Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Sonarka Konfrontovala jsem ho s tím opět (vím, trapné). Napsal: ale já tam nechodím. Už nemám proč, mám tebe. Už nehledám ani nechci hledat. Já už ani nevím, jaký tam mám nick a heslo.
On si myslí, že jsem úplná kráva?
Nech to být. Jestli ti říká, že “mám tebe, už nehledám, nemám proč,” tak bych se zeptala, jestli to teda vnímá tak, že je to mezi námi vztah a vážný, protože mně by se to takhle líbilo.
A až (jestli) ti to takhle potvrdí, konečně mezi sebou budete mít jasno, jak na tom spolu jste. Což už samo o sobě mi přijde jako úspěch, vzhledem k tvým dosavadním hrdinským manipulativním pózám o tom, jak je to jen sex, které jsi zcela zjevně vůbec nemyslela vážně, ale snažila ses jimi získat lepší pozici ve vztahu, tedy to, aby on byl tím, kdo se zamilovaně plazí v prachu u tvých nohou, zatímco ty milostivě rozhoduješ, zda si ho necháš či nikoli. No, vrátilo se ti to jako bumerang, lidi nemají manipulace rádi. Zcela upřímně, po tom, co mu předvádíš, bych s tebou jako chlap nebyla, nestálo by mi to za to.
Takže je na čase si vyjasnit jak to mezi sebou máte a ta poslední zpráva tomu krásně nahrává. Ty se přestaň tvářit jako ledová královna a on si přestane honit ego na seznamkách. Pokud ne, tak je to idiot a naložíš s ním podle toho. Ale teď jste znova na startovní čáře a ty se přestaň chovat jako stíhačka.
@Andante píše:
Nech to být. Jestli ti říká, že “mám tebe, už nehledám, nemám proč,” tak bych se zeptala, jestli to teda vnímá tak, že je to mezi námi vztah a vážný, protože mně by se to takhle líbilo.
A až (jestli) ti to takhle potvrdí, konečně mezi sebou budete mít jasno, jak na tom spolu jste. Což už samo o sobě mi přijde jako úspěch, vzhledem k tvým dosavadním hrdinským manipulativním pózám o tom, jak je to jen sex, které jsi zcela zjevně vůbec nemyslela vážně, ale snažila ses jimi získat lepší pozici ve vztahu, tedy to, aby on byl tím, kdo se zamilovaně plazí v prachu u tvých nohou, zatímco ty milostivě rozhoduješ, zda si ho necháš či nikoli. No, vrátilo se ti to jako bumerang, lidi nemají manipulace rádi. Zcela upřímně, po tom, co mu předvádíš, bych s tebou jako chlap nebyla, nestálo by mi to za to.Takže je na čase si vyjasnit jak to mezi sebou máte a ta poslední zpráva tomu krásně nahrává. Ty se přestaň tvářit jako ledová královna a on si přestane honit ego na seznamkách. Pokud ne, tak je to idiot a naložíš s ním podle toho. Ale teď jste znova na startovní čáře a ty se přestaň chovat jako stíhačka.
Dobře. Nechám to být. Ano, bere to tak, že máme vážný vztah. Říká mi, že chce mít se mnou dítě a vzít si mě. Já ale chci žít sama s nechci děti. Chci mít pouze někoho na sex a dovolenou.
Bohužel toto mi předchozí partner rok a dělal si ze mě srandu.
Nevěřím muži ani nos mezi očima.
@Anonymní píše:
Dobře. Nechám to být. Ano, bere to tak, že máme vážný vztah. Říká mi, že chce mít se mnou dítě a vzít si mě. Já ale chci žít sama s nechci děti. Chci mít pouze někoho na sex a dovolenou.
Bohužel toto mi předchozí partner rok a dělal si ze mě srandu.Nevěřím muži ani nos mezi očima.
V tom případě bych vůbec neřešila jestli ta osoba " na sex a dovolenou" je někde na seznamce.
Popravdě si myslím, že jsi divná a dokud se sama nesrovnáš, tak těžko budeš mít s kýmkoli spokojený vztah.
@Anonymní píše:
Bohužel toto mi předchozí partner rok a dělal si ze mě srandu.Nevěřím muži ani nos mezi očima.
Tak v tom případě tě absolutně nechápu. Pokud chceš jen sex a ne vztah, tak nechápu, proč dotyčného “šou_stače tvé díry” nazýváš partnerem. Stejně jako nechápu, proč si na něj děláš jakékoli nároky a proč ti vadí, že je na seznamce. Do toho, kolik děr šou_stá kromě té tvé, ti přece absolutně nic není, stejně jako do toho, s kým tráví svůj čas.
Jestli to máš (a to si myslím spíš) ovšem v sobě tak rozbitý, že ačkoli zoufale toužíš po lásce, nejsi ani sama sobě tu touhu ochotna přiznat, protože máš až hysterickou hrůzu z toho, že tvé city nebudou opětovány, takže se radši barikáduješ za “nechci vztah, jen sex,” tak ti doporučuju nechat tohoto partnera plavat a nejdřív si uklidit ten bordel ve své duši. Jinak ho budeš svými předsudky a svými traumaty jen týrat a to si nezaslouží ani jako “šou_stač”.
@Anonymní píše:
Ale prd… Ty toho chlapa chceš a chceš mít dítě. Už si to konečně přiznej. Je pochopitelné, že vzhledem ke tvým předchozím zkušenostem, mužům moc nevěříš, ale nezle to brát jako omluvenku do nekonečna. Musíš začít věřit nebo opravdu zůstaneš sama. A pokud to sama nezvládneš, svěř se do rukou odborníků. Nemyslím to nijak zle, ale pokud si nepřiznáš, že chceš vztah, chceš svatbu, chceš dítě, tak budeš nešťastná. A navždy v tobě zůstane pocit křivdy, že chlapům se nedá věřit. Protože, každého, který by to s tebou myslel opravdu vážně, odradíš svým postojem nechci vztah nechci dítě (ikdyž vlastně chceš pravý opak) a najde si jinou… Vzpamatuj se!!!
@Andante
Jenomže zakladatelka chce vztah a chce dítě, ale píše pravý opak toho co si ve skrytu duše přeje. Zkus si přečíst všechny její příspěvky. Z těch pozná i slepý jak se to v ní všechno mele. Řekla bych, že tady už je na místě i odborník, aby ji pomohl najít samu sebe.
@werajsik píše:
@Andante
Jenomže zakladatelka chce vztah a chce dítě, ale píše pravý opak toho co si ve skrytu duše přeje. Zkus si přečíst všechny její příspěvky. Z těch pozná i slepý jak se to v ní všechno mele. Řekla bych, že tady už je na místě i odborník, aby ji pomohl najít samu sebe.
Mně to nevysvětluj, mně je to jasný
(viz druhá část mého posledního příspěvku). Zakladatelka si tu hrdinně a statečně lže do kapsy, aniž by si uvědomovala, že jediný, koho tím trestá je ona sama.
@werajsik @Andante
Přesně!
Jenom nechápu proč tu komedii hraje i tady na nás, když už si kvůli tomu založila diskuzi.
Ať si to nechá pro toho šous_ače nebo jak to psala Andante (to bylo vtipný).
Vůbec totiž nechápu jaký smysl tahle diskuze má… Chce to psychologa, souhlas.
@Anonymní píše:
@Sonarka Konfrontovala jsem ho s tím opět (vím, trapné). Napsal: ale já tam nechodím. Už nemám proč, mám tebe. Už nehledám ani nechci hledat. Já už ani nevím, jaký tam mám nick a heslo.
Tak třeba hledá někoho na vážný vztah, když ty ho s ním mít nechceš
Proto tam chodí a kouká, jestli se nenajde někdo takový…ale samozřejmě tobě to neřekne, to by mohl přijít o sex a další výhody. Já myslím, že většina chlapu razí heslo zatloukat zatloukat…je zbytečné se ho na to ptát, když ti to nechce říct.
@Sonarka píše:
Tak třeba hledá někoho na vážný vztah, když ty ho s ním mít nechcešProto tam chodí a kouká, jestli se nenajde někdo takový…ale samozřejmě tobě to neřekne, to by mohl přijít o sex a další výhody. Já myslím, že většina chlapu razí heslo zatloukat zatloukat…je zbytečné se ho na to ptát, když ti to nechce říct.
Tak nechci. Bydlet spolu nikdy nebudeme, dítě s ním mít nechci. Jsem mu věrná. Žádný muž nechce ženu, která je nezávislá a stačí jí málo.
I kdybych mu řekla, že s ním chci mít vážný vztah, tak co se změní mezi námi? Jak říkám, chci žít sama a nechci děti.
A máš pravdu. Byl by hloupý, kdyby se přiznal.
@Sonarka Buď prosím ke mně upřímná. Copak by se našel muž, kterému by nevadilo, že s ním nechci společnou domácnost ani dítě?
Vtipné je to, že jeho exmanželka si domů po pár měsících nastěhovala nového muže. A on si mi pak stěžoval, že mu slíbila, že tak brzy to neudělá. Bydlí spolu v jednom paneláku všichni.
@Sonarka A navíc on nemá peníze na dovolenou. Mám tu dovolenou zaplatit i jeho dítěti? Letos jsem to udělala tak, že na dovolenou jedu s mou příbuznou, dovolenou jí celou zaplatím.
@Anonymní píše:
@Sonarka Buď prosím ke mně upřímná. Copak by se našel muž, kterému by nevadilo, že s ním nechci společnou domácnost ani dítě?Vtipné je to, že jeho exmanželka si domů po pár měsících nastěhovala nového muže. A on si mi pak stěžoval, že mu slíbila, že tak brzy to neudělá. Bydlí spolu v jednom paneláku všichni.
Těžko říct…já to mám v podstatě podobně…taky nechci už chlapa do bytu…prostě jen se vídat. Ale děti už mám. Problém je, že chlap to buď bere vážně a pak bude chtít časem i něco víc, třeba to bydlení, nebo to vážně nebere a budeš jen milenka a pak ale je jasné, že on ti věrný být nemusí a bude hledat dál…ale třeba to nějaký muž bude mít podobně…nevím, zatím jsem takového nenašla..buď chtěli vážný vztah se vsím všudy, nebo mě měli jen na sex..nic mezitím.
@Anonymní píše:
@Sonarka Buď prosím ke mně upřímná. Copak by se našel muž, kterému by nevadilo, že s ním nechci společnou domácnost ani dítě?Vtipné je to, že jeho exmanželka si domů po pár měsících nastěhovala nového muže. A on si mi pak stěžoval, že mu slíbila, že tak brzy to neudělá. Bydlí spolu v jednom paneláku všichni.
Do pr.dele, ženská jedna!!!
Už toho mám dost!! Buď si sakra přiznej, že chlapa na vztah a rodinu chceš a hledáš nebo sama sobě i dál lži do kapsy, pak ale nešpízuj chlapa, že hledá i jiné povyražení, než jen tebe!!!
Nech ho žít, neptej se proč je aktivní na seznamce.
A víš proč je tam aktivní?? Protože ty jsi jen povyražení - tak to přece ty chceš a bereš, on se podle toho jen zařídil…
![]()
Ty jsi opravdu zralá na léčení
a nemá smysl ti nějak radit, ty rady nečekáš, jen poplácání po ramenou, jaká jsi chudinka. Chudinka jsi, ale vlastní vinou…