Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.11.14 20:45

Prosim o anonym, jinak radši smazat. Já takhle měla poměr skoro rok, tehdy přítel na to nepřišel, ani neměl podezdření. Skončilo to na popud toho druhého. Chtěl vážný vztah.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 21:08
@Anonymní píše:
Prosim o anonym, jinak radši smazat. Já takhle měla poměr skoro rok, tehdy přítel na to nepřišel, ani neměl podezdření. Skončilo to na popud toho druhého. Chtěl vážný vztah.

Díky za vyjádření :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.15 21:08
@Hulu píše:
Kdyby ti byl nevěrný a neodešel od vás tak fajn řekla bych ti zvládni to, zkousni to, bude líp, ale jestli odešel a vrátil se, proč asi? Sám od sebe asi jen tak ne :think:, tak bych ho vyprovodila ke dvěřim a děkujeme, vypadněte.

No právě, je trochu divné, že se tak rychle najednou vrátil… :nevim: kdoví, třeba si to rozmyslela ta jeho matrace… :poblion: pokud ti i tak za to ten chlap stojí, dala bych mu tu šanci, ale s podmínkou. Musel by se snažit jak nikdy v životě, a ještě jednou a kopanec do zadku, protože některé věci se můžou člověku v životě přihodit jenom jednou!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.15 14:49

Myslíte si, že opravdu zahla?

Zdravím, všechny a předem se omlouvám za anonymitu, ale nedá se jinak - vzhledem k tomu, že to je kamarádčin příběh.
Kamarádka přijela po minulém víkendu na horách celá rozhozená a po pár dnech se svěřila, že se tam opila do němoty a „nejspíš“ zahla svému partnerovi, z čehož je uplně na prášky. Byla na horách s bandou přátel (její přítel nejel). Večer popíjeli a dost se to rozjelo v tvrdým alkoholu. Byl tam prej nějakej týpek, co po ní dost agresivně vyjížděl. Bohužel prý má okno..pamatuje si, že se s ním líbala, když šli kouřit, že pak za ní pořád lezl, odchytával ji, když šla na záchod a zval ji na svůj pokoj, ale to mu řekla, že nikam nejde. Pak si pamatuje, že za ní lezl i na pokoj, ale to ho vyhodila. Ale pak má okno a pamatuje si jen nějaké útržky z večera, když hráli aktivity s bandou a kecali. Každopádně u ní na pokoji spát nemohl, tam už dávno spala jedna nachlazená kamarádka. Takže je možnost, že si to někde rozdali na záchodkách nebo u něho na pokoji, ale to si prostě nepamatuje.
Ráno se probudila ve své posteli v oblečení, ani ji nenapadlo, že by spolu něco meli mít, žádné vzpomínky na sex atd.
Myslíte si, že je možné, aby se něco takového stalo a ona si vůbec nic nepamatovala? Opravdu vůbec nic.. Nebo je to jen strach a paranoia z morální kocoviny? Taky mu prej volala a on ji rekl, že si myslí, že spolu nespali, ale taky prej má okno.
Díky za názory. Moc se s tím trápí a mě přijde, že je malá pravděpodobnost, že by si to ani jeden z nich nepamatoval, navíc on ji prý pak dost štval a odháněla ho.

• Citovat
  • Upravit
7009
21.2.15 14:55

Mam po trech porodech, ale i presto rano poznam, ze vecer byl sex, i kdyz ze me nic netece. Pokud ji nema kamoska z azbestu, tak by hned to rano vedela, ze neco delala.
Priste at si poridi pas cudnosti a klice necha doma, bude mit jistotu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
21.2.15 15:01

Boze a proc za ni resis jestli si vrzla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.15 15:02

@Bibi239
haha, pas cudnosti je vyborny napad:) Hlavne, kdyz clovek neumi pit :pankac: Ja si to právě taky myslím, že by to poznala, aspon trošku cítila. I nějaké vzpomínky by měly blesknout hlavou..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.15 15:03

@Nina Filipi
protože je jelito, trápí se a vypadá hrozně a mě to přijde hrozná blbost. Tak ji pak chci ukázat i názory ostatních :)

• Citovat
  • Upravit
7332
21.2.15 15:06
@Anonymní píše:
@Nina Filipi
protože je jelito, trápí se a vypadá hrozně a mě to přijde hrozná blbost. Tak ji pak chci ukázat i názory ostatních :)

Byt ji pustim to z hlavy. At je to jak je to, stejne to nezmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.15 15:09

Co si nepamatuje, to se nestalo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
21.2.15 15:14
@Anonymní píše:
Zdravím, všechny a předem se omlouvám za anonymitu, ale nedá se jinak - vzhledem k tomu, že to je kamarádčin příběh.
Kamarádka přijela po minulém víkendu na horách celá rozhozená a po pár dnech se svěřila, že se tam opila do němoty a „nejspíš“ zahla svému partnerovi, z čehož je uplně na prášky. Byla na horách s bandou přátel (její přítel nejel). Večer popíjeli a dost se to rozjelo v tvrdým alkoholu. Byl tam prej nějakej týpek, co po ní dost agresivně vyjížděl. Bohužel prý má okno..pamatuje si, že se s ním líbala, když šli kouřit, že pak za ní pořád lezl, odchytával ji, když šla na záchod a zval ji na svůj pokoj, ale to mu řekla, že nikam nejde. Pak si pamatuje, že za ní lezl i na pokoj, ale to ho vyhodila. Ale pak má okno a pamatuje si jen nějaké útržky z večera, když hráli aktivity s bandou a kecali. Každopádně u ní na pokoji spát nemohl, tam už dávno spala jedna nachlazená kamarádka. Takže je možnost, že si to někde rozdali na záchodkách nebo u něho na pokoji, ale to si prostě nepamatuje.
Ráno se probudila ve své posteli v oblečení, ani ji nenapadlo, že by spolu něco meli mít, žádné vzpomínky na sex atd.
Myslíte si, že je možné, aby se něco takového stalo a ona si vůbec nic nepamatovala? Opravdu vůbec nic.. Nebo je to jen strach a paranoia z morální kocoviny? Taky mu prej volala a on ji rekl, že si myslí, že spolu nespali, ale taky prej má okno.
Díky za názory. Moc se s tím trápí a mě přijde, že je malá pravděpodobnost, že by si to ani jeden z nich nepamatoval, navíc on ji prý pak dost štval a odháněla ho.

já byla jednou tak opilá a v komatu, že si nepamatuji, že byl sex…poznala jsem to až ráno na kalhotkách…ale znásilnil mě můj přítel, kterému jsme to prvně nechtěla ani věřit. :mrgreen: :mrgreen: takže ano, jde mít takové okno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.2.15 15:18

Tak dotyčný má taky okno, takže to zase taková trága nebude.
Alespoň bude příště vědět, že má pít s mírou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
21.2.15 15:21

Myslím, že za 9 měsíců bude mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
21.2.15 15:22

Myslím, že by si alespoň něco pamatovala, nebo ráno poznala, že je něco s oblečením špatně, co by naznačovalo, že bylo dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
21.2.15 15:33

Tak jestli byl taky tak nadraný, tak by to asi nebyl žádný něžný sexík ale klasická tvrdá šu#ačka a to by snad ráno poznala, jestli ji teda nemá jak když hodíš tenisák do chodby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí