Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@FlorenceF Jenkins píše:
Podezřela🧐
Zrovna na to koukám… Svého času (tak 20 let zpět) mě odmítli, protože jsem prodělala mononukleózu. Tehdy mám dojem to bylo přísnější než teď, vyznělo to tak, že už nikdy dárce dělat nemůžu, ale nyní to vypadá, že po uplynutí určité doby to není problém.
Každopádně, řekli mi tehdy i zcela bez obalu, že o mou krevní skupinu nemají zájem.
@Silverine247 píše:
Ty vyzadujes po partnerovi lejstra, ze jsi zdrava, pred PRVNIM sexem? To zas prijde smutne me. To uz bych radsi na prvnim rande vytahla negativni covidovy test.
Proč na mě reaguješ když sis moje příspěvky ani nepřečetla? No jinak holt každému čeho mu ho jest no
Co ti na to mám říct? Tvoje příspěvky toho o tobě vypovídají dost
@Lotty28 Na jednu stranu ho chápu. Bojí se. Ví prt, jak jsi žila před ním, ale pokud nemáš peníze, mohl by ti to zaplatit nebo ti aspoň přidat či půjčit. Já třeba promiskuitní nejsem, ale tenkrát když mi dělali v těhotenství testy jsem se taky bála. Protože ona kolikrát stačí nevěra z partnerovi strany a je vymalováno. Na druhou stranu si říkám, aby to po tobě nechtěl každý plácnu 3 měsíce. ![]()
@ašímanaj píše:
@Lotty28 Na jednu stranu ho chápu. Bojí se. Ví prt, jak jsi žila před ním, ale pokud nemáš peníze, mohl by ti to zaplatit nebo ti aspoň přidat či půjčit. Já třeba promiskuitní nejsem, ale tenkrát když mi dělali v těhotenství testy jsem se taky bála. Protože ona kolikrát stačí nevěra z partnerovi strany a je vymalováno. Na druhou stranu si říkám, aby to po tobě nechtěl každý plácnu 3 měsíce.
Jako…pujčit si od ctitele desitku na testy, se kteryma otravuje on? ![]()
@FlorenceF Jenkins No je to dost divný. Já vím. Tak ať to zaplatí on a je to. To je fakt. ![]()
@Annnemari píše:
Tak po sexu už to nemá význam. Ja si fakt ještě kvůli tomu, ze jsem to studovala a o všech nebezpecich věděla, před prvním klukem rikala, ze po něm budu chtít testy, a to asi žádný úzkostlivy typ nejsem.Ale nakonec jsem na to neměla koule
A proc ne teda, kdyz je to tak normalni?
@Silverine247 píše:
A proc ne teda, kdyz je to tak normalni?
Ono to ale není normální. Je to natolik zodpovědný, že to asi muže mnoho lidi vydesit ![]()
@nototo píše:
Proč na mě reaguješ když sis moje příspěvky ani nepřečetla? No jinak holt každému čeho mu ho jest noCo ti na to mám říct? Tvoje příspěvky toho o tobě vypovídají dost
Prosim?
Co jsem necetla? Nemusis mi na to rict nic, ja jsem jen reagovala na to, jak se tu pohorsujes nad tim, ze tu nektere (vcetne me) panuv pozadavek dovedly trochu do absurdna, snad to neni treba brat tak vazne. Ale jestli se te moje prispevky nejak dotykaji, klidne je preskoc. ![]()
@Annnemari píše:
Ono to ale není normální. Je to natolik zodpovědný, že to asi muže mnoho lidi vydesit
No vsak prave. ![]()
@Mar__tanka1983 to mas pravdu, ale pokud by na me chlap vyrukoval po dvou schuzkach, at mu ukazu vysledky testu na pohlavni choroby a ze kdyz to bude negativni, tak na to muzeme hupsbout a treba z toho nakonec neco i muze byt, tak bych si rekla, ze to je totalni asocial a byla bych rada, ze se ho zbavim.
Nerikam, ze vse musi byt totalni romantika, na to ani ja nejsem, ale tohle je hodne ode zdi ke zdi. Na me extrem.
Zrovna jsem po testu na komplet pohlavní choroby, a bolí to jako čert teda :/ tím že to berou z čípku ☹️️☹️️☹️️ Tak jen lezim a trpim. Takže by se mi tam fakt nechtělo znovu kvůli nějakému muži
@Anonymní píše:
Zrovna jsem po testu na komplet pohlavní choroby, a bolí to jako čert teda :/ tím že to berou z čípku ☹️️☹️️☹️️ Tak jen lezim a trpim. Takže by se mi tam fakt nechtělo znovu kvůli nějakému muži
To není normální stěr z děložního čípku jako u preventivky?
@kalie píše:
@Mar__tanka1983 to mas pravdu, ale pokud by na me chlap vyrukoval po dvou schuzkach, at mu ukazu vysledky testu na pohlavni choroby a ze kdyz to bude negativni, tak na to muzeme hupsbout a treba z toho nakonec neco i muze byt, tak bych si rekla, ze to je totalni asocial a byla bych rada, ze se ho zbavim.Nerikam, ze vse musi byt totalni romantika, na to ani ja nejsem, ale tohle je hodne ode zdi ke zdi. Na me extrem.
To je asi pravda, protože to riziko pro chlapa takový není. Ale kdyby to chtela holka tak mi to přijde pochopitelný.
@Silverine247 píše:
Prosim?Co jsem necetla? Nemusis mi na to rict nic, ja jsem jen reagovala na to, jak se tu pohorsujes nad tim, ze tu nektere (vcetne me) panuv pozadavek dovedly trochu do absurdna, snad to neni treba brat tak vazne. Ale jestli se te moje prispevky nejak dotykaji, klidne je preskoc.
Hele ptala ses mě, jestli si vyžaduji papíry na zdraví před prvním sexem. Neptala by ses, kdyby jsi četla co jsem tady psala. Nevadí.
@Piju čaj píše:
Za mě je to trochu zvláštní- ukázat papír a Ty běž taky. Výpis z registru dlužníků Ti taky ukazoval? To bych chtěla vidět zas jáTeď vážně, chápu to na jednu stranu, je to zodpovědný, divný mi to ale prostě přijde. Nějak ani nevím, jak bych reagovala, kdyby s tímhle na mě někdo vybaf. Snad bych se asi snažila, když je to pro něj tak důležitý ten papír, ať mi to pomůže nějak zařídit. No ale nevím. Já jsem z jinýho těsta prostě. Mě by tohle nikdy nenapadlo.
To bude chtit az ve druhe fazi. Zatim jde o fazi sex ![]()