Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bse.pedro píše: Člověka desítky tisíc let provázejí i blechy, vši a štěnice… Měl by si je proto někdo úmyslně stěhovat do bytu…![]()
![]()
![]()
![]()
@bse.pedro píše: Člověka desítky tisíc let provázejí i blechy, vši a štěnice… Měl by si je proto někdo úmyslně stěhovat do bytu…![]()
![]()
![]()
![]()
Zkus nějaký argument, aspoň ty. Jinak mě tu ty fauly od místních reprezentantů odpadu mužské části lidstva nepřekvapují, o tobě jsem si myslela, že k nim snad ani nepatříš…
@gronan píše:
Něco pro místní čoklomilky:Pes na pražském Petříně zaútočil na čtyřletého chlapce, dítě je v kritickém stavu.
Zkus na nějakém webu pro muže (vím, že tam nechodíš, byl bys tam za vola), třeba o autech, postovat výkřiky o nehodách.
@Alriga píše:
Píše-li český muž něco o odéru, musím se fakt smát.
Proč? Asi máš kolem sebe zvláštní sortu českých mužů. ![]()
@Amelie30 píše:
Proč? Asi máš kolem sebe zvláštní sortu českých mužů.
Proč? Protože je to úplně stejná generalizace.
Asi má kolem sebe zvláštní sortu majitelů psů.
@gronan tak to je ale chyba majitele že si nepohlidal psa ne? Pokud dobře vím tak pes když se někde pohybuje volně měl by mít správně náhubek a pokud je pes agresivní nemá se vůbec pouštět z vodítka… 🤦🏻♀️
@Alriga píše:
Zkus nějaký argument, aspoň ty. Jinak mě tu ty fauly od místních reprezentantů odpadu mužské části lidstva nepřekvapují, o tobě jsem si myslela, že k nim snad ani nepatříš…
Pes prostě patří ven, do pořádný, zateplený boudy… Kočka si nějaký místo najde… Obojí nanejvýš v extrémních mrazech na noc do chodby… Do bytu akvárium, terárium, žádný volně pobíhající chlupatý, smradlavý, zablešený bestie…
![]()
Teda s výjimkou asistenčních a vodicích psů… A těch chudáčků, mrzáčků, kteří by venku nemohli přežít, protože je vypatlaný lidstvo nesmyslným křížením zparchantělo, všelijaký ti naháči apod… To by se mělo přestat množit a nechat přirozeně vyhynout…
![]()
@Anonymní píše:
Mam cca 2 roky partnera, zatim spolu nebydlime, i kdyz u me travi hodne casu - nekolik dni v tydnu. Brzo se mame stehovat do spolecneho bydleni, uz je koupeno. Ja mela od mala psy a mam je strasne rada (ostatne vsechna zvirata), nedovedu si bez psa zivot predstavit. Venuju se jim, chodim pomahat do utulku atd. Nedavno jsem tragicky a hodne osklive prisla o sveho milovaneho pejska, ktereho jsem mela 10 let, umrel mi v rukach a nejsem z toho jeste vubec venku, ale postupne se divam po dalsim pejskovi. Reakce meho pritele me ale velmi prekvapila. Vim, ze psy nijak zvlast nemiluje, ale ted vychazi najevo, ze je vlastne doslova nesnasi. Obcas mi vycital, ze se se svym psem moc mazlim, prislo mi, ze na nej vlastne asi zarlil nebo co. Ted, kdyz jsem noveho pejska vybirala, tak se drzel stranou, nic k tomu nerikal, jen to, ze nechce psa, co hodne pousti chlupy, tak jsem kvuli nemu domluvila stene nelinaveho plemena. Uz jsme se na nej byly s dcerou nekolikrat podivat, ale pritel s tím nechce mit nic spolecneho. Uz to doslo tak daleko, ze mu o psovi vlastne nemuzu ani nic rict. Nechce videt ani jeho fotku a pry, ze na to ma strasnou averzi, ze za to chci vyhazovat penize a ze o tom nechce vubec mluvit, ani to videt. Strasne me to zarazilo a zklamalo. Chapu, ze ne kazdy musi psy milovat, ale primo je nesnaset? Nevim, jestli tyhle dva protiklady dokazeme zkombinovat. Pro me je pes clen domacnosti, ale asi to nepujde s pritelem, pro ktereho je pes (podle jeho slov) jen uslintanej debil… Mozna to vyzni jako malichernost, ale pro me to je hodne dulezity a upromne ani nevim, jestli s clovekem s tak rozdilnym pohledem mohu sdilet domacnost.
Jaky je prosim pekne tvuj dotaz? ![]()
@gronan píše:
Něco pro místní čoklomilky:Pes na pražském Petříně zaútočil na čtyřletého chlapce, dítě je v kritickém stavu.
Víš kolik partnerů/manželů ročně zavraždí své partnerky/manželky? Podle tohohle uvažování bychom měly být všechny single.
@bse.pedro píše:
Pes prostě patří ven, do pořádný, zateplený boudy… Kočka si nějaký místo najde… Obojí nanejvýš v extrémních mrazech na noc do chodby… Do bytu akvárium, terárium, žádný volně pobíhající chlupatý, smradlavý, zablešený bestie…![]()
![]()
Teda s výjimkou asistenčních a vodicích psů… A těch chudáčků, mrzáčků, kteří by venku nemohli přežít, protože je vypatlaný lidstvo nesmyslným křížením zparchantělo, všelijaký ti naháči apod… To by se mělo přestat množit a nechat přirozeně vyhynout…![]()
Já teda nevím, ale z některých tvých příspěvků jsem nabyla pocitu, že jsi kuřák. To je teprve hnus. A extra pořádný jsi mi taky, podle svých vlastních slov, nepřišel…
Pro mě (a stovky dalších milionů lidí na celém světě), je pes kamarád, člen rodiny. U zakladatelky je problém, těžko v něm radit. U tebe mě tyto generalizace překvapují, také by se dalo podobně podpásově generalizovat. Škoda.
@Alriga píše:
Proč? Protože je to úplně stejná generalizace.
Asi má kolem sebe zvláštní sortu majitelů psů.
Je fakt, že u někoho ten oder cítím taky, u někoho ne, asi záleží na péči majitele. ![]()
@Maria37 píše:
Víš kolik partnerů/manželů ročně zavraždí své partnerky/manželky? Podle tohohle uvažování bychom měly být všechny single.
U gronan a dalších místních loseru jsem klidná. Ti jsou stopro single, zoufalci.
Osobně vůbec nechápu tvého přítele. Našel si partnerku se psem, koupil si s majitelkou psa nemovitost se zahradou a teď je v šoku, že si chceš - po smrti původního psa - koupit dalšího? Vždyť si tě se psem našel a s tímto musel počítat. Řešení nemám. Já osobně bych si psa opět pořídila.
@Anonymní píše:
Presne tak. Ja si te averze nikdy drive nevsimla, az ted, kdyz jsem zacala hledat noveho pejska, to vyplavalo. Hodne me na tom prave trapi to, ze mu o tom nemuzu nic rict a dokonce to musi jeste i tajit. Netusila jsem, ze je to tak spatné. Vice mene nic moc k tomu nerikal, ale co jsem psa zamluvila a jeste zjistil, kolik stoji, tak se to s ním dost zmenilo. Potrebovala bych se s parterem o to vsechno podelit, jet se i s ním treba na pejska podivat, probrat to s ním atd. Po dnesku jsem ale zjistila, ze se mu o nem vlastne nemam ani zminovat… A co bude, az si ho privezu…?Ja to samozrejme akceptuji, kazdy ma pravo mit svuj nazor, jen jsem z toho jeho dost zaskocena a nevim prave, jestli to jde dohromady…
Příspěvek upraven 02.04.21 v 21:26
Ze nesnasi psy nevis.
Za to uz mas s nim koupenej byt, to je dulezite
![]()
Můj chlap kdysi taky tvrdil, že v životě pes nepřekročí práh jeho bytu. No a dnes kdy pes večer neleží v posteli tak litá po bytě kde je, jestli mu něco není. ![]()