Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
2.1.15 20:09

To uz tahle diskuze zase běží? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
2.1.15 20:09

Probuh.. kdo zas :roll:

• Citovat
  • Upravit
14309
2.1.15 20:11

Ja zazadala od anonymnenie, ale nejak moje prosby neboli vyslechnute.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
2.1.15 20:11
@sissi79 píše:
Probuh.. kdo zas :roll:

nejaka debzota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.15 20:12

K jklikjkl, l,l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
2.1.15 20:12

:lol: tady u ty diskuze jsem se narozcilovala :lol: achjo a ono už to tady zase jede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
2.1.15 20:13

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale jen to co zakladatelka napsala a to je hrůza, ten kdo nemá rád zvířata, nemá rád ani, lidi a je zlej člověk, snad pes je taky živá bytost, nechápu, jak někdo může být takto zlej a to je pak to, co vidím ve zprávách a nemůžui se na to ani podívat, jak lidi trápí zvířata, někde je pohodí, nedají najíst, takový lidi bych taky utrápila, aby viděli jaký to je. příště radši sem nic nepiš, totálně jsi mě nas…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
2.1.15 20:18

@AndreaS92 Opravdu? :lol: no me to taky prijde, ze te dotycne jde o to drazdit a vydrazdit, ale i tak, je potreba chore mysli tohle napsat, at uz je to mysleno k jeji zabave na reakcich, ci je to pravda. :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
2.1.15 20:18
@miisenka píše:
Ja zazadala od anonymnenie, ale nejak moje prosby neboli vyslechnute.. :nevim:

Asi maj volno admini.. taky jsem i jinde zadala a nic.. :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
2.1.15 20:19
@AndreaS92 píše: :lol: tady u ty diskuze jsem se narozcilovala :lol: achjo a ono už to tady zase jede :lol:

Taky jsem se orosila :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
2.1.15 20:21

Ja jsem se teda narozcilovala u te diskuze o pokousani tech romcat.. to byl narez :roll:

• Citovat
  • Upravit
6256
2.1.15 20:31
@zuzouš píše:
Ehm..která že to vyhláška zakazuje pohyb psa po honitbě? Znám jen tu, kde musí být pes pod vlivem vůdce, ale o zákazu přítomnosti psa jako takového tam není zmínka..ale ráda se přiučím 8)

Jsem se schválně ptala chlapa a ano pes nemá v honitbě co dělat pokud nevykonává myslivecké právo. Služební, pastevecký a myslivecký při výkonu práva myslivosti ano. Spíš jde o to, že v žádným případě ne bez vodítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
2.1.15 20:38
@klenice píše:
Nemohla jsem odolat. :mrgreen: Něco pro zakladatelku http://www.doba.sk/…h-velke-psy/

dokonale :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.1.15 14:41

@girlie sage vyhláška říká pouze to, že pes nesmí být bez vlivu vůdce. Bez vlivu nerovná se na vodítku, ovládat psa lze i jinak. Myslivci si to rádi vykládají po svém, nicméně pokud není doslova psáno nic o zákazu pohybu jako takového a o vodítku, tak si to nemají co vykládat po svém, neb to může jen soud. Je to 5let, co jsme toto řešili i s právníkem. Nejlépe najít konkrétní vyhlášku a přečíst slovo od slova a nic nedomýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
3.1.15 15:42
@Emet píše:
Tak mne napadá, jestli zakladatelku náhodou někdy nějaký pes nepokousal, nebo jestli nemá nějakou fobii ze psů. Taky psy nemám moc ráda, ale co mi vadí víc, tak to jsou někteří majitelé-majitelky psů. Hlavně to, že psa si pořídí kdejaký dement a pak to tak vypadá. Normálně bych nařídila povinné IQ testy v případě, že si někdo chce pořídit nějaké velké a bojové plemeno psa. Jinak když vidím vychovaného psa, tak nemám problém. Naposled mě vytočila doběla jedna důra, když jsme byli v lese, kde ani psi nemají co dělat /v honitbě/. Její pes na nás dorážel, majitelka kdesi v nedohlednu, tak manžel zavolal někam jejím směrem, jestli by toho psa nechtěla dát třeba na vodítko a ona zaječela na nás odkudsi z křoví: " Vy taky nejste na vodítku"!!!.. no tak co k tomu dodat?! :pocitac:

zaujimavy nazor, vdaka bohu uz vieme kto za nim stoji… :potlesk: :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová