Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5682
3.4.17 11:53
@radúna píše:
Já si sice nedovolím napsat, jaká jsi ty, protože osobně tě neznám. Ale koukám, že ty nemáš nejmenší problém posuzovat lidi, které neznáš ;) :potlesk:.

Já také usuzuju jen z toho, že já na tebe slušně a ty po mě jen štěkáš víc než moji psi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
3.4.17 11:53
@Lucy 21 píše:
@kdochcekam
Bohužel, je to tak. Já ty hovna už po těch lidech budu házet..

Aby po tobě pak třeba někdo nehodil pěstí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.4.17 11:54
@Brita83 píše:
Takže jsem to našla. V příspěvku bylo něco v tom smyslu, že šla u tchýně něco vyhodit do popelnice a bylo tam asi dvacet sáčků s hov.nama. A byl tam z toho smrad, že málem vrhla. Tak já nevim, v diskuzi s názvem „Nesnáším psy“ z tohoto příspěvku plyne, že uživatelka miluje páníčky a jejich pejsky a schvaluje hovínka v popelnici :nevim: Holky nedělejte ze sebe trubky :mavam:

Aha! Ono z toho plyne…
Hm, poznámka o trubkách tvému příspěvku tomu ovšem nasadila korunu.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.4.17 11:55

@Šmoulice
Ať, když si ta hovna po svém psovi neumějí uklidit, já prvně nabídnu sáček, pokud se ale člověk na mě arogantně podívá, co to jako po něm chci, tak nevidím jinou možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.4.17 11:55
@Brita83 píše:
Já také usuzuju jen z toho, že já na tebe slušně a ty po mě jen štěkáš víc než moji psi :nevim:
8o :lol: 8o :lol: 8o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 12:01
@kdochcekam píše:
Kdo souhlasně nekývá jako ovce, ten musí být trubka :jazyk:. Hlavně nezapomeň, že psí exkrementy jsou nejen přírodní produkt, jako od jakéhokoliv jiného zvířete, některé jsou zanedbatelně jsou malinké ale ještě k tomu ani nejsou cítit!!! :lol: :lol: :lol:

Nevim kde jsi to vzala, ale tohle já jsem nikdy neřekla. A kdyby jsi trošku pozorněji četla, tak by si například dneska v jednom mém příspěvku přečetla, že taky nesnáším posra. né chodníky. Ale s tebou je to marné, čteš jen co chceš a ještě si to ve své hlavě upravíš k obrazu svému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
3.4.17 12:02
@Brita83 píše:
Nevim kde jsi to vzala, ale tohle já jsem nikdy neřekla. A kdyby jsi trošku pozorněji četla, tak by si například dneska v jednom mém příspěvku přečetla, že taky nesnáším posra. né chodníky. Ale s tebou je to marné, čteš jen co chceš a ještě si to ve své hlavě upravíš k obrazu svému.

Nesnaž se :roll: Zbytečnej čas. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.4.17 12:03

Ale hlavně jsem se nedozvěděla, jaký cynický příspěvek zasluhuji já po prohlášení, že i mně smrdí psí exkrementy po mých psech… :nevim:

Čili: já zvednu houno po svém psovi, natáhne mě a co? Zasluhuji také výsměšné reakce, jakých se dostalo jiné uživatelce jen proto, že ji natáhlo u popelnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.4.17 12:04
@kdochcekam píše: celá ty :P :mavam:

Tak přesně takhle se „usmívala“ moje fena, jménem Brita :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.4.17 12:08

:lol: :lol: :lol: tady to je dobrý.. jak může být někdo tak arogantní a hlou. pý dohromady, to jsem ještě neviděla. Já třeba minule sebrala hov.no i od jiného psa, které bylo vedle hov.na mého psa, které jsem šla sebrat. A kam ty hov.na mám házet? My žádné speciální koše nemáme :nevim: taky supim, když šlápnu do hov.na, ale svědomí mám já čisté..Že jsou někteří lidé nezodpovědní, neznamená, že všichni..Ale to nee, tady je každý stejny, kdo má psa je automaticky hova.do a nesbírá.. podle mě i ty vaše děti musí být chytřejší než některé z vás :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 12:13

Takže já to shrnu a tím s touhle diskuzí skončím. Miluju psy, vlastně celkově všechna zvířata. Mnohdy je ten pes lepší bytost než některý člověk. Názor že je pes nehygienický, prolezlý parazitama a že třeba dítě se k němu nemůže přiblížit, nesdílím. Doma mám uklizeno, voňavo, čisto. Samozřejmě sem tam se nějaký chloupek najde, tomu se nedá zabránit. Ovšem stejně tak jak psy miluju mi vadí, že někteří ty hromádky nesbírají a my pak mezi nima musíme kličkovat. Vadí mi i nevychovaní psi, nedej bože třeba agresivní. To se pak nedivím, že třeba někdo má strach o dítě. Ale nedá se pak psát, že všichni psi jsou stejní a všichni majitelé také, jak už tu bylo v předešlých dnech psáno.
No nic, mějte se jak chcete já jdu se psama ven :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.4.17 12:13

@kdochcekam :lol: Potrefená husa.. :lol: byla jsem si naprosto jistá, že se ozveš. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105969
3.4.17 12:19
@Brita83 píše:
Takže já to shrnu a tím s touhle diskuzí skončím. Miluju psy, vlastně celkově všechna zvířata. Mnohdy je ten pes lepší bytost než některý člověk. Názor že je pes nehygienický, prolezlý parazitama a že třeba dítě se k němu nemůže přiblížit, nesdílím. Doma mám uklizeno, voňavo, čisto. Samozřejmě sem tam se nějaký chloupek najde, tomu se nedá zabránit. Ovšem stejně tak jak psy miluju mi vadí, že někteří ty hromádky nesbírají a my pak mezi nima musíme kličkovat. Vadí mi i nevychovaní psi, nedej bože třeba agresivní. To se pak nedivím, že třeba někdo má strach o dítě. Ale nedá se pak psát, že všichni psi jsou stejní a všichni majitelé také, jak už tu bylo v předešlých dnech psáno.
No nic, mějte se jak chcete já jdu se psama ven :mavam: :mavam:

tyhle diskuze nemají žádny smysl…odpůrci si stejně budou mlít svoje pořád dokola..je to jak ty protikuřácké diskuze.. na jedno brdo.
Já si to užila ve svých psích začátcích… je to vždycky stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.4.17 12:20

@kdochcekam Já se neztrapňuji, ty máš tak omezené myšlení, že házíš všechny do jednoho pytle, a z psaného textu si vezmeš asi půlku, zbytek domyslíš, a když se tě někdo na něco zeptá a neznáš odpověď, začneš uhýbat. :potlesk: :D A pak někdo píše o hloupých a hop, už je tady zase, a zase se ozývá, jako ta správná potrefená husa. Aspoň je vidět​, jak dobře na tebe ten příspěvek sedí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.4.17 12:27

@kdochcekam :lol: Já ten první příspěvek, ale přeci nepsala vůbec na tebe..To ty jsi se tak pěkně ozvala, tak si všímej svého, a věřím, že i když tě ten příspěvek vystihuje, nemusíš na něj reagovat. :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová