Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
29.12.11 13:46

Kvítko skončilo?

Tak jsme chtěli se známými zajít s dětma do Kvítka a nemůžu najít jejich webové stránky - Kvítko už skončilo??? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
29.12.11 14:00

Slyšela jsem, že bude nové, nevím jestli na stejném místě, ale že prý úplně neskončilo. Ale kdy bude, to nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
3.1.12 19:38

Opožděne přeji VŠE NEJ DO NOVÉHO ROKU
Chtěla jsem se zeptat jestli není někde v Olomouci fitko s hlídáním pro děti? Vím, že větších městech to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
6.1.12 17:38

Olomoucke betlemy
Facebook

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
6.1.12 21:48

Ahoj lidi, Mohli byste mi, prosím, poradit nějakého profesionálního fotografa na děti? Chtěla bych nějaké pěkné fotečky, děti teď budou mít 1 a 3, tak jsem si říkala, že by bylo fajn je hezky nafotit. A popravdě, udělat fotku, na které by byly pěkně obě, se mi ještě nepodařilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.1.12 10:40

Pro info, Kvítko je opět otevřené

http://www.slevopol.cz/…eva-306.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
1.2.12 13:12
Žižule píše:
Ahoj lidi, Mohli byste mi, prosím, poradit nějakého profesionálního fotografa na děti? Chtěla bych nějaké pěkné fotečky, děti teď budou mít 1 a 3, tak jsem si říkala, že by bylo fajn je hezky nafotit. A popravdě, udělat fotku, na které by byly pěkně obě, se mi ještě nepodařilo :mrgreen:

http://www.zuzanazlabova.cz/

http://www.babyatelier.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
1.2.12 17:31

Ahojte po dlouhé době. :mavam: Slyšela jsem, že má být opět letos průvod maminek s kočárkama o největší rekord. Přidáte se? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
6.2.12 11:30

Cvičení s dětmi
Kařdé úterý v Olomouci na ZŠ Řezníčkové cvičení s dětmi od 16:00 - 17:00h.
Máme připravené různé hry,nářadí, zpívání i tanec. Děti si tak rozvíjí své pohybové schopnosti velmi hravou formou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
6.2.12 12:41
Jrk píše:
Cvičení s dětmi
Kařdé úterý v Olomouci na ZŠ Řezníčkové cvičení s dětmi od 16:00 - 17:00h.
Máme připravené různé hry,nářadí, zpívání i tanec. Děti si tak rozvíjí své pohybové schopnosti velmi hravou formou.

A od kolika let dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
7.2.12 12:06

My mame prdolu 2 roky. Rekl bych tak od 2 - 7 let. Kazde ditko si tam svoje najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
7.2.12 18:17

Prcek má 10 měsíců a mám takový pocit, že mám ve všem smůlu. :( Je sice hezký, že děti do 3 let mají skoro všude volnej vztup, ale když tam můžou nejdřív od 2 let, je to smutný. Třeba bazén v Olomouci, děti tam můžou až od 3 let. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
8.2.12 07:28
26lenka píše:
Prcek má 10 měsíců a mám takový pocit, že mám ve všem smůlu. :( Je sice hezký, že děti do 3 let mají skoro všude volnej vztup, ale když tam můžou nejdřív od 2 let, je to smutný. Třeba bazén v Olomouci, děti tam můžou až od 3 let. 8o

No v 6 mesicich muzes s nim jit plavat teba do Kace.cz . Od dvou let ti ho vemou na kurz plavani na bazene. Od dvou let jsme normalne chodili s ditkem na bazen a nic nenamitali. Je ve smernicich ze za dite odpovida rodic a ne bazen. Oni se dost casto jisti aby se s nimi nekdo nesoudil.
Dale jsou materska centra.
Tohle cviceni je vyborny, pani se snazi vymyslet ruzne aktiviti a mimo jine se cvici i na naradi, cimz se nauci ruzne prolezat, splhat apod. Navic to stoji 300 za rok a chodit se muze jak chce, kde jinde dostanete takovou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
8.2.12 08:04

O káčeti vím, jenže nám bylo ze zdravotních důvodů nedoporčeno chodit do kurzů plavání. Jednou za čas ano, ale ne pravidelně. :(
To cvičení vypadá fakt dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
22.3.12 10:36

Ahoj, mám tip na kurzy v olmiku - jsou zdarma s hlídáním ;)

aha..nejde mi vlozit odkaz..tak kdyžtak sz

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová