Partner nesnasi psy a ja je miluju, navic si porizuji stene...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107637
3.4.21 09:46
@bse.pedro píše:
Pes prostě patří ven, do pořádný, zateplený boudy… Kočka si nějaký místo najde… Obojí nanejvýš v extrémních mrazech na noc do chodby… Do bytu akvárium, terárium, žádný volně pobíhající chlupatý, smradlavý, zablešený bestie… 8) 8) 8)
Teda s výjimkou asistenčních a vodicích psů… A těch chudáčků, mrzáčků, kteří by venku nemohli přežít, protože je vypatlaný lidstvo nesmyslným křížením zparchantělo, všelijaký ti naháči apod… To by se mělo přestat množit a nechat přirozeně vyhynout… :nevim: 8)

pis za sebe a nevydavej za nejaky zakon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.4.21 09:51
@bse.pedro píše:
A co když kočky ano a děti ne… :think: :nevim: 8)

Tak má smůlu. Když se lidé seznamují, tak by si ze začátku měli říct jestli mají rádi děti, kočky nebo psy. Jestli mají i nějaké společné koníčky. Těžko to bude klapat třeba muži, který nemá rád moře a chce trávit dovolenou v horách a ženě, která ráda létá k moři a má ráda teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
3.4.21 10:01
@Alriga píše:
Ale já jsem viděla foto tvé snídaně v bytě, sestávající z kávy a cigarety, to jen tak pro forma. A moje zmínky o single životě : těžko můžeš cokoli radit, jestliže žiješ sám. To je jako by člověk bez auta a řidičáku diskutoval o chybach v řízení auta. Sorry, nemůžeš mít relevantní postřehy. Už ta věta o zenusce, která pere záclony. V normálním vztahu se o čistotu starají oba partneři společně.
A kouření v autě je zase fuj pro mě. Přesto nikomu necpu, že nemá ve svém autě kouřit. Ty ale tady cpeš milovníkům psů, že pes nepatří do domácnosti. Obávám se, že nejsi zrovna tolerantní osoba.Příspěvek upraven 03.04.21 v 09:00
to je i moje snidane :D
@aquarian píše:
Co na tom není jasné?

Když dva roky chodí s ženskou, která má psa, tak mi připadá naopak jasné, že je to součást jejího životního stylu a po jeho odchodu bude chtít dalšího.

Nerad šiju do vlastních řad, ale fakt nechápu původ domněnky, že po dožití psa z doby seznámení další nebude.

Ledaže by o tom byla hodně výslovně řeč a ani pak bych na to moc nespoléhal. :think:
hlavně o tom v průběhu těch dvou let snad museli mluvit ?
Ja taky mela psa a ty hovory co bude pak normálně probíhaly .
@topazio píše:
Psala, že jí přítel vyčítal velké mazlení se psem. Jestli se víc mazlila se psem než s přítelem, tak se nedivím, že mu to vadilo.
i to je věc co ji mela upozornit …nekteri chlapi na ta zvířata zarli
@Alriga píše:
Ale ty jsi tady žádný názor nevyjádřil. Jen tady pliveš vztek na psy a jejich majitele.

stejně, jak se tohle člověku prihodi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
3.4.21 10:09
@bse.pedro píše:
Tak někomu vadí třeba i to, že pes venku sežere kus mršiny nebo ho.vna a pak chce olíznout jemu ksicht… :nevim: 8)
tak to je jeho problem , proc to sem tahas ?
@Parninas píše:
Já mým kočkám říkám asi 4× denně, že je miluju, partnerovi třeba jen 1×. Mám se jít kát do kouta? Nebo chápeme, že je v tomhle docela rozdíl mezi lidmi a zvířaty a že žárlit na zvíře je opravdu trapné?Podobný příklad - Představ si, že by ti partner vyčítal, že se mazlíš se svým dítětem častějí než s ním. Opravdu by ti to přišlo jako normální chování, že žárlí na dítě? :think:
ja jim to rikam porad , partnerovi vůbec :D
@bse.pedro píše:
A co když kočky ano a děti ne… :think: :nevim: 8)
tak to je uplne stejnej problem
@Parninas píše:
Já vím, že to někomu může připadat směšné, ale pro mě to, jestli bude partner v pohodě s mými kočkami, je na stejné úrovni jako jestli třeba nemá exekuce. Prostě jedna z věcí, co bych si chtěla vyjasnit hned na začátku. A kdyby mi po dvou letech oznámil, že vlastně kočky nemá rád a už další nechce, tak mu udělám pápá. Věřím, že bych sama nezůstala. :nevim:

mne je divny, ze tohle nemají dávno ujasněné…co si pamatuju svoje porozvodové seznamování, tak na koníčky, životní styl došlo maximálně na druhé schůzce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
3.4.21 10:10
@Venetia píše:hlavně o tom v průběhu těch dvou let snad museli mluvit ?
Ja taky mela psa a ty hovory co bude pak normálně probíhaly .
stejně, jak se tohle člověku prihodi :nevim:

Proste 2 roky spolu zili, pritel psa miloval z celeho srdce, dychal by za nej, pani, nez pejsek umrel casto mluvila, ze potom poridi dalsiho, koupili si byt a bum. Pritel otocil nazor, psy zacal uprimne ze srdce nenavidet a nechce zadneho v byte videt a ani o nem slyset.

Dava ti to smysl? :think: Me take ne, takze proto to tak urcite bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
3.4.21 10:12
@Chytrak píše:
Proste 2 roky spolu zili, pritel psa miloval z celeho srdce, dychal by za nej, pani, nez pejsek umrel casto mluvila, ze potom poridi dalsiho, koupili si byt a bum. Pritel otocil nazor, psy zacal uprimne ze srdce nenavidet a nechce zadneho v byte videt a ani o nem slyset.Dava ti to smysl? :think: Me take ne, takze proto to tak urcite bylo ;)

moc ne, ale možné je vse… treba si začal byt jistejsi v kramflecich a chce si určovat podmínky..i to se stava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
3.4.21 10:16
@Chytrak píše:
Proste 2 roky spolu zili, pritel psa miloval z celeho srdce, dychal by za nej, pani, nez pejsek umrel casto mluvila, ze potom poridi dalsiho, koupili si byt a bum. Pritel otocil nazor, psy zacal uprimne ze srdce nenavidet a nechce zadneho v byte videt a ani o nem slyset.Dava ti to smysl? :think: Me take ne, takze proto to tak urcite bylo ;)

Ale vždyť to zakladatelka jasně píše.

@Anonymní píše:
Mam cca 2 roky partnera, zatim spolu nebydlime, i kdyz u me travi hodne casu - nekolik dni v tydnu. Brzo se mame stehovat do spolecneho bydleni, uz je koupeno.

Zatím byla ona ve svém a on u ní na návštěvě. Tak držel jazyk za zuby (více méně).

Nové mají bydlet ve společném, tam už to chce podle sebe.

• Citovat
  • Upravit
7571
3.4.21 10:18
@Venetia píše:
moc ne, ale možné je vse… treba si začal byt jistejsi v kramflecich a chce si určovat podmínky..i to se stava

To bych pak uz spis sazel na propuknuti nejake schizofrenie, pripad. jine dusevni choroby, pokud se budeme drzet v realite. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
3.4.21 10:23
@aquarian píše:
Zatím byla ona ve svém a on u ní na návštěvě. Tak držel jazyk za zuby (více méně).Nové mají bydlet ve společném, tam už to chce podle sebe.

To co citujes jsem necetl.
V tom pripade odkazuji na muj predchozi post.

Paninka je pekne na hlavu, ze kupuje byt s cizim chlapem se kterym nebydlela a nic o nem nevi :nevim:
No takze ted vlastne jen sklizi dusledky sveho rozhodnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.4.21 10:24

Vzdyt to tady jiz bylo - diskuse, kde pani mela zarezervovane stene, dite se tesilo a manzel ze dne na den otocil a psa nechtel (predtim stavel boudu a nevim co). Nakonec pani zrusila rezervaci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6682
3.4.21 10:29

@bse.pedro Taky mě napadlo, jestli to náhodou nemohlo mít ten průběh, že paní měla psa, začali spolu chodit, on to nějak překusoval, pak pes umřel a začalo se zařizovat společné bydlení (samozřejmě, že by jí neřekl „jdu do toho s tebou jen díky tomu, že už toho psa nemáš“…). A teď - bude nový pes, ve chvíli, kdy už je bydlení pořízené. A to on nemůže rozdýchat. Ona předpokládala, že když psa měla, tak partner automaticky počítá s tím, že bude další. On předpokládal, že když pes umřel, tak další nebude, když jí celou dobu dává najevo, že není jejich fanoušek…

Ale to je samozřejmě hypotetizování, pořád je tu chyba na obou stranách v tom, že si nevyjasnili před bydlením, že a) ona nebude nikdy chtít být v životě bez psa b) on nebude nikdy chtít svou domácnost se psem sdílet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
3.4.21 10:36
@Alriga píše:
Píše-li český muž něco o odéru, musím se fakt smát.

:mrgreen: Obávám se, že toto vypovídá spíš něco o tvé sociální bublině. :mrgreen: :palec: mimochodem proč nemáš ráda muže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
3.4.21 10:39

@klamonožka
Přesně to jsem měl na mysli… 8) Chyba v /ne/komunikaci, automatické předpoklady, zaslepenost… :nevim: 8)
Pokud bydlím sám a psa v domě nechci, je to moje věc… Což mi nebrání v tom, jet na návštěvu k někomu, kdo psa má, je to jeho problém, když chce mít všude chlupy a případně i smrad, já se s čoklem na návštěvě pomuchluju, podrbu za uchem, na břiše, párkrát mu hodím oslintanou hračku, pak si dojdu umýt ruce a jedu domů, kde si pracně oberu z oblečení chlupy z tý bestie, nebo hodím hadry do pračky… :nevim: 8) Ale nebudu se k té osobě stěhovat, pokud to bude přítelkyně, buď přijede ona ke mně, nebo já k ní na návštěvu, fajn, ale ke mně do bytu pes nepůjde a sestěhovávat se s ní kamkoliv taky nebudu… Když to budou normální, venkovní psi, ať jich má třeba dvacet, i když bude bydlet u mě… :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
3.4.21 10:41
@Alriga píše:
Proč? Protože je to úplně stejná generalizace.
Asi má kolem sebe zvláštní sortu majitelů psů.

Nenene všichni ti majitelé psů vždy tvrdí, že uklízejí třikrát denně a neustále vytírají podlahu… nicméně, když tam přijdeš.. ucítíš to… psí bouda. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
3.4.21 10:43
@Proximus píše: :mrgreen: Obávám se, že toto vypovídá spíš něco o tvé sociální bublině. :mrgreen: :palec: mimochodem proč nemáš ráda muže?

V některých sociálních bublinách můžou mít rádi lidi i zvířata, i když je nenechají dělat bor.del v bytě /myslím čtyřnohá zvířata/, některé sociální bubliny uznávají jen psy a ostatní tvory nenávidí… Občas tolerujou jedno dvounohý zvíře, na který mají glejt… :nevim: :nevim: :nevim: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí