Partner opět aktivní na seznamce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
11.8.20 21:32
@Anonymní píše:
Ale on to má v hlavě srovnané. Když on je pedant na úklid a já zase moc ne. A dneska se mě ptal, jaké peču vánoční cukroví. Bylo mi stydno, že žádné. A že spolu strávíme vánoce.

Děláš si z nás prdel, že jo? Úklid a vánoční cukroví? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 21:33
@šupsem šuptam píše:
Prosím Vás, co je to za blbosti? Takových mužů je mraky, co s Vámi nebudou chtít mít rodinu a děti. Stačí pohledat mezi rozvedenými, co už děti mají, velká část z nich o nějaké druhé kolo nestojí, ale vztah by měli rádi.

A ano, psala jsem si s muži rozvedenými, co mají děti. Další nechtěli, ale to už jim bylo přes padesát. Na nedávném třídním srazu bylo asi šest holek, které měli nového chlapa a vsechny čekali s ním dítě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 21:35
@Silverine247 píše:
Děláš si z nás prdel, že jo? Úklid a vánoční cukroví? 8o

V čem si dělám srandu? Nedělám? Zmiňovala jsem cukroví a ne vánoční úklid. Měla jsem na mysli klasický každodenní úklid domácností nebo týdenní. Záleží…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 21:37
@Silverine247 píše:
Děláš si z nás prdel, že jo? Úklid a vánoční cukroví? 8o

On už se mě jednou ptal, jestli peču ma Vánoce. Normální otázka. Bohužel jsem zalhala. I dneska. Prý jestli má rád vánoční úlky. Přitom jsem kdysi pomáhala mamce s nimi jako děcko.

• Citovat
  • Upravit
782
11.8.20 21:39
@Anonymní píše:
A ano, psala jsem si s muži rozvedenými, co mají děti. Další nechtěli, ale to už jim bylo přes padesát. Na nedávném třídním srazu bylo asi šest holek, které měli nového chlapa a vsechny čekali s ním dítě.

Ale ony to dítě chtěly, ne? To je jiný případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
11.8.20 21:42
@Anonymní píše:
Problém je ten, že mi na seznamce žádný nevěřil, že nemám děti a žádné mít nechci. Byla jsem pro ně divná.

Divná každopádně jsi - nic ve zlém. Zkus nejdřív se sebou něco dělat a potom teprve reset chlapy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.20 21:42
@šupsem šuptam píše:
Ale ony to dítě chtěly, ne? To je jiný případ.

Vidíš, tady můžeme polemizovat. Bezdětná žena nemá dítě, protože ho nechce? To je přece blbost…Je spousta žen, které by si dítě přály, ale nejde to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 21:44
@Maria37 píše:
Divná každopádně jsi - nic ve zlém. Zkus nejdřív se sebou něco dělat a potom teprve reset chlapy…

A v čem jsem divná? Že nedokážu bydlet s chlapem a mít s ním rodinu? Takhle to bohužel mám, nic s tím neudělám.

• Citovat
  • Upravit
782
11.8.20 21:46
@Anonymní píše:
Vidíš, tady můžeme polemizovat. Bezdětná žena nemá dítě, protože ho nechce? To je přece blbost…Je spousta žen, které by si dítě přály, ale nejde to.

Nerozumím. Výše píšete, že dítě nechcete, na to reaguji. Pokud to neplatí, pak neplatí ani ta moje reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
11.8.20 21:52
@Anonymní píše:
Vidíš, tady můžeme polemizovat. Bezdětná žena nemá dítě, protože ho nechce? To je přece blbost…Je spousta žen, které by si dítě přály, ale nejde to.

By ses divila kolik žen nechce děti. A není to mladá žabka, co neví o čem je život. Jsou to právě ženy v tvém věku. I tady na EM se určitě takové najdou.

@Anonymní píše:
A v čem jsem divná? Že nedokážu bydlet s chlapem a mít s ním rodinu? Takhle to bohužel mám, nic s tím neudělám.

Kdybys chtěla tak uděláš. Ale ty nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
@Anonymní píše:
V čem si dělám srandu? Nedělám? Zmiňovala jsem cukroví a ne vánoční úklid. Měla jsem na mysli klasický každodenní úklid domácností nebo týdenní. Záleží…

Na čem? Jak jsi psala nedávno, byla sis jistá, že se s ním rozejdes. Teď řešite Vánoce a úklid? Úplně jedno kdy ten úklid :roll: Jsi troll. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@šupsem šuptam píše:
Nerozumím. Výše píšete, že dítě nechcete, na to reaguji. Pokud to neplatí, pak neplatí ani ta moje reakce.

Prostě dítě chci i nechci. Tělo dítě chce a duše ne. Příroda to tak nastavila, že se máme rozmnožovat a já to bojkotuji. Jasne

• Citovat
  • Upravit
3957
11.8.20 21:54
@Anonymní píše:
Prostě dítě chci i nechci. Tělo dítě chce a duše ne. Příroda to tak nastavila, že se máme rozmnožovat a já to bojkotuji. Jasne

A důvod bojkotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.20 21:55
@Silverine247 píše:
Na čem? Jak jsi psala nedávno, byla sis jistá, že se s ním rozejdes. Teď řešite Vánoce a úklid? Úplně jedno kdy ten úklid :roll: Jsi troll. :mavam:

Nejsem troll. On mě miluje a chtěl by se mnou trávit vánoční svátky. Když on je úžasný v posteli. Co mám dělat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 21:56
@werajsik píše:
Kdybys chtěla tak uděláš. Ale ty nechceš.

Máš pravdu, nechci. Nesjem žena, která se podřídí muži. Nikdy jsem taková nebyla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky