Nevěrník - pedofil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12156
9.6.17 10:26

8o to mam zas dost… Mate nekdo z Vas deti, dcery? Ja nevim, ale me lakat na webu holku starej uchyl, tak ho zenu svinskym krokem…a ja bych mu tedy deti sebrala, to pisu rovnou. Zakl nevim na co cekas, mela jsi ho vyrazit hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
9.6.17 10:29
@saadet píše:
8o to mam zas dost… Mate nekdo z Vas deti, dcery? Ja nevim, ale me lakat na webu holku starej uchyl, tak ho zenu svinskym krokem…a ja bych mu tedy deti sebrala, to pisu rovnou. Zakl nevim na co cekas, mela jsi ho vyrazit hned.

Jak sebrala? Děti nejsou hračky, jsou jeho jako tvoje. Co kdyby​ vám je takhle sebral chlap? To by bylo najednou jekotu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
9.6.17 10:33

Leckterá čtrnáctka má větší prsa než já…

Manžel pedofil není. Pokud si myslíš, že normálnímu chlapovi se vyvinutá mladá holka nelíbí, tak jsi na omylu. Akorát teda většina chlapů je neoslovuje.

Předchozí diskuzi jsem nečetla, ale není to tak, že se manželovi nevěnuješ, tak hledá jinde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.6.17 10:41

Nejdřív bych se s ním nějak zkusila promluvit, ale předpokládám, že to už jsi dělala.. pokud se ti zhnusil a už k němu necítíš to co předtím, tak si myslím, že tohle je možná lepší možnost, než aby dcery vyrůstaly v neštastném domově bez lásky, sama jsem v takovém vyrůstala, a nebylo to zrovna skvělý dětství.. každopádně jsem pro to nejdřív zkusit nějak vyřešit, ale pokud to prostě nepůjde, tak se nedá nic dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33503
9.6.17 10:54
@saadet píše:
8o to mam zas dost… Mate nekdo z Vas deti, dcery? Ja nevim, ale me lakat na webu holku starej uchyl, tak ho zenu svinskym krokem…a ja bych mu tedy deti sebrala, to pisu rovnou. Zakl nevim na co cekas, mela jsi ho vyrazit hned.

Jenže ty děti jsou i jeho tak jaký sebrala? 8o To že láká 14ti letou holku na něco je sice hnus ale pedofila to z něj fakt nedělá. Holka v tomhle věku je normálně vyspělá a když se k tomu ještě zmaluje tak v klidu může říkat že jí je 18. Kdyby lákal desetiletou tak neřeknu ale takhle? To že s ním nechce být chápu ale izolovat od něj děti je přehnané :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.6.17 10:55

@pikola ano sebrala, ve smyslu ze bych udelala vse pro omezeni kontaktu. Tady nejde o to, ze chlap odchazi k milence a delala bych naschavly. Me by dite nikdo sebrat nemohl, neb k tomu nedavam duvod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.6.17 10:58

@arinecka me vadi ta argumentace, ze 14-ti leta vypada starsi a je zmalovana atd. Jednak je to dle me irelevantni a druhak je to zas jen mistni dedukce. Nikdo nevi jak ta holka vypadala. Ja vychazim z faktu, ze starej chlap chtel fotky holky pod zakonem - pro me dite. Neresim stranu te holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
9.6.17 10:59
@saadet píše:
@pikola ano sebrala, ve smyslu ze bych udelala vse pro omezeni kontaktu. Tady nejde o to, ze chlap odchazi k milence a delala bych naschavly. Me by dite nikdo sebrat nemohl, neb k tomu nedavam duvod ;)

Takže že si píše se 14 letou je důvod nekomu sebrat děti. Jasně, sociálka a soud tohle jistě odsouhlasí. Ani milenka nebo něco takového tě k omezování svobody deti neopravňuje
Opravdu mě děsí jak většina bere děti jako výhradně svůj majetek a věc o které může sama rozhodovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
9.6.17 11:07

A máte tady někdo děti ve věku kolem 14 let? A víte 100% co na internetu dělají? Neposílají taky někomu své erotické fotky a nepokouší se seznámit? Kontrolujete 100% jejich času? Kde není nabídka není poptávka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.6.17 11:11

@pikola tak za prve to zjednudusujes. On si s ni jen nepsal. Za druhe nechpu zminku o milence, napsala jsem to same. A ad 3 me desi ta tolerance vseho v dnesni spolecnosti. Jo s vlastne je mi tedy proti srsti mluvit o detech jako o vecech a majetku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
9.6.17 11:31

Příspěvek upraven 09.06.17 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
9.6.17 11:59
@saadet píše:
@pikola tak za prve to zjednudusujes. On si s ni jen nepsal. Za druhe nechpu zminku o milence, napsala jsem to same. A ad 3 me desi ta tolerance vseho v dnesni spolecnosti. Jo s vlastne je mi tedy proti srsti mluvit o detech jako o vecech a majetku.

A ty jsi jim u toho svítila? Zakladatelka píše, že si s nima psal. Že s ní měl něco víc nikde nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
9.6.17 12:06
@Ellusa píše:
@pikola Takže tobě přijde úplně v pohodě, že si starý dospělý chlap píše se čtrnáctkou a ještě takto? 8o 8o

Není to v pohodě, ale kvůli tomu bych někomu nebrala děti. Tobě by asi taky manžel neomezil styk s dětma pokud by sis vypisovala s chlapem na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
9.6.17 12:12

Takže když si bude vypisovat s 70 letou babou o sadomasu tak v pohodě. Problém je že ji je 14. Když si zadas na google fotky stejně starých holek, tak to moc jako děti nevypadá. Ano, je to divné, ale už to není malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
9.6.17 12:18
@Ellusa píše:
@pikola Takže tobě přijde úplně v pohodě, že si starý dospělý chlap píše se čtrnáctkou a ještě takto? 8o 8o

Nepřijde, asi bych ho v afektu propleskla. Ale co to vypovídá o jeho vztahu k vlastním dětem? Zhola nic, takže na jakém podkladě bych děti připravila o otce? na základě toho že si psal se čtrnáctkou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí