Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky se hlásím to této skupiny
… odstěhovala jsem se za manželem asi 120 km od všech a všeho…teda do středního města, ale taky tu nemám žádnou kamarádku…spíš známé, kteří jsou vlastně kamarádi mého manžela, takže vyrážíme vždycky někam společně…
@LenaNell píše:
Manžela tu všichni znají a nikdy mě tu moc neseznamoval a lidi mě tu ani nezdryví ačkoliv já je pozdravím. Je tu určity společenství a na mě se dívají jako na toho přistěhovalce, co k nim nepatří
Tak ho natvrdo zapoj, ať pro to něco udělá. Ty jsi se odstěhovala ze svého města s kamarády za ním, teď je na něm řada ti to něčím oplatit.
@zuzouš píše:
Bydleli jsme podobně a záchrana byla auto, takže pokud máš řidičák, neváhala bych. Pak by se ti taky mohlo stát (stejně jako mně), že z toho všeho dostaneš depky, ze kterých se budeš dostávat ještě dlouho po odstěhování se do města.
Holky já jsem se taky odstěhovala ale jen 20km a jsem stejně ztarcená jako vy
žádná z kamarádek dítě nemá tudíž mě odepsaly už když jsem otěhotněla
takže si doma povídám s půlročním synem a přemýšlím o koupi rybiček ![]()
@KackaDoup je vidět, že nejsem sama. To je možná trochu pozitivní i dyž to nepřeji nikomu
@LenaNell tak super ne?
ještě, že je internet. Aspoň mě vždycky trošku uklidní, že nejsem jediná zoufalka na světě
![]()
@LenaNell a ty? je to na pytel. Všechny zoufalky jsou od sebe vždycky přez celou ČR ![]()
@Elke jo tak to už jsem zkoušela. Akorát mi řek, že za to nemůže, že tu nikdo není a neví jak by mi pomohl a pak se naštve, že on prý nic udělat nemůže
![]()
Mám to stjne, pristehovala jsem se pred 4 lety, a jsem tu stale sama,500 km od rodiste, a jsou tady uplne jini lide, bavim se s kdekym, snazim se, ale kamosku nebo skutecne pratelstvi jsem zatim nenasla…auto nemam a zadnou moznost ho mit…