Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mám se ráda podle mě. Neplánuji budoucnost s žádným mužem.
A proč ti teda vadí, že je na seznamce?
Vždyť je to jedno ne? Vážný vztah nehledáš, děti s ním nechceš, tak je přece jedno, jestli budeš jediná, druhá, pátá, nebo jaká. Na občasnej výlet a sex si čas sem tam nejspíš najde, stejně jako doteď, ne?
@Silverine247 píše:
A ze te by te treba vzal na veceri on? Do kina? Do divadla? Seznamil te s nejakymi svymi prateli?
Do divadla jsem ho vzala jednou já. Chtěla jsem dvakrát, ale už pro něj nebyl lístek. V kině jsme nikdy nebyli. Do kina bere jen své dítě. Neseznámil mě se svými přáteli.
Já jsem ho ale taky neseznámila s nikým. Nikdo z mé rodiny neví, že se s ním vídám.
Zníš jako ukázková trpitelka, ještě s ezo přesahem.
Jestli tě ponižování rajcuje, tak asi dobrý, ale ani tak bych to neviděla na dlouho.
@Ms.Ragdoll píše:
A proč ti teda vadí, že je na seznamce?Vždyť je to jedno ne? Vážný vztah nehledáš, děti s ním nechceš, tak je přece jedno, jestli budeš jediná, druhá, pátá, nebo jaká. Na občasnej výlet a sex si čas sem tam nejspíš najde, stejně jako doteď, ne?
Vadí mi, že mi lže a říká mi sladké řeči. Přitom opak je pravdou. Dobře, ve skrytu duše doufám, že by se našel muž, který by mě doma snesl a chtěl se mnou dítě. Žádný takový ale neexistuje.
@MrsNorris píše:
Zníš jako ukázková trpitelka, ještě s ezo přesahem.Jestli tě ponižování rajcuje, tak asi dobrý, ale ani tak bych to neviděla na dlouho.
Každá druhá žena by ho poslala někam? Ezo přesah? Dobře, nevadí, že to píšeš.
@Anonymní píše:
Měla jsem dva muže, do kterých jsem byla zamilovaná, spala s nimi. Ten druhý mi ublížil jako nikdo jiný v životě.
Jsem soudná, mám toho v životě spoustu za sebou. Vím, že nedokážu spát s chlapem jen tak.
Kazda ženská má nebo měla někdy zlomené srdce a hůř!!! Každá!!
Má tě jako zálohu, taky jsem zažila. Hledal jinde, když našel, odešel. Po pár letech zase hledal a já byla přestupní stanice.
Nebuď hloupá!
@Anonymní píše:
Vadí mi, že mi lže a říká mi sladké řeči. Přitom opak je pravdou. Dobře, ve skrytu duše doufám, že by se našel muž, který by mě doma snesl a chtěl se mnou dítě. Žádný takový ale neexistuje.
A proč mu tohle neřekneš? Řekni mu, hele je mi putno, co děláš ve svém volném čase, vědět to nechci, nic si nedlužíme, ale nelži mi a nedělej ze mě blbku.
Cim vic te ctu, zasla bych byt tebou na nejakou terapii. Problem neni v tom, ze on te oblbuje a dal lovi na seznamkach, ale v tom, ze ty si to ponizovani nechas libit, protoze se sama nemas rada. Mela bys rozklicovat proc a neco s tim delat. Do te doby budes pritahovat jen takove vometaky, jako je tento, protoze jsi pro ne snadna korist. Ty v podstate sama sebe sabotujes, aby sis mohla rict, ze vlastne na lepsiho nemas.
@jizvíková píše:
Kazda ženská má nebo měla někdy zlomené srdce a hůř!!! Každá!!
Má tě jako zálohu, taky jsem zažila. Hledal jinde, když našel, odešel. Po pár letech zase hledal a já byla přestupní stanice.
Nebuď hloupá!
Já vím, že každá. Dříve nebo později. Vnímáš, že jsem záloha jo?
@riccius píše:
A proč mu tohle neřekneš? Řekni mu, hele je mi putno, co děláš ve svém volném čase, vědět to nechci, nic si nedlužíme, ale nelži mi a nedělej ze mě blbku.
Jsem mu to říkala a nic na to neřekl.
@Silverine247 píše:
Cim vic te ctu, zasla bych byt tebou na nejakou terapii. Problem neni v tom, ze on te oblbuje a dal lovi na seznamkach, ale v tom, ze ty si to ponizovani nechas libit, protoze se sama nemas rada. Mela bys rozklicovat proc a neco s tim delat. Do te doby budes pritahovat jen takove vometaky, jako je tento, protoze jsi pro ne snadna korist. Ty v podstate sama sebe sabotujes, aby sis mohla rict, ze vlastne na lepsiho nemas.
Máš pravdu. Já ale nevěřím, že druhý je bez chyby. Vadí mi, že ze mě děláš idiota. Řeknu mu to znovu, ale stejně si pojede svou.
@Anonymní píše:
Já vím, že každá. Dříve nebo později. Vnímáš, že jsem záloha jo?
100%
@Anonymní píše:
Do divadla jsem ho vzala jednou já. Chtěla jsem dvakrát, ale už pro něj nebyl lístek. V kině jsme nikdy nebyli. Do kina bere jen své dítě. Neseznámil mě se svými přáteli.
Já jsem ho ale taky neseznámila s nikým. Nikdo z mé rodiny neví, že se s ním vídám.
Asi proto, ze sama v hloubi duse vis, ze neni treba ho predstavovat v rodine, protoze vlastne nejste ve vztahu. Ja taky mela takoveho vometaka, 2 roky mi trvalo si zacit sama sebe vazit a poslat ho, kam patril. Rodine jsem se o nem nikdy nezminila, v podstate jsem se za to podvedome stydela. ![]()
@Anonymní píše:
No lže.
To má kamarádce na sex říkat, že ji sice nemiluje, ale je super, že si u ní může vypustit pytlík, a nic moc po něm nechce? ![]()
Lepší ochotná a motivováná, než naštvaná, co už mu nedá.
Jinak máš hodně pokřivené myšlení. Jako proč by tě někdo neměl snést? To je zase kec.
Možná by to chtělo poslechnout svůj vnitřní hlas a hledat v mužích současně i jiné kvality, než jen funkční penis. Pro začátek.
Příspěvek upraven 31.07.20 v 14:37
@Silverine247 píše:
Asi proto, ze sama v hloubi duse vis, ze neni treba ho predstavovat v rodine, protoze vlastne nejste ve vztahu. Ja taky mela takoveho vometaka, 2 roky mi trvalo si zacit sama sebe vazit a poslat ho, kam patril. Rodine jsem se o nem nikdy nezminila, v podstate jsem se za to podvedome stydela.
Ano, řekla jsem mu už párkrát, že jsme jen milenci, že ho nechci představovat. Dva roky? Ten Tvůj si taky užíval, že máte spolu sex a nikam Tě nebral?