Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě je takový vztah do budoucna neperspektivní. Já jsem vyrostl na vesnici a měli jsme hospodářství se spoustou zvířat včetně psa a koček, ale žádné zvíře nesmělo do domu. A tak to mám doteď. Nemohl bych žít s někým, kdo chce sdílet bydlení se zvířaty.
@Anonymní píše:
@Maria37 Presne tak. Nemovistost jsme vybirali spolu, ale psana je na pritele, i ji on platil. Mně dal dustava muj byt. Ale neni to uplne to, co jsem tu chtela resit…
Jasně. Jen je to tím pádem jednodušší, kdyby něco… Držím palce
@Proximus píše:
Jak si tady můžeš přečíst a ve Výměně manželek i zhlédnout, spoustě lidí nečiní problém udělat si z bytu chlívek a žít jako dobytek. Hlavně, že je pejsáček, nebo kočička spokojená.
Jj, štěstí našich miláčku nade všechno. Kdo potřebuje sterilní domácnost, ať si najde sterilniho partnera… bude to mnohem lehčí
@Jabadabadu píše:
Podle mě je takový vztah do budoucna neperspektivní. Já jsem vyrostl na vesnici a měli jsme hospodářství se spoustou zvířat včetně psa a koček, ale žádné zvíře nesmělo do domu. A tak to mám doteď. Nemohl bych žít s někým, kdo chce sdílet bydlení se zvířaty.
A čem je celá tahle diskuze?
Když nemohl, tak s takovou nebudeš, co je na tom k řešení?
@david85lbc píše:
Pes do bytu nepatří.
Dřív se psy normálně jedli a ve spoustě zemi je to stále vítána pochoutka ale my si z nich děláme domácí mazlíčky..
Se divím že některý lidi si do bytu neporizuji slepice nebo kozu..
I když ta slepice by davala větší smysl než pes..
Tak davčo, to, že ty žeres psy a žížaly, že si nemeješ nohy a nemáš základní vzdělání ještě neznamená, že je to norma.
@Venetia píše:
Jj, štěstí našich miláčku nade všechno. Kdo potřebuje sterilní domácnost, ať si najde sterilniho partnera… bude to mnohem lehčí
Já bych moc ráda byla malou muškou a zaletela se podívat do domácnosti místních hygieniků proximus atd… ![]()
@david85lbc píše:
Pes do bytu nepatří.
Dřív se psy normálně jedli a ve spoustě zemi je to stále vítána pochoutka ale my si z nich děláme domácí mazlíčky..
Se divím že některý lidi si do bytu neporizuji slepice nebo kozu..
I když ta slepice by davala větší smysl než pes..
Psy kdysi jedli jen velmi chudí lidé. Když už byli na pokraji vyhladovění, a ještě ne všichni.
Jinak pes hlídal obydlí a nesloužil jako potrava pro lidi. To samé kočky. Ty hlídaly úrodu, aby ji nesežrali hraboši, myši a jiná havěť.
@Venetia píše:
Nemusí být sterilní, stačí, když to nebude chlív.
@Venetia píše:
A čem je celá tahle diskuze?
Když nemohl, tak s takovou nebudeš, co je na tom k řešení?
Já nic neřeším, jen vyjadřuju svůj názor na perspektivnost takového vztahu. To snad můžu, ne?
@Alriga píše:
Já bych moc ráda byla malou muškou a zaletela se podívat do domácnosti místních hygieniků proximus atd…
Já ani ne… Nemám ty uklizece ráda
@Jabadabadu píše:Ale že ty to máš takhle, přece neznamená, že všichni
Já nic neřeším, jen vyjadřuju svůj názor na perspektivnost takového vztahu. To snad můžu, ne?
@Jabadabadu píše:
Nemusí být sterilní, stačí, když to nebude chlív.
A čemu říkáš chliv?
Chlupy asi nějaké budou, to se bohužel úplně odstranit nedá a jinak nevím.
@Venetia píše:
Já ani ne… Nemám ty uklizece ráda
My jsme s mužem oba hygienici okresního formátu, žijeme se psem a domácnost máme velice naklizenou.
@Venetia píše:
A čemu říkáš chliv?
Chlupy asi nějaké budou, to se bohužel úplně odstranit nedá a jinak nevím.
Chlupy jsou jediná nevýhoda zvířat. Miluju na oblečení černou a samozřejmě mám neskutečně línací kočky s bílýma chlupama.
A ještě jsem neobjevila váleček, který by mě dokázal opravdu kompletně odchlupit.
@Venetia píše:
Ale že ty to máš takhle, přece neznamená, že všichni
Tak já píšu o těch, co se zvířaty žít nechtějí. O tom je snad tahle diskuze, ne? Kdyby s tím partner zakladatelky neměl problém, tak se tu o tom přece nebavíme.
@Parninas píše:
Chlupy jsou jediná nevýhoda zvířat. Miluju na oblečení černou a samozřejmě mám neskutečně línací kočky s bílýma chlupama.A ještě jsem neobjevila váleček, který by mě dokázal opravdu kompletně odchlupit.
Takový neexistuje, jen lepší a horší materiály