnout.
Tady fakt není moc co radit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
1.12.20 14:06

Rozmazelný fakan. Nic víc. Dostal by přes pr.del ani by nevěděl jak. A hezky si spratka natočit natajňačku na mobil a předat otci s jasnými instrukcemi. A s tím, že na svatbě nebude a nebude ani vědět, v který den se koná aby nepřijel nedejbože s máti dělat ostudu.
Za druhé - po předložení důkazů jasná promluva se synem - ikdyž by slzel padalo neskutečné množství vodopádů, že je to naspoled, co takto s tebou hovořil.
Za třetí - pokud se dítě narodí, pokud chce syna přítel u vás doma, vždy bude doma - né že ti ho dá na krk a já si jdu do práce. Bude se starat, není tvá povinnost jej hlídat, opečovávat a nechávat si kálet na hlavu.
Za čtvrté - synovi říct, že pokud tu bude další jeho nevlastní bratr, bude jej respektovat. On není ten, co si tady dává požadavky na otce, nevlastní sourozence atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.12.20 14:11

@Petulinka92 tak u nás jako přes kopírák. Taky dvě děcka z prvního vztahu, v jednom kuse naschvály a drzosti. A taky už se pár let ozývají pouze sporadicky a telefonicky, ani se s přítelem nestýkají. A to, že z něho tahají peníze mi vůbec nevadí, je to malá cena za klid. Kdyby mi to někdo před osmi lety říkal, tak bych nevěřila.
Teď už se díkybohu můžu těšit na naše první miminko, které se narodí v dubnu, nemusím se v těhotenství kvůli nim stresovat a jsem v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
1.12.20 14:11

@warita aha to sem nějak přehlídla. Nojo tak to je těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
1.12.20 14:14

Hele ženský, ale uvědomujete si, že ti vaši dokonalý (budoucí) manžílkové jsou otcové těch fakanů a parchantů, že jo…? 8o Já jen, po kom a od koho to ti fakani asi tak mají (ano, ironie, pokud by to někdo nepochopil)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.12.20 14:21
@Mar__tanka1983 píše:
Hele ženský, ale uvědomujete si, že ti vaši dokonalý (budoucí) manžílkové jsou otcové těch fakanů a parchantů, že jo…? 8o Já jen, po kom a od koho to ti fakani asi tak mají (ano, ironie, pokud by to někdo nepochopil)

tak ty fakani jsou snad spratci po exce, ne? Vsak to je jasny, ne? Vsak prece vis, ze jsou nevychovani, u exky rostou jako kul v plote, predavaje s neostrihanymi nehty a naprosto otresnymi manyry, ktere odkoukaly doma u sve matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.12.20 15:12

Nahrát důkazy, předat otci. Otec s matkou asi nic nezmůže, ale dítě by si měl srovnat. Psycholog asi nepomůže, z toho musí vyrůst.
Jak často toho povedeného syna máte doma? Nemůžete Vy odjet k rodičům?
Mě by tohle nebavilo. A v těhotenství dvojnásob.
Dítě bych ignorovala, přehlížela, kladla nesmyslný otazky (jé, co žes to řikal, úplně jsem zapomněla, že jsi tady, nějak mi ty tvoje slova splývaj, to je dneska venku hezky, viď, tvůj táta mi koupil hezkej svetr, pockej tu, donesu ti ho ukázat,…) a doufala, že ho tim budu prudit víc, než on mě těma sprosťárnama.

Těhotenství bylo plánované? Dítě bych si nechala, ale svatbu odložila. Ale zas by mě štvalo, že spratek tak trochu dosáhl svého.

Jo a takový príma slova maj v tomhle věku ve slovníku všechny děti, akorát spoustu rodičů to vědět nechce (Ne, moje Anička nikdy…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
1.12.20 15:18
@Anonymní píše:
Ahoj holky doufám že mi poradíte jsem už u konce svých sil.. Našla jsem si úžasného chlapa toho pana dokonalého.. Jsme spolu rok vše klapalo do doby než mě neseznamil ze svým 7 letym synem… Já mu nechtěla v životě dělat mámu tu jednu má já chtěla být kamarádka teta cokoliv ale ouha jediný co poslouchám když přijede tak že jsem svině má celkem vybraný slovník jako je urážení mě do kurev
kun. atd.. Dokonce stále když ho máme poslouchám že jsem jen náhražka za maminku a že semnou stejně jeho tatínek nebude.. Za pár měsíců se máme brát a já přemýšlím že celou svatbu zruším protože ho tam opravdu nechci vím že by udělal naky naschvál nebo lépe řečeno vzal by telefon a zavolal by mamince aby se na svatbu přijela podívat taky na to zvědavá opravdu nejsem.. Příteli jsem to řekla řekl mi že je malý a že tomu nerozumí co říká ke všemu nejhorší je že to dělá vychcane vždy jen když partner je dost daleko aby to neslyšel a když už se ho partner zeptá co mi to řekl hystericky se rozbrečí a že nic nerekl… Dělá se vše podle něho když přijede tak chce tam jsem co chce se mu koupi když si mu dovolím koupit něco já zahodí to a řekne že maminka mu kupuje vše značkové na to já nemám ani sama ve značkovém nechodím.. Nejhorší ale co mi bylo řečeno že ať se neopovazuji si s jeho tatínkem poridit dítě že má jenom jedno dítě a tím to konci a že pokud budeme mít dítě že ho bude nenávidět a delat vše jaké naschvali abych šli od sebe jenže problém je že těhotná jsem po půl roce bohužel jsem na rizikovém protože mám zdravotní problémy ale nevim jak to říct přemýšlím o potratu i když jsem se na miminko strašně těšila tak vím že by to bylo strašný peklo.. A poslední věc u maminky si uklízí pokoj talíř si po sobě uklidí bez keců tady nehne prstem ještě je sprostej že si mu dovolím říci že snad talíř odnést umí okamžitě začne natahovat a je zle.. Po vecerech brečím v posteli protože opravdu to už nezvládám přítele miluju je skvělej ve všech ohledech.. Nevím jak dál prosím poraďte dekuji

Tak to je síla, mladýho bude dost, na druhou stranu je evidentní, že toto nemá ze své hlavy, je naočkovaný od matky, toto dítě v 7mi letech nevymyslí.
Doporučuji, rozhovory se synkem si nahrávat, tak aby partner viděl, jak to doopravdy je a začal se synem nějak pracovat. Nevím, co vše je tady možné, jestli je reálná i pomoc psychologa nebo ne, každopádně začni těmi důkazy a uvidíš jak chlap zareaguje.
Miminko bych si nechala, na potrat bych určitě nešla.
Jak často u vás malej je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
1.12.20 15:19

@FraDeu Jo jo, každý výchovný problém je nejlepší vyřešit pořádným výpraskem. Jen nerozumím tomu, proč zmlátit dítě má mít výchovný účinek a u dospělého je označován za týrání. Když zmlátit, tak pořádně všechny na jednu hromadu a tebe bych zmlátila taky. :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.12.20 15:35

A kde je otec, když je kluk u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
1.12.20 15:49
@FraDeu píše:
Rozmazelný fakan. Nic víc. Dostal by přes pr.del ani by nevěděl jak. A hezky si spratka natočit natajňačku na mobil a předat otci s jasnými instrukcemi. A s tím, že na svatbě nebude a nebude ani vědět, v který den se koná aby nepřijel nedejbože s máti dělat ostudu.
Za druhé - po předložení důkazů jasná promluva se synem - ikdyž by slzel padalo neskutečné množství vodopádů, že je to naspoled, co takto s tebou hovořil.
Za třetí - pokud se dítě narodí, pokud chce syna přítel u vás doma, vždy bude doma - né že ti ho dá na krk a já si jdu do práce. Bude se starat, není tvá povinnost jej hlídat, opečovávat a nechávat si kálet na hlavu.
Za čtvrté - synovi říct, že pokud tu bude další jeho nevlastní bratr, bude jej respektovat. On není ten, co si tady dává požadavky na otce, nevlastní sourozence atd.

Nemyslíš, že na pr*del by si zasloužila spíše ex manželka? Nebo ten, kdo s dítětem manipuluje a štve ho proti zakladatelce? Ze své hlavy to zřejmě to dítě mít nebude :roll: tomu nevřím, že by dítě v 7mi letech toto vymyslelo samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
1.12.20 16:48

@Dicentra27 tak ve slovníku je děcka mají, samozřejmě, ale málokteré si dovolí je použit v přítomnosti dospělého. Jinak třeba zrovna šlapka, to si myslím, že syn fakt v sedmi neznal..a pokud ho zaslechl, tak netušil, co to vlastně znamená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.12.20 16:52
@Mar__tanka1983 píše:

No presne. Ja uz to nakousla v predchozim prispevku-syn ma pry ten kriminal v rodine. Tak to chlapa stavi do skveleho svetla, at uz to ma po nem, nebo po zene, se kterou on roky byl a plodil deti :roll:

Zakladatelko, ja bych jako prvni krok dala jasne pravidlo-zadne samostatne hlidani jeho syna. V dobe, kdy je u vas doma, bude doma i jeho tata a bude se mu venovat. Hlidat a vychovavat cizi dite neni tvoje povinnost, ani kdyby si to tvuj chlap pral sebevic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
1.12.20 17:24
@Kipa22 píše:
Co to je za termín - hajzlík? To nevysvětluje, proč se tak chová. Až pochopí, proč se chová, tak jak se chová, snadno se to vyřeší. Termín hajzlík ve všech vyvolá pouze agresi a ta vše akorát roze.sere.

Myslím si že v šesti letech moc dobře ví, že se takto chovat nemá.
Ano může být tisíc důvodu co za tím stojí a to je potřeba odborné řešit.
Nicméně pokud někdo někomu záměrně ubližuje, je to u mě hajzlík a to ať se jedná o dospělého, nebo dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
1.12.20 17:33
@Mar__tanka1983 píše:
Hlavně tohle všechno si měla řešit než si otěhotněla, teď už je to trochu passé, upřímně, co si čekala? Syn si z tebe dělá dobrý den, partner si nechá na hlavě dříví štípat, bejvalka ho odpálkuje, syn si dělá co chce, ale proč si dělá co chce? Protože ho nechají, zakladatelko, protože ho nechají…Ty nejsi v pozici, abys jim jejich život pomlouvala nebo koučovala. Jen si měla vzít rozum do hrsti a prostě odejít, když si viděla, že to takto funguje, né se nechat ještě navíc zbouchnout.
Tady fakt není moc co radit :?

Souhlas. By mě zajímalo, jaký je důvod pořídit si dítě s chlapem, jehož vlastní dítě mi znepříjemňuje život. Přece si nikdo nemůže myslet, že po porodu mimča ten nevlastní sourozenec otočí. Naopak. Ve zdejších diskuzích se pak objevuje nevlastní dítě ubližuje tomu mému, otec to neřeší, co mám dělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová