Nový muž chce po mě testy na pohlavní choroby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
26.8.21 10:41

Na vyhledávači na mě vyskočilo toto:
https://www.uromedico.cz/std-testy/?…

STD test za dva a půl, v Praze. No to by se ti vyplatilo tam dojet, za ty peníze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
26.8.21 10:41
@Lotty28 píše:
Zdravím a jdu s dotazem,

připadám si tak trochu, že jsem v začarovaném kruhu a nevím si s tím rady.
Potkala jsem muže, který se mi velmi líbí. Já jemu taky. Chtěl by se mnou mít i sex, ale pouze za předpokladu, že si nechám udělat testy na pohlavní choroby, ideálně na všechny. On mi svoje papíry už ukazoval. Pro mě je problém ten, že za kompletní testy chtějí v sexuologické ordinaci 11 tisíc. Ty já momentálně nemám. Půjčovat si na to mi přijde jako nesmysl. Když ty testy nepodstoupím, nebude nic. Když je podstoupím, je zde možnost, že by měl zájem časem i o vztah. Jsem z Brna. Můj dotaz zní spíš, kde v Brně si mohu nechat udělat STD testy, které mi bude hradit pojišťovna?

Předem děkuji za odpověď.

Tak pokud s tím, aby ses testovala, souhlasíš a nemáš s tím žádný problém, tak se testovat nech, ale když nemáš peníze, tak ať to zaplatí ten muž, ne? Přeci jenom je to jeho požadavek. Nebo alespoň ať zaplatí půlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.8.21 10:42
@Hecate píše:
Testy na HPV mi dělaly jen jednou v souvislosti s (opakovaně) ne zcela ideálním nálezem na čípku. Rutinně se ale při prevenci nedělají, rozhodně ne při prvním ne úplně optimálním nálezu (možná leda pokud je nějak extrémně blbý, ale s tím nemám zkušenost). Nemám bohužel ani zkušenost, jestli by lékař byl ochotný ho udělat na žádost (a na účet pojišťovny) dříve, než jim to doporučuje jakýsi jejich doporučený postup, či jak to nazývají, ale lze si ho nechat udělat jako samoplátce, například v Centru pro výzkum rakoviny (tuším je to něco kolem tisícovky).Ale když jsem zmínila HPV, tak jsem skutečně spíš narážela na to, že bych před ním smekla klobouček, kdyby takové testy podstoupil, protože jak jsem už uvedla, chlapovi může být z hlediska jeho zdraví nějaké HPV vesměs fuk (s výjimkou některých kmenů), ale pro ženu je to bohužel jinak. A to vůbec nezmiňuju, že kondom proti HPV prý nechrání.

Takže ty si nenecháš dělat stěry při každé prevenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
@FlorenceF Jenkins píše:
Asi tak :think:

Taky me napadl treba genitalni opar, krasna, pohlavne prenosna choroba. Ten virus ma v tele kazdy a vyskocit to muze i ‚jen tak‘.

No, kazdopadne, coby nepromiskuitni bych udelala kompromis -HIV, chlamydie a proste neco, co hradi pojistovna. Ale abych obchazela venerologicke kliniky a calovala plnou palbu za kdejakou kravinu (ktera se skutecne šíří spis mezi dejme tomu polosvetem) to by me ani nehnulo :roll:

A…nezlobte se, ale jeste bych se sexem pockala, nejak to na me pusobi, ze chodi chlapec mozna do bordelu nebo ma ocd :think:

Pan chce soulozit naostro, kondom je fuj. Dalsi podminka bude, aby slecna papala antikoncepci, pokud ji kazdy den neuvidi jist prasek, tak nic nebude. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
867

Myslím, že určitě najdeš nějakou venerologickou kliniku, kde tě otestuji zdarma. Mně to přijde od něj zodpovědné. Zvlášťni, to ano, ale zodpovědné. Mně třeba kdysi jeden říkal, že si myslí, že by bylo fér, kdyby v porodnici každé dítě testovali na otcovství. To mi přišlo dost ujeté, ale holt prostě každý máme nějaký svůj vystrelek. Kdybych s ním to dítě tenkrát měla, nemela bych problém udělat mu testy DNA, jen aby se ten muž ujistil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
26.8.21 10:44
@Chytrolínka píše:
Tak pokud s tím, aby ses testovala, souhlasíš a nemáš s tím žádný problém, tak se testovat nech, ale když nemáš peníze, tak ať to zaplatí ten muž, ne? Přeci jenom je to jeho požadavek. Nebo alespoň ať zaplatí půlku.

To by ho to vrznuti prislo dost draho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
@Lotty28 píše:
Zdravím a jdu s dotazem,

připadám si tak trochu, že jsem v začarovaném kruhu a nevím si s tím rady.
Potkala jsem muže, který se mi velmi líbí. Já jemu taky. Chtěl by se mnou mít i sex, ale pouze za předpokladu, že si nechám udělat testy na pohlavní choroby, ideálně na všechny. On mi svoje papíry už ukazoval. Pro mě je problém ten, že za kompletní testy chtějí v sexuologické ordinaci 11 tisíc. Ty já momentálně nemám. Půjčovat si na to mi přijde jako nesmysl. Když ty testy nepodstoupím, nebude nic. Když je podstoupím, je zde možnost, že by měl zájem časem i o vztah. Jsem z Brna. Můj dotaz zní spíš, kde v Brně si mohu nechat udělat STD testy, které mi bude hradit pojišťovna?

Předem děkuji za odpověď.
:lol: Tak tohle je fakt tezkej ulet!
To ses tak zoufala, ze budes platit tisice za to, abys s nim mohla mit sex? :roll:

Neskutecny, on dela vyberko do postele a jestli hned nebudes dost dobra, tak pocitam, ze po prvnim sexu s tebou skonci. Takze ty tisice jsi jen tak splachla.

Jj, urcite si na to bez pujcit, at se s nim muzes vyspat co nejdriv :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
@solip píše:
Myslím, že určitě najdeš nějakou venerologickou kliniku, kde tě otestuji zdarma. Mně to přijde od něj zodpovědné. Zvlášťni, to ano, ale zodpovědné. Mně třeba kdysi jeden říkal, že si myslí, že by bylo fér, kdyby v porodnici každé dítě testovali na otcovství. To mi přišlo dost ujeté, ale holt prostě každý máme nějaký svůj vystrelek. Kdybych s ním to dítě tenkrát měla, nemela bych problém udělat mu testy DNA, jen aby se ten muž ujistil.

Zodpovedne by to bylo, kdyby to platilo porad, jenze tam staci, aby jeden z nich nekde ulitnul a papir je na nic, plus je vetsi riziko, protoze slepe veri tomu druhemu, ze mel testy ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já teda dotyčného chápu. V určitém věku má každý těch sexuálních partnerů za sebou více a člověk nikdy neví, koho měl nějaký borec před tebou. Spíš to jen nešťastně podal a slibovat vztah po pár schůzkách je přece blbost, to by lhal. Pokud by se mi ten chlap hodně líbil, tak bych nad tím popřemýšlela a zkusila si nejdřív udělat ty zadarmo. A kdyby to s ním nevyšlo, tak aspoň budeš vědět, že jsi zdravá.

• Citovat
  • Upravit
3142
26.8.21 10:45
@drewlet píše:
Tak to určitě ne :roll:, stát se to mě, okamžitě s pánem končím. Poslala bych ho kde slunce nesvítí. :mrgreen:
Kde je důvěra a romantika na začátku vztahu, gumu si nasadit asi nechce…Bych si myslela, že mě má za štětku a nebo se sám tahal se štětkama.
Má k tomu přístup, že auto je na ježdění, ženská na šuk…ání… :zed: jak v Básnících si ten týpek plánoval dovči, rvní, druhé dítě… :mrgreen:

důvěra a romatika je ti k prdu, když chytneš žloutenku, syfla nebo i jen blbou kapavku
a pohlavní nemoc se chytne, i když kondom máš, protože jaksi ty sliznice nejsou jen „uvnitř“ a „venku“ gumičku nemáš, případně orálním sexem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.8.21 10:46

@solip No nevím jestli by s tím všichni souhlasili s tím otcovstvím jsou muži co mají dítě z darované spermie a že by hctěli aby se to veřejně vědělo žen neí biologicvky jeho :) Maximálně na požádání by se to nilalo nikdy ne plošně to je prostě nesmysl tento požadavek. To by opravdu nikdy neprošlo.

• Citovat
  • Upravit
12746
@FlorenceF Jenkins píše:
Asi tak :think:

Taky me napadl treba genitalni opar, krasna, pohlavne prenosna choroba. Ten virus ma v tele kazdy a vyskocit to muze i ‚jen tak‘.

No, kazdopadne, coby nepromiskuitni bych udelala kompromis -HIV, chlamydie a proste neco, co hradi pojistovna. Ale abych obchazela venerologicke kliniky a calovala plnou palbu za kdejakou kravinu (ktera se skutecne šíří spis mezi dejme tomu polosvetem) to by me ani nehnulo :roll:

A…nezlobte se, ale jeste bych se sexem pockala, nejak to na me pusobi, ze chodi chlapec mozna do bordelu nebo ma ocd :think:

Jo genitální opar, to je prevít přesně z těch důvodů, které zmiňuješ.
Mám kamarádku, která jej „dostala“ po porodu, v šestinedělí. To sloveso je záměrně v uvozovkách, protože je jasné, že se jím mohla zrovna v té době nakazit tak maximálně při porodu, ale těžko od nějakého chlapa. Pravděpodobněji to bylo tak, jak píšeš, tj. měla ten virus v sobě už dlouho a reaktivoval se v souvislosti se zátěží po porodu.
Taktéž jsme měla partnera, kterému se objevil (poprvé) po výrazném stresu. Samozřejmě předtím neměl žádné projevy či příznaky, ani jednoho z nás to nenapadlo se dopředu chránit proti něčemu, co se vůbec nejevilo jako náš problém (BTW nechytila jsem to od něj ve smyslu, že by se mi taky vyrašil, ale patrně mám od té doby ten virus v sobě taky).

Nevím no, jak jsi psala, ten chlap mi přijde divnej a jeho požadavky se mi zdají přemrštěné. Asi by mě to odradilo, protože OCP lidi ve své blízkosti zrovna nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
@Silverine247 píše:
Pan chce soulozit naostro, kondom je fuj. Dalsi podminka bude, aby slecna papala antikoncepci, pokud ji kazdy den neuvidi jist prasek, tak nic nebude. :pankac:

Tyjo, takovyho chceš pro život :P predpokladam, ze stejne jako sve zdravi, si bude pocinat i pri ochrane sveho majetku a dalsich hodnot. Obezřetnost predevším 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653

Chapu to dobre, ze ted te chce jen ba sex a kdyz se mu to s tebou bude libit, tak muze byt u neco vic?

O testech pomlcim, to je hodne za hranou.

Kam jsi dala rozum a sebeuctu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
26.8.21 10:47
@Chytrak píše: :lol: Tak tohle je fakt tezkej ulet!
To ses tak zoufala, ze budes platit tisice za to, abys s nim mohla mit sex? :roll:

Neskutecny, on dela vyberko do postele a jestli hned nebudes dost dobra, tak pocitam, ze po prvnim sexu s tebou skonci. Takze ty tisice jsi jen tak splachla.

Jj, urcite si na to bez pujcit, at se s nim muzes vyspat co nejdriv :nevim: :lol:

no vidíš, některá je ochotná dát za vrznutí tisíce a pak jsou chlapci, kteří si nevrznou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí