Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
28.12.16 23:42

@smilers já schválně spočítala, za kolik my měli dárky pro děti, takže jak tříleťačka, tak půlroční okolo těch 1500,– každá měla pod stromkem 3 dárky, a tříleťačka naprosto nadšená. Takže ten jejich rozpočet s prstem v nose :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
29.12.16 07:43

@Moise no to jo, :mrgreen:

@medunka23 jasně, každý máme určitý limit ohledně dárků, já to myslela tak,…že bych já osobně vůbec neříkala novinářům kolik se vybralo na Vánoce pro ně, ale jen titulek, že děkují všem, co poslali a šmitec…ono totiž hlavní práce je na rodičích a rodině, aby ty dárky pro děti byly a ne na dárcích…ale tak ono je to pořád dokola, jen pořád nechápu tu jejich logiku, co článek, tak to je perla, která moc dárců tedy nepřesvědčí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
29.12.16 07:50

@kacenka8 ruku na srdce, když se chce všechno jde ;) i matky co mají více dětí chodí do práce

já po ukončení rodičáku s trojčaty jsem šla makat hned, dělala jsem tedy jen noční a na zkrácený úvazek, právě proto, aby v případě nemocnosti to nemělo vliv na mé zaměstnání a nemusela jsem si brát paragraf.
Je ale faktem, že jak píšeš, ona pracovat asi nikdy nebude ( i když si myslím, že nějaká dobrá duše jí bude chtít určitě zaměstnat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
29.12.16 09:39

@smilers tam to bude spíš rodinná tradice nechodit do práce :lol:. Čím budou děti starší tím méně bude méně lidí co jim budou posílat peníze, to je realita ;) Musí se snažit rodina, jenže když jsou všichni doma :lol:, ale zase to neni žádné překvapení, spíš naopak by bylo překvapení kdyby chodil do práce otec a prarodiče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
29.12.16 09:43

@Markéta80 to máš pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.12.16 15:12
@Aletheia píše:
S tím souhlasím, ale u vícerčat to prostě nejde. Nebo bys prostě ty 4 nechala roztrhat a vysát z dělohy aby se teda narodilo jenom jedno? Je fakt že Kinová to asi nemá tak úplně náhodou (ten doktor říkal že brala hormony) ale i tak. :nevim:

Pokud ty děti neuživí tak je mohou dát k adopci nebo do pěstounské péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.12.16 15:20
@Anna766 píše:
Správně, takže udělají výběr, jedno si nechají a zbytek uškrtit…

@Anna766
Tak by jste to udělala vy, ale já tohle řešení odsuzuji a nelíbí se mi :cert: :cert: :cert:
Nemusí si vůbec nechávat žádné dítě a dát k adopci nebo pěstounům jedno až pět dětí, které neuživí.
Pokud jim je pět málo a chtěli by další a uživí je, tak proč jich nemít třeba 6 - 10, těch dětí? :D Pokud to sami finančně zvládnou :mrgreen: Konkrétně tato „rodinka“ asi těžko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
29.12.16 15:25
@Croksy píše:
@Anna766
Tak by jste to udělala vy, ale já tohle řešení odsuzuji a nelíbí se mi :cert: :cert: :cert:
Nemusí si vůbec nechávat žádné dítě a dát k adopci nebo pěstounům jedno až pět dětí, které neuživí.
Pokud jim je pět málo a chtěli by další a uživí je, tak proč jich nemít třeba 6 - 10, těch dětí? :D Pokud to sami finančně zvládnou :mrgreen: Konkrétně tato „rodinka“ asi těžko :mrgreen:

Ony se cizí děti rozdávají snadno. A vyčítat počet dětív situaci kdy se jich narodí 5 najednou je taky kravína. Abychom si rozuměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
29.12.16 15:38
@Croksy píše:
Pokud ty děti neuživí tak je mohou dát k adopci nebo do pěstounské péče.

jsi matka? Dalas bys své dítě k adopci nebo do pěstounské péče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
29.12.16 16:34
@Croksy píše:

Neušlo ti, že se tady nemluví o koťatech nebo štěňatech, ale o dětech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
29.12.16 16:37
@Croksy píše:

Určitě, na adopci romských nedonošených dětí stojí fronty (ano, to že se děti narodili menší je znevýhodnění při adopci) :roll:

Pěstounská péče, to je na odměnách pro pěstouny víc než 15 tisíc měsíčně za jedno. Ze stejného rozpočtu jako dávky. Takže ono ty dávky pro Kinovi vyjdou levněji než pěstouni.

Používej hlavu prosímtě, zatím jsi jenom házela termíny a nic použitelného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
29.12.16 17:16
@Saatine píše:
Nechápu který blbec ten článek psal, někdo se na nich prostě přiživuje, pochybuji že chtěli aby se napsalo, že lidi loni poslali víc. To by nakrklo každého, kdo jim někdy něco daroval :D
Myslím, že novináři ví jak je lidi mají „rádi“ a že hanlivosti si každý přecte, takto to působí.

Tak jistě, v článku nebyla žádná nová fakta, jen to, co se dalo vyčíst z transp. účtu. Obaleno do trochu provokativní omáčky a čtivost článku - klikání - zaručeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
29.12.16 18:59
@Denisa56 píše:
Neušlo ti, že se tady nemluví o koťatech nebo štěňatech, ale o dětech?
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.12.16 19:18
@matkabagristy píše:
jsi matka? Dalas bys své dítě k adopci nebo do pěstounské péče?

@matkabagristy Nedala, protože děti se nám narodily plánovaně a v počtu kolik uživíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
29.12.16 19:21
@Croksy píše:
@matkabagristy Nedala, protože děti se nám narodily plánovaně a v počtu kolik uživíme :D

aha, takže pokud by se finanční situace změnila, uvažovala bys jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky