Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miainautumn píše:
1. A co ještě by tě udělalo šťastnou?2. To se vše ve tvém životě odvíjí od něj?
Toto závislé (teď na něm, příště na jiném) chování tě dovede leda tak do pekla, na čemž to, že tě ani nikam nevezme, má už ten nejmenší podíl…
Velmi dobré otázky.
A možná stačí ta jedna.
Zakladatelko odpověz si na otázku:
Co tě udělá šťastnou nebo aspoň spokojenou?
A poté:
Mohu toho docílit s tím stávajícím?
@riccius píše:Šťastnou a spokojenou mě udělá to, že budu s partnerem, který mi je věrný a nedělá ze mě hlupačku.
Velmi dobré otázky.
A možná stačí ta jedna.Zakladatelko odpověz si na otázku:
A poté:
Celou diskuzi od začátku sleduju a z celého mi vyplývá, že máš hodně nízké sebevědomí. Sice se snažíš vypadat sebevědomě a nad věcí (nechci děti, nechci vztah) ale skutečnost je jiná - chtěla bys partnera na vztah a s ním si založit rodinu. Ale víš (cítíš), že v 36 to není tak snadné a vidina vlastní rodiny se ti začíná vzdalovat. Tak sama sebe přesvědčuješ, že vlastně dítě nechceš, vztah taky ne a že jsi divná atd…
Nevím, jestli ti takhle to sebevědomí zadupal tvůj předchozí partner.
Každopádně to není v pořádku a v první řadě zapracuj na svém sebevědomí - sama to nejspíš nezvládneš, ale za pomoci nějakého psychologa či terapeuta se ti to určitě povede
![]()
Chlapa pošli k šípku. A nevěř na zázraky, on tě má opravdu na háku, pak budeš zklamaná a budeš si připadat ještě divnější.
Ne, divná nejsi, jen zřejmě zklamaná životem. Ale nikdy není pozdě. Když začneš na sobě pracovat, můžeš i v 38 najít svou životní lásku, se kterou si tu rodinu založíš
![]()
@riccius píše:
Velmi dobré otázky.
A možná stačí ta jedna.Zakladatelko odpověz si na otázku:
A poté:
Dneska mi to moc nemyslí. Budu se ale nad těmito otázkami zamýšlet.
On si mě přece nemůže vážit.
Píše mi, že se mu zbortil celý svět, že jsem pro něho byla vším. A ptá se mě, co má říct dceři, že se po mě pořád ptá.
@Anonymní píše:
Dneska mi to moc nemyslí. Budu se ale nad těmito otázkami zamýšlet.
On si mě přece nemůže vážit.
Nevazi. Dobre jsi udelala, knihu zabal a posli mu ji postou a hlavne si ho zablokuj, oni to totiz takovi vometaci spatne nesou byt najednou odstrihnuti od pravidelneho sexu. Drzim ti palce, at jsi v pohode a brzo stastna s nekym jinym. ![]()
@Anonymní píše:
Píše mi, že se mu zbortil celý svět, že jsem pro něho byla vším. A ptá se mě, co má říct dceři, že se po mě pořád ptá.
Takhle..holka te za deset mesicu videla dvakrat, takze psychicky se jiste nehrouti. Heeerecka je pan
.
@Anonymní píše:
Hahaha jsi byla s jeho dcerou 2× a ona se po tobě pořád ptá… No doufám, že tohle mu nežereš? Jen tě citově vydírá.
@werajsik píše:
Hahaha jsi byla s jeho dcerou 2× a ona se po tobě pořád ptá… No doufám, že tohle mu nežereš? Jen tě citově vydírá.
Vydírá mě citově, že? Oprava. Byla jsem jednou s jeho dcerou na výletě. Zítra měl být druhý.
@Silverine247 píše:
Nevazi. Dobre jsi udelala, knihu zabal a posli mu ji postou a hlavne si ho zablokuj, oni to totiz takovi vometaci spatne nesou byt najednou odstrihnuti od pravidelneho sexu. Drzim ti palce, at jsi v pohode a brzo stastna s nekym jinym.
Děkuji. Je to celkem těžké.
Kvůli toho sexu je špatný, viď?
@Anonymní píše:
Jezismarja to je komediant!
Doufam, ze to neberes vazne tyhle kydy, Andersen hadr! ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji. Je to celkem těžké.
Kvůli toho sexu je špatný, viď?
Sex a ego, vic v tom nehledej, nebo spadnes znova do stejne pasti. ![]()
@Anonymní píše:
Vydírá mě citově, že? Oprava. Byla jsem jednou s jeho dcerou na výletě. Zítra měl být druhý.
Si piš, že jo.. Vydíračka jak z učebnice.. Zablokuj si ho hned a už se nad ním netrap ![]()
@Silverine247 píše:
Sex a ego, vic v tom nehledej, nebo spadnes znova do stejne pasti.
Máš pravdu. Sex a ego. Podle hlasu zněl free, že ho to mrzí řekl jen a teď mám tohle číst? O té seznamce mlčím, držím se.
@Anonymní píše:
Máš pravdu. Sex a ego. Podle hlasu zněl free, že ho to mrzí řekl jen a teď mám tohle číst? O té seznamce mlčím, držím se.
Zablokuj si ho nebo bude hur, ver mi!