Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem tu jen na skok, abych nahlásila dnešní akci v parku.
Prý je tam už nějaký dětský den, má to být od půl třetí a myslím, že v parku u jezírka. Víc nevím. Pokud budete mít procházku, tak se můžete jít mrknout ![]()
Ahoj holky,
wape - zdravím
![]()
Tak tady v Přerově se taky konečně vyjasňuje a teplota venku je skoro 19st (málo teda). Jinak doma mam 24st. ![]()
Příští týden je tu letecký den (přesně- DEN OTEVŘENÉHO LETIŠTĚ) v Bochoři u přerova.
Tak kdo by chtěl, tak může navštívit.
My jsme byli v pátek na Jadranu (Osek nad Bečvou) a opět jsme měli štěstí, že jsme nezmokli. Dali jsme si kofču a než jsme vyjeli, tak jsme pro jistotu radši zalezli do toho jejich obr stanu a bouřku jsme přečkali tam. Zpět jsme už sice jeli přes kaluže…ale aspoň byla sranda a děti měli radost. I když malá nám zase po cestě zpět trošku ve vozíku protestovala. Míša nee, ten se tam vždy moc těší ![]()
cancerko - v parku myslíš asi přímo v Olmiku že?
Není to tu v Michalově, že?
wape - Příští týden jedem do těch Jeseníků, tak jak se to blíží, tak jsem moc moc natěšená ![]()
A pořád přemýšlím nad těmi koly jak jsme psali v jiné diskuzi ![]()
No uvidíme.
Tak jdu dát děti do hajan a sebe pokud možno taky ![]()
Papaa Martina a spol ![]()
Ahoj Marti
…dobře, že ses k nám přidala
ten Osek tak závidím…doufám, že bude vše v pořádku a na konci září už bych tam mohla s kočárkem pořádně zabruslit…ťuky ťuk
V Jeseníkách si to užijte, ale nepřežeňte to ![]()
Slyšela jsem, že prý je v Přerově nějaký super park s houpačkama…že prý je to lepší než i ten nový v Olomouci…nemohla bys poradit nějakou adresu či GPS souřadnice prosím ![]()
maminkamartina , do Bochoře se chystáme, náš malý bude totiž asi pilot
, za domem nám přistává a startuje nemocniční vrtulník, tak už tam máme vystátý důlek
. V kolik to tam začíná?
Ahojky,
dík a tip s dnešním odpolednem u jezírka (máme to 3 minuty od domu
), ale bohužel jsem si to přečetla až teď a navíc Vojtula stále spinká
(budu ho muset jít násilně vzbudit, aby šel spát večer trochu rozumně…)
No asi se tam navečer ještě vypravíme s koloodrážedlem…
Martino - Jeseníky si užijte, ale tak kola bych stejně nechala doma ![]()
Nové hřiště v parku (v Čechových
ech) - mě teda moc nenadchlo, za ty peníze bych si dovedla představit rozhodně víc atrakcí… A pak taky je to na můj vkus takové příliš industriální (mám raději dřevěné herní prvky
). A to pískoviště taky mohlo být větší… Nás spíš zajímají hřiště ve Smetanových
ech a to je taky bída s nouzí…
Minulý týden jsme byli u kamarádky v Neředíně na hřišti Malého prince (nebo jak se jmenuje - na Mačkalově) a to se mi teda líbí hodně ![]()
Mějte se, jdu budit, a jestli budete někdo u jezírka, tak se tam třeba tak za hodinku (než se proberem, najíme apod…) potkáme ![]()
Tak jsme nakonec nikam nešli a seděli jsme doma… Vojta nechtěl nic jíst, na oběd nejedl, tak jsem mu říkala, že půjdem ven, až to jídlo od oběda sní - tak jsme ven nešli až do večera - protože on jíst nebude
(je to moc hodné dítko, ale jeho vztah k jídlu mě přivádí k šílenství - a není to chvilková záležitost, je to od doby, kdy jsme zavedli příkrmy. Prostě normální jídlo - nemyslím sladkosti, jogurty apod. - nechce jíst
)
Źižule ahoooj…jeee Klárka je nádherná…také jsem měla vybráno jméno Klárka, ale manža nedovolil
no ale uvidíme, co tam v těch bolestech nadiktuji, že jo ![]()
Domi asi mám nevýhodu, že jsem v ohledu těch hřišť rozmazlená z Německa…to se nedá vůbec srovnat s tím, co je tady. To nové hřiště v parku mi přijde vyloženě jako plýtvání prostorem, tam toho mohlo být tolik…a zdaleka to nemusí být nějaké drahé a nákladné věci…no a ten malý princ (kousek tam bydlí tchánovci)…asi dobrý, ale když hodně svítí slunko, tak tam nejsou žádné stromy a je to dost takové únavné
ale právě známá mi říkala, že její brat jezdí do Přerova kamsi do parku, že je to tam několikrát lepší ![]()
Wape - v tom Neředíně (hřiště Malého prince) ne že nejsou stromy, těch je tam docela dost, ale zatím jsou malé… Myslím, že až porostou, tak tam ten stín bude ![]()
wape - díky
A co jste nakonec vybrali za jméno? U nás právě Klárka bylo jediné jméno, na kterém jsme se shodli. Já jsem chtěla Aničku nebo Marušku, manžel Lenku nebo Moniku.
domi - než stromy vyrostou, naše děti odrostou ![]()
Žižule - neboť budeme mít překvapení, tak jména jsou Honzík/Anežka ![]()
Domi díky za opravu…jj stromy tam jsou…ale zatím moc nestíní a než začnou…to už tam asi budu chodit s vnoučaty ![]()
Wape, Žižule - to s tou délkou růstu stromů máte samozřejmě pravdu, bohužel když se staví zbrusu nové hřiště, tak to asi jinak udělat nejde…
Výbroná příležitost skloubení prostředí a vytvoření nového hřiště byla promrhána v Čechových
ech ![]()
Jinak my byli dneska přes hodinu na hřišti ve Smetanových
ech (na tom oploceném) a bylo tam celkem fajn, byl tam i ten kýžený stín (kterého si teď považuju čím dál víc
)
To je jasny, že stromy rostou dlouho. Mně se jenom líbilo, jak se to rýmuje ![]()
Já jsem v Neředíně vyrostla a dneska jsem asi půl hodiny usilovně přemýšlela, jak to tam vypadalo, než postavili to hřiště Malého prince. Musím říct, že se mi až kouřilo z hlavy. To je hrůza jak člověk zapomíná ![]()
Čauky,
taky se hlásím z Olomóca.Je fakt že jsem takovou diskuzi hledala.
Zatím paaa
Kacudka dětičky takto po sobě
máš můj obdiv, jak to zvládáš?