Partner nesnasi psy a ja je miluju, navic si porizuji stene...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3912
5.4.21 19:07
@Anonymní píše:
Ale kdepak :) Ja se nikam k nikomu nezenu, po spolecnem bydleni touzi pritel. Dlouho me premlouval. Mam svuj byt i praci a zadny sponzoring nepotrebuji. Pritel byl vetsinu casu u me v byte, ale neni to tu pro 3 uplne komfortni a navic jsme se oba casem chteli stehovat jinam, tak jsme to spojili a vybrali spolecne velky byt s velkou zahradou, ktery u nas obou splnil ocekavani. To je cele, ale vubec to nesouvisi s tím, co jsme tu chtela puvodne resit…:)

Na mě to tak působilo. Tak díky za vysvětlení. ;)
Nicméně, já bych se asi na Tvém místě nestěhovala. Ten pes bude dělat zlou krev. A to může být stokrát zlatý. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.4.21 20:04
@Anonymní píše:
AUTOR DISKUZE
Sama za sebe samozrejme jsem schopna delat spoustu kompromisu, navic uz se svymi zkusenostmi vim, ze najit nekoho, s kym se na vsem shodneme, je nerealne.
S porizenim psa ale nejde jen o mě. Jde hodne o dceru. S nasim psem vyrustala, byl pro ni neco jako „sourozenec“, ktereho bohuzel nemela. Nasi rodinu vzdy kreslila jako: ja, mama a pes. Jeho tragickou smrt nesla hodne spatne. Potrebuje k sobe zase partaka, slibila jsem jí to. Jen me nenapadlo, jak moc narazim u partnera.

Jsme spolu pres dva roky, vetsinu casu travil u nas, stehovat do spolecneho jsme se meli na jeho velke prani, ja se musela dlouho rozmyslet. Kazdopadne nas tehdejsi pes byl soucasti planu. Brali jsme ho s sebou i na stavbu, aby se zvyknul na okoli atd. Nikdy jsem si nevsimla, ze by mu nejak zvlast vadil, ale asi ho proste jen tak nejak respektoval, navic to byl fakt idealni pejsek, o kterem doma vlastne ani nevite.

Noveho jsem nevybirala tajne, jen pritel se toho nejak nechtel zucastnit, tak jsme to resily hlavne spolu s dcerou. On nejak celou dobu (2 mesice) nic nerikal a najednou, kdyz jsem mu rekla, ze uz mame pejska zamluveneho a zjistil cenu (coz byl podle me taky velky kamen urazu, ackoliv ho platím ja), tak ani nechtel videt fotku a ze pry na nej ma uplne averzi a nechce se o nem vubec bavit…
Byla jsem z toho dost zaskocena. Od te doby mezi sebou mame takove osklive napeti.

Nepotrebuji urcite urcovat, ci pristup je dobry a ci ne. Respektuji kazdeho nazor na zvirata, at je jakykoliv, ale otazka pro me spis je,jestli je toto vubec mozne nejak skloubit dohromady…

můžete se zas dopracovat k tomu, že on bude psa tolerovat. Ale vzhledem k tomu, že to bude nevychované štěně, tak to moc pozitivně nevidím.
Já třeba nesnáším kočky. No a s jednou už pět let žiju. Prostě ji toleruji, ale nezajímá mě. Nestarám se o ni, neuklízím po ni. Prostě pro mě není. A jasně jsem řekla, že po ní už žádná další nebude. Ale o mé averzi na ni partner ví od začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
5.4.21 23:27

Myslím, že tohle nejde dohromady. Pes není žádná blbost, ale důležitá součást života a určitě to chce partnera, kterému psi nevadí. Měla jsem svého psa, byl to můj hlídač, partak, dávala jsem mu pusu na čelo. Mému ex to vadilo, i když přišel až po psovi. On to měl nastavené tak, že pes má být zavřený na zahradě, žádný prochazkovani, natož velký mazleni. Teď mám muže, který má psy rád a jediné co řešíme, tak plemeno. Za sebe bych spíše zvážila, zda si ponechat současného přítele, protože pes u vás bude velká třeci plocha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.4.21 02:24
@Anonymní píše:
AUTOR DISKUZE
Sama za sebe samozrejme jsem schopna delat spoustu kompromisu, navic uz se svymi zkusenostmi vim, ze najit nekoho, s kym se na vsem shodneme, je nerealne.
S porizenim psa ale nejde jen o mě. Jde hodne o dceru. S nasim psem vyrustala, byl pro ni neco jako „sourozenec“, ktereho bohuzel nemela. Nasi rodinu vzdy kreslila jako: ja, mama a pes. Jeho tragickou smrt nesla hodne spatne. Potrebuje k sobe zase partaka, slibila jsem jí to. Jen me nenapadlo, jak moc narazim u partnera.

Jsme spolu pres dva roky, vetsinu casu travil u nas, stehovat do spolecneho jsme se meli na jeho velke prani, ja se musela dlouho rozmyslet. Kazdopadne nas tehdejsi pes byl soucasti planu. Brali jsme ho s sebou i na stavbu, aby se zvyknul na okoli atd. Nikdy jsem si nevsimla, ze by mu nejak zvlast vadil, ale asi ho proste jen tak nejak respektoval, navic to byl fakt idealni pejsek, o kterem doma vlastne ani nevite.

Noveho jsem nevybirala tajne, jen pritel se toho nejak nechtel zucastnit, tak jsme to resily hlavne spolu s dcerou. On nejak celou dobu (2 mesice) nic nerikal a najednou, kdyz jsem mu rekla, ze uz mame pejska zamluveneho a zjistil cenu (coz byl podle me taky velky kamen urazu, ackoliv ho platím ja), tak ani nechtel videt fotku a ze pry na nej ma uplne averzi a nechce se o nem vubec bavit…
Byla jsem z toho dost zaskocena. Od te doby mezi sebou mame takove osklive napeti.

Nepotrebuji urcite urcovat, ci pristup je dobry a ci ne. Respektuji kazdeho nazor na zvirata, at je jakykoliv, ale otazka pro me spis je, jestli je toto vubec mozne nejak skloubit dohromady…

Za jak dlouho bude stene? Tak proste pockej, nestehuj se, a uvidis pak v realu, jak se k nemu i tobe bude chovat. A jednej az pak podle toho.
A taky bacha na prilisnou toleranci, brani viny za napeti na sebe atd., tim jeho „nevrazivost“ zhorsis. Stuj si za svym.

A jeste…jak moc toho chlapa mas rada…? Do sestehovani ses moc nehrnula, to taky o necem vypovida. Neni tam jeste nejaky dalsi problem…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí