Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
9.10.09 21:06

Holky, díky :)

Domi - o vyvolání se se mnou zatím nebavili. Já si myslím, že čekají do příští kontroly, jestli se nález pohne nebo ne a pak se to začne řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
10.10.09 14:06

Ahoj holky,

omlouvám se, že vám sem tak vpadám. Plánujeme stěhování do Olomouce a já teď sonduju co se tam dá podnikat s dětma. MC a některé akce se dají dohledat na netu, jde mě spíš o hřiště a venkovní aktivity… Teď bydlíme v malém městě ve Zlínském kraji a užíváme si klid a pohodu venku, tak mě to leží v hlavě. Je možnost venkovního vyžití a klídku někde na hřištích?
Já jsem na tyhle věci hrozný „pitval“, tak že tak… :oops: :oops:

Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.10.09 21:50

Ahoj Šarpej - vítej předběžně v Olomouci :wink: Vyžití s dětma tady nějaké je - ale určitě by mohlo být lepší… Jestli Ti jde o hřiště, tak hodně záleží, v jaké části města budete bydlet. Třeba v Neředíně je poměrně veliké hřiště Malého prince, hřiště jsou i v parcích (Smetanovy a Čechovy :,-(y), v Rozáriu a pak jsou menší hřišťátka rozházená různě po městě. V poslední době jich dost přibylo (i když samozřejmě rezervy tady ještě jsou :wink: )
MC tady naopak moc není… :( Po prázdninách skončilo svou činnost Klubíčko, takže zbývá snad jen Heřmánek v Holici (pro ne-holické je to ale dost z ruky), pak Slunečnice u Dómu (jestli ještě funguje) a snad Provázek na Novo:,–(ské. Od září teď funguje rodinné centrum Mýtinka - http://www.mytinkaolomouc.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
10.10.09 22:04

Domi, MC Klubíčko skončilo???
Ještě mě na vyžití s dětmi napadá DDM Jánského, my jsme chodili na cvičení pro děti na ZŠ Rožňavská, pak ještě plavání pro rodiče a děti Delfínek, Káče, Vodníček,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.10.09 22:19

Zdenulino - bohužel skončilo… Měli velké dluhy a neměli peníze :( A je taky fakt, že v posledním roce to dost upadalo - asi už byl cítit konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
11.10.09 08:32

Jejda Domi to jsem vůbec netušila, že Klubíčko skončilo - kam s tou malou mám teď chodit :cry: - bylo to tam dost velké a malá tam ráda chodila.

Šarpěj - hodně záleží v jaké části Olomouce budete bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
11.10.09 11:34

Děkuju za odpovědi. My teď teprve obhlížíme nabídky bytů a tak nemám tušení, do které části se vrtneme. S těma MC docela koukám, já na netu našla dvě a myslela jsem, že město jako Olomouc na tom bude trošku líp.

Jsem z té chystané změny lehce nervózní,ale zase si říkám, že ve větším městě snad bude pro dceru časem i větší výběr zájmové činnosti a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.10.09 13:32

Ahoj holky, pokud já vím, tak ještě je Čtyřlístek v MŠ Dělnická http://www.studio-ctyrlistek.cz, , ul. U Kovárny, což je Tabulový vrch, kdyby jste se náhodou nastěhovali tam, Mýtinka je na Dlouhé a to jsou zase Lazce, je to tam moc fajn, já tam chodím :) a ještě se chodi do ušáku, ale tam nevím, jak se to jmenuje :roll: , zkusím zjistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.10.09 19:43

jo a jeste jsem si vzpomnela, je taky jedno takove schazeni se tady na Heyrovskeho pod nazvem Zabicky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
11.10.09 20:30

Smilco díky za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
18.10.09 19:34

Lidičky můžete mi doporučit nějakého truhláře, který je schopen a ochoten udělat skříň?
Zn. spěchá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.10.09 22:51

Cancerko, tak já bohužel neporadím. Žádného truhláře z Ol. neznám. Ale neboj, my máme v dětském pokojíčku taky jenom jednu malou skříňku a tam má Ani věci a taky už nějak nestačí. Nevím, kam budu ty věci pro mimi strkat. :wink: :wink: Ale ted máme tolik věcí k nakupování, že téma „skříň“ se doma ani neodvažuju vyslovit. :D :wink:
Ale přeji dobré a rychlé pořízení!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
18.10.09 23:31

zdeni - já už panikařím, protože truhlář, kterej nám skříň měl dělat je nějak zahlcen a není schopen ani říct, jestli se k tomu vůbec někdy dostane
a u nás je v pokoji jedna skříň narvaná od vrchu až dolů, takže novou opravdu nutně potřebuju......jen doufám, že to fakt stihneme ať můžu vyprat to oblečení a už být nachystaná, přece jen je to za pár :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
19.10.09 08:34

Cancerko - vím, že se to trochu míjí s otázkou, ale my máme pro miminko komodu. Nahoře přebalovák (takovou tu vypolstrovanou desku), v horním šuplíku plíny (máme látkovky a do toho šuple vlezkou tak akoát :wink: ), v nižším šupíku oblečení a ve spodním věci, které nepotřebuji každý den (svrchní kalhotky jiných velikostí, zásoby separaček, půl balíku jednorázovek ještě po Vojtovi :wink: ). Nahoře jsou dva menší šuplíčky pro různou kosmetiku, snappi sponky apod…
Komoda je z masivu, žádné lamino, a stála kolem 6 tisíc. Kupovali jsme ji v Panské ulici, byl tam obchod Štěpský dvůr. Už tam nejsou, ale fungujou stále, jsou někde z Valašska - stránky http://www.stepsky-dvur.com/

Ale jinak až bude Šárka potřebovat klasickou skříň, tak budem taky řešit stejný problém (ale ještě před tím, než budem řešit její skříň, tak budem muset řešit pokojíček jako celek, protože teď má Voja pokojíček v takové pidi místnůstce - 8 m2 - a to pro dvě děti stačit nebude… :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
19.10.09 11:14

Ahojte holky - tak jsme se byli projít v parku a kouknout na vykácenou alej…no je to tedy nezvyk. A hlavně mě štve, že ještě dělají kanalizaci tady u nás, když se jde od VOZP a nejde to tam projít :-( takže tedy fakt síla :-)

Tak co uděláme nějaký srázek? Domi, Smilca a ostatní, co jste tu okolo? Nám asi hlavně vyhovují dopoledne, ale jinak se samo přizpůsobíme.

Zdeni, užíváš si posledních dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová