Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
cancerka: velké gratulace k krasne holcicce..at vam krasne drobecek roste ![]()
Cancerko, moooc gratulujeme ke Klárince!! A přejeme Vám všem hodně zdraví a štěstí!! Klárinka je moooc krásná!!
Nám už snad zase funguje net, tak jsem schopná se po dlouhé době zase mrknout na e-mimino ![]()
Cancerko velká gratulace! Klárinka je nádherná i jméno je na jedničku
a jste šikulky, že jste tak krásně přibraly a hned šly domů ![]()
Ahojky,
tak já byla od pondělka do včerejška do večera u mamky mimo Olomouc. V pondělí dopoldne mi umřela babička
Naprosto nečekaně… Byla v nemocnici s vysokým tlakem, v půlce října ji převáželi na poslední vyšetření, už měla jít domů. Ale cestou se s ní naboural saniťák - navíc ji nepřipoutal, takže měla zlomený obratel a celá byla potlučená, samá modřina. Takže v nemocnici zůstala. V pondělí už rehabilitovala, po cvičení si sedla na postel, byla u ní sestra, a najednou se vyvrátila a … konec… Nepomohla ani okamžitá pomoc…
Babičce bylo 80. Pořád mi to ještě pořádně nedochází, pořád čekám, že až přijedeme „domů“, tak ji tam uvidím, jak sedí v křesle a čte si noviny
Pohřeb bude v sobotu…
domi: tak to je nam vsem strasne lito…je to takovy smutny, podzim a blížící se vanoce tomu nepridaji..babicka mela ale hezký roky, pokud ji bylo fajn, tak takova smrt je moc pekna, hezky odesla. to co se stao v nemocnici s tim padem je desne..blby osud, ja si vzdy rikam, asi to tak melo byt..v tu sobotu to nejak zvladnete, ted je to na nic ![]()
Eevulko - díky…
Je nějaký blbý čas, za dva dny (neděle, pondělí) ve vesnici, kde babička žila, zemřeli 3 lidi… Už aby ta zima byla pryč…
domi: vem si co je chripek a vseho,to pocasi to teplo tomu neprida, musi mrznout aby to vsechny bacily zabilo a takto to je na nic, jsme sice radi, ze je takto teplo, ale poradna zima byt musi, pro ten organismus a hlavne tech starých lidi je to potreba… ![]()
Domi, teda to je šok. Ale asi to tak mělo být. Ale chytala jsem se za hlavu, když jsem četla o té nehodě saniťáka!
Moje babička zase v pátek prodělala druhý infarkt, ale vzhledem k tomu, že už má 98!!! roků, je vůbec div, že to přežila. Je v nemocnici, chce jít domů, nechápe, proč tam pořád zůstává. Včera jsem se dívala na Šulákovou v TV a ta doporučuje každé ráno štamprli slivovice. Od nějakého 74. roku to tak praktikuje i moje babi a ta taky tvrdí, že žije jen díky tomu. Každé ráno půl štamprle a lžičku medu. Na lačno.
Zdenulino - to má babička krásný věk
A ještě lepší ranní rituál
Moje prababička zemřela před 5 lety, když jí bylo necelých 94.
Babička teď zemřela na rozsáhlou plicní embolii. Měla trobofilii - zvýšenou krevní srážlivost, a zřejmě po té havárce, jak byla samá modřina, tak se asi nějaká ta sražená krev někde utrhla a putovala a putovala, až v pondělí dopoledne doputovala ![]()
Vždycky jsem si uvědomovala, že babička je výjimečná, ale až teď mi dochází, o co všechno jsme přišli. Byla mimořádně sečtělá (doma má snad kompletní dílo Jiráska), měla přehled přes politiku, rodinu zásobovala výstřižky z novin na témata, která by nás mohla ať už soukromě nebo profesně zajímat. Bude nám moc chybět… ![]()
Domi, tak to byla teda babička opravdu moc šikovná. Věřím, že Vám všem bude chybět.
Jejda, Domi, to je mi líto, zvlášť teď před Vánoci. Držte se.
Domi, kdyby jsi chtela ven do parku a pokecat nebo cokoliv, napis:)
Eevulko - díky za nabídku, příští týden bychom určitě na procházku zajít mohly
Teď toho mám moc - zítra mám program na celý den až do večera
(kancl, kyčle s Šárkou, přednáška) a v pátek v poledne pojedu za mamkou chystat na pohřeb - musíme napéct hromadu koláčů na pohřební hostinu. Babička měla mamčiny koláče moc ráda a určitě by nechtěla, aby na hostině chyběly.
A co zkusit příští úterý to MC Mýtinka? http://www.mytinkaolomouc.cz/…ka/programy/
Domi upřímnou soustrast
Moc mě to mrzí takto před vánoci
Hodně sil, ať to zvládnete…
MC Mýtinka máme to se Smilčou v plánu tam v úterý jít
Jen tak koukám, že nevím, jak to Honzík vydrží být 2 hodiny vzhůru…to bude skoro jeho rekord ![]()
Zdeni tak internet už krásně funguje? To je paráda, co? Kdy začneš chodit na ozvy do nemocnice? A bude to PV?
Ještě pro zajímavost…vůbec jsem netušila, že se chystá přestavba Prioru..no a v pravo je i anketa