Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cancerko moc držím palečky!!A jeslti jsem dobře četla, tak ať je miminko co největší a jdete brzo z porodnice domů! A bacilů se neboj! Určitě to bude dobré ![]()
Domi jo to záleží ze které strany do školky jdete
tak jak první den proběhl? Spokojenost?
Srazík tak co ve středu okolo 9.30 dát srazík někde tady pokud nebude lít jako z konve - což nemá. Kam to máme všechny blízko…u VOZP tady při vchodu do parku? Nebo nějaký jiný návrh?
Srazík muze být i tam, ale je to tam ted dost rozkopane a trosku vice blata… ![]()
takze zalezi na vas, jak budete chtit ![]()
Ahojky,
tak první den dopadl dobře
Jen když jsem si pro V. přišla, tak jak mě uviděl, dal se do usedavého pláče a celkem byl takový mrzutý. Ale paní učitelka říkala, že celý den byl v pohodě. Takže to přisuzuji brzkému probuzení (doma, když usne, tak spí třeba 3 hodiny, kdežto ve školce na to měl ani ne hodinku…) - s paní učitelkou jsme se shodly, že to je ONO ![]()
Dneska šel zase, řekla jsem si, že pro něj přijdu později - včera jsem přišla ve chvíli, kdy dělali procedůry po spinkání (záchod apod.), dneska mu dám ještě čas si trochu pohrát ![]()
Wape - včera jsem šla určitě kolem Vašeho, protože ráno jsme šli „shora“ (jakoby od parku) a odpoledne „zdola“ (od Velkomoravské)
Nám to totiž oběma směry vychází nastejno ![]()
SRAZÍK - zatím to vypadá, že bych mohla, odvedu V. do školky, vrátím se domů pro kočárek (do školky chodím s Šárkou v šátku - je to operativější) a můžem vyrazit
Místo srazu je mi jedno, takže to nechám na vás.
Tak máme nastoupit zítra v porodnici v 19 hodin. Držte palce ať vše dopadne dobře,zatím se loučím,uvidím, jak pak budu mít čas se sem dostat ![]()
Cancerko - moc držím palce, aby všechno dopadlo co nejlépe
a už se těším na další miminko ![]()
Srazík holky mě to snad není souzeno
byli jsme u doktorky na očkování a bohužel se nám zhoršila ta hydrokéla a zítra musíme na dětskou chirurgii do nemocnice
Mají od 9 do 10, tak leda jestli se sejdete, kdybyste mi některá poslala telefon a já vám pak zavolala, kde jste a kdyby byl HOnzíček dobrý, že bychom se přidali…no zatím je dost protivný po očkování a už mu i stoupá teplotka ![]()
Cancerko držíme palečky
![]()
wape: kdyz je to tak nrnrchame to na patek??? nebude to lepsi?? ve ct mame my kardiolku, tak patek by nevyhovoval???? ![]()
S tím pátkem - ještě nevím, jestli nepůjdu do kanclu… Pokud bych nešla, tak bych i v pátek mohla.
Já za chvilku utíkám na tu chirurgii, kdyžtak až pak
anebo v ten pátek ![]()
tak to nechame na ten patek at se nehonis…at vam to tam dobre dopadne:-)
wape: jak jste dopadli na chirurgii??? my mame dneska ubreceny den, jen na rukach, uz nevim co s prckem delat, porad ho nosit nemuzu, jak ho polozim rev ..ale desnej ![]()
Ahoj holky!
Se hlásím po delší době
Už jsme se konečně doma sehráli, tak se na nějaký srazík určitě připojíme. Teď v pátek ale raději ne - pd neděle bojujeme s bacilem - nejdřív Hanička, pak manžel a malej Honzík začíná taky soplit (snad se to víc nerozjede - dneska ho nechávám dokonce spát v čepičce)
Cancerko - držím pěstičky, aby byl porod rychlý a ty měla miminko brzy u sebe.
Domi - to máš super, že se Vojtíkovi ve školce tak líbí. Nás to čeká až příští rok (i když občas bych tu Hani ráda do školky vrazila už teď).