Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holčiny,
nevíte někdo jestli je v Olmiku lékárna, která má homeopatické léky bez objednání?
Ahoj holky!
Pokud se sem dostanete, tak zítra je na letišti v Neředíně od 13h drakiáda a k tomu spousta atrakcí pro dětičky.
Cancerko , homeopatika mívali celkem dost v lékárně na Jánského, tam jak jsou ty dětské doktorky, v té budově, jak jsou prostě doktoři a ta solná jeskyně, jak jsme se bavily! Ještě je tam totiž hned vedle jedna lékárna a tam nevím. Jinak jsem objednávala homeopatika v lékárně na Zikovce, vždy to bylo do druhého dne.
Berulátko.....ta drakiáda byla v pátek, jsem dnes myslela, že vyrazíme, ale koukám na akce a píšou tam, že to bylo včera ![]()
Zdeni - díky za info
Vím že to objednání není problém, že to mívají do druhého dne, ale pro mě je problém se do lékárny vůbec dohrabat natož tak dvakrát za sebou do stejné ![]()
Cancerko - na letácích je uvedenej dnešek a hlásili to i na rádiu Apollo. Koukni sem : www.hitradioapollo.cz - opravdu je to dneska. Nedívala ses třeba na loňskej rok?
Aha tak to byl asi jiný pořadatel.
Tady to píšou, super, už jsem se lekla, že jsme to zase propásli. ![]()
http://www.hitradioapollo.cz/index.php?…
Cancerko homeopatika mají hodně v lékárně u tržnice (v té poliklinice), pak v lékárně u Pottingea (naproti zdravky)-ale tam odmítám stát ty fronty. A hodně homeopatik mají i u nás v lékárně vedle Vojenské pojišťovny, ale tam zase odmítám platit ty ceny ![]()
Barulátko - no, nechci Ti kazit náladu, ale mně taky pořád slibvali konzultaci s primářem a skutek utek
Mluvila jsem s ním až úplně v závěru a to hlavně proto, že jsem se pořád vyvolávání bránila, tak to musel vzít „do svých rukou“ primář. Do té doby na každé kontrole jen slibovali, že se na mne příště podívá primář a rozhodne… a nic…
Cancerko - záleží, jaká homeopatika chceš, dají se shánět kdekoliv, ale dobře zásobená je lékárna u Mořice (chodila jsem si tam pro homeopatika naordinovaná přímo homeopatkou)
Odpoledne jsem se vrátili z chaty z Jeseníků. Bylo tam moc prima, i počasí docela šlo, v sobotu dokonce svítilo sluníčko a zvládli jsme i výlet s dětma - byli jsme tam 3 rodiny s dětma a jedni bezdětní kamarádi. Večer a do noci se samozřejmě hrálo a zpívalo - no paráda ![]()
Nemáte nějaké tipy na tento týden? Tápu, kam jít s Vojtou, aby se nenudil…
Díky za tipy na lékárny, zítra zkusím asi tu u tržnice a uvidím.
Jinak drakiáda byla super, krásné počasí, mohlo trošku víc foukat, ale do vzduchu jsme dostali i toho našeho polofunkčního dráčka ![]()
Dobré ráno!
Domi - však já si ani moc naděje nedělám - vím jak to bylo u Hani. První dvě kontroly se po primáři slehla zem a až na té třetí, kdy se plánoval SC tam byl. A který den si tam jezdila - vždycky ve čtvrtek?
Nene, jezdila jsem tam různě. Nejdří po týdnu a pak v kratších intervalech, stihla jsem asi 4 návštěvy.
domi - tak mě právě objednali na čtvrtek na 13h - čtvrtky prý ordinuje primář (teda pokud zrovna není u porodu), tak třeba tam bude.
Domi - tak primář tam včera opravdu byl
Byl to teda zvláštní pocit být po dvou letech v porodnici - dokonce si mě sestřička z příjmu pamatovala
(resp. jsem jí byla povědomá). Jinak jsem se dozvěděla, že tentokrát nic nebrání přirozenému porodu - to jsem fakt nevěděla. Tak uvidím, co budou říkat příští týden.
Barulátko - tak moc držím palce, ať to dopadne dobře
A chtějí ti porod vyvolávat?
Jnak další z tipů na nejbližší dny: http://olomoucky.denik.cz/…-za-krk.html
Já tam teda s Vojtou chci zajít. Přidáte se někdo? ![]()
Barulátko, taky držím palce, at to jde s porodem hladce.
Domi výstava vypadá zajímavě, ale krajtu za krk bych teda nedala
![]()