Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Prosim o anonym, jinak radši smazat. Já takhle měla poměr skoro rok, tehdy přítel na to nepřišel, ani neměl podezdření. Skončilo to na popud toho druhého. Chtěl vážný vztah.
Díky za vyjádření ![]()
@Hulu píše:
Kdyby ti byl nevěrný a neodešel od vás tak fajn řekla bych ti zvládni to, zkousni to, bude líp, ale jestli odešel a vrátil se, proč asi? Sám od sebe asi jen tak ne, tak bych ho vyprovodila ke dvěřim a děkujeme, vypadněte.
No právě, je trochu divné, že se tak rychle najednou vrátil…
kdoví, třeba si to rozmyslela ta jeho matrace…
pokud ti i tak za to ten chlap stojí, dala bych mu tu šanci, ale s podmínkou. Musel by se snažit jak nikdy v životě, a ještě jednou a kopanec do zadku, protože některé věci se můžou člověku v životě přihodit jenom jednou!
Zdravím, všechny a předem se omlouvám za anonymitu, ale nedá se jinak - vzhledem k tomu, že to je kamarádčin příběh.
Kamarádka přijela po minulém víkendu na horách celá rozhozená a po pár dnech se svěřila, že se tam opila do němoty a „nejspíš“ zahla svému partnerovi, z čehož je uplně na prášky. Byla na horách s bandou přátel (její přítel nejel). Večer popíjeli a dost se to rozjelo v tvrdým alkoholu. Byl tam prej nějakej týpek, co po ní dost agresivně vyjížděl. Bohužel prý má okno..pamatuje si, že se s ním líbala, když šli kouřit, že pak za ní pořád lezl, odchytával ji, když šla na záchod a zval ji na svůj pokoj, ale to mu řekla, že nikam nejde. Pak si pamatuje, že za ní lezl i na pokoj, ale to ho vyhodila. Ale pak má okno a pamatuje si jen nějaké útržky z večera, když hráli aktivity s bandou a kecali. Každopádně u ní na pokoji spát nemohl, tam už dávno spala jedna nachlazená kamarádka. Takže je možnost, že si to někde rozdali na záchodkách nebo u něho na pokoji, ale to si prostě nepamatuje.
Ráno se probudila ve své posteli v oblečení, ani ji nenapadlo, že by spolu něco meli mít, žádné vzpomínky na sex atd.
Myslíte si, že je možné, aby se něco takového stalo a ona si vůbec nic nepamatovala? Opravdu vůbec nic.. Nebo je to jen strach a paranoia z morální kocoviny? Taky mu prej volala a on ji rekl, že si myslí, že spolu nespali, ale taky prej má okno.
Díky za názory. Moc se s tím trápí a mě přijde, že je malá pravděpodobnost, že by si to ani jeden z nich nepamatoval, navíc on ji prý pak dost štval a odháněla ho.
Mam po trech porodech, ale i presto rano poznam, ze vecer byl sex, i kdyz ze me nic netece. Pokud ji nema kamoska z azbestu, tak by hned to rano vedela, ze neco delala.
Priste at si poridi pas cudnosti a klice necha doma, bude mit jistotu ![]()
@Bibi239
haha, pas cudnosti je vyborny napad:) Hlavne, kdyz clovek neumi pit
Ja si to právě taky myslím, že by to poznala, aspon trošku cítila. I nějaké vzpomínky by měly blesknout hlavou..
@Nina Filipi
protože je jelito, trápí se a vypadá hrozně a mě to přijde hrozná blbost. Tak ji pak chci ukázat i názory ostatních ![]()
@Anonymní píše:
@Nina Filipi
protože je jelito, trápí se a vypadá hrozně a mě to přijde hrozná blbost. Tak ji pak chci ukázat i názory ostatních
Byt ji pustim to z hlavy. At je to jak je to, stejne to nezmeni.
@Anonymní píše:
Zdravím, všechny a předem se omlouvám za anonymitu, ale nedá se jinak - vzhledem k tomu, že to je kamarádčin příběh.
Kamarádka přijela po minulém víkendu na horách celá rozhozená a po pár dnech se svěřila, že se tam opila do němoty a „nejspíš“ zahla svému partnerovi, z čehož je uplně na prášky. Byla na horách s bandou přátel (její přítel nejel). Večer popíjeli a dost se to rozjelo v tvrdým alkoholu. Byl tam prej nějakej týpek, co po ní dost agresivně vyjížděl. Bohužel prý má okno..pamatuje si, že se s ním líbala, když šli kouřit, že pak za ní pořád lezl, odchytával ji, když šla na záchod a zval ji na svůj pokoj, ale to mu řekla, že nikam nejde. Pak si pamatuje, že za ní lezl i na pokoj, ale to ho vyhodila. Ale pak má okno a pamatuje si jen nějaké útržky z večera, když hráli aktivity s bandou a kecali. Každopádně u ní na pokoji spát nemohl, tam už dávno spala jedna nachlazená kamarádka. Takže je možnost, že si to někde rozdali na záchodkách nebo u něho na pokoji, ale to si prostě nepamatuje.
Ráno se probudila ve své posteli v oblečení, ani ji nenapadlo, že by spolu něco meli mít, žádné vzpomínky na sex atd.
Myslíte si, že je možné, aby se něco takového stalo a ona si vůbec nic nepamatovala? Opravdu vůbec nic.. Nebo je to jen strach a paranoia z morální kocoviny? Taky mu prej volala a on ji rekl, že si myslí, že spolu nespali, ale taky prej má okno.
Díky za názory. Moc se s tím trápí a mě přijde, že je malá pravděpodobnost, že by si to ani jeden z nich nepamatoval, navíc on ji prý pak dost štval a odháněla ho.
já byla jednou tak opilá a v komatu, že si nepamatuji, že byl sex…poznala jsem to až ráno na kalhotkách…ale znásilnil mě můj přítel, kterému jsme to prvně nechtěla ani věřit.
takže ano, jde mít takové okno.
Tak dotyčný má taky okno, takže to zase taková trága nebude.
Alespoň bude příště vědět, že má pít s mírou ![]()
Myslím, že by si alespoň něco pamatovala, nebo ráno poznala, že je něco s oblečením špatně, co by naznačovalo, že bylo dole.
Tak jestli byl taky tak nadraný, tak by to asi nebyl žádný něžný sexík ale klasická tvrdá šu#ačka a to by snad ráno poznala, jestli ji teda nemá jak když hodíš tenisák do chodby ![]()
Prosim o anonym, jinak radši smazat. Já takhle měla poměr skoro rok, tehdy přítel na to nepřišel, ani neměl podezdření. Skončilo to na popud toho druhého. Chtěl vážný vztah.