Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Croksy píše:
@matkabagristy Nedala, protože děti se nám narodily plánovaně a v počtu kolik uživíme
Tak nám poraď jak se „vyhnout“ výcerčatům paní chytrá.
Popřípadě poraď jak naplánovat výcerčata při přirozeném početí.
Myslím, že pokud to bude fungovat, hodně párů ti zde bude „nohy“ líbat.
![]()
V podstatě s tebou totiž souhlasím (obecně) ale v případě vícerčat jsi trošku mimo.
![]()
@Anna766 píše:
Ony se cizí děti rozdávají snadno. A vyčítat počet dětív situaci kdy se jich narodí 5 najednou je taky kravína. Abychom si rozuměly.
Smekám
![]()
@Croksy píše:
Pokud ty děti neuživí tak je mohou dát k adopci nebo do pěstounské péče.
Já ti jen nepřeji zažít takovou situaci, abys své děti odložila, třeba na to máš žaludek…
@Croksy píše:
Pokud ty děti neuživí tak je mohou dát k adopci nebo do pěstounské péče.
jj, můžeš ![]()
@Croksy píše:
@Anna766
Tak by jste to udělala vy, ale já tohle řešení odsuzuji a nelíbí se mi![]()
![]()
Nemusí si vůbec nechávat žádné dítě a dát k adopci nebo pěstounům jedno až pět dětí, které neuživí.
Pokud jim je pět málo a chtěli by další a uživí je, tak proč jich nemít třeba 6 - 10, těch dětí?Pokud to sami finančně zvládnou
Konkrétně tato „rodinka“ asi těžko
A ty jako myslíš, že kdyby dala k adopci paterčata, že by si je někdo vzal?
Všechny najednou? Protože sourozence nerozdělujou. Kor vícerčata. Už vidím ty zástupy adoptivních rodičů
@Moise píše:
jj, můžeš
Chtěla bych vidět ten klíč k výběru
ten méně jí, toho si necháme, a ten pročurá moc plenek, šup s nim do adopce
![]()
@Anna766 píše:
Píšu jen svůj názor, smekat netřeba![]()
No, fajn, ale tvůj názor se mi líbí, tak jsem si dovolila smeknout. ![]()
@Anturie píše:
No, fajn, ale tvůj názor se mi líbí, tak jsem si dovolila smeknout.
Tak dík
jsem taky matka a kdyby chtěl někdo cizí rozdělovat moje děti do adopce jenom proto že nejsem Rockefeller, se zlou by se potázal. I když já rodila děti po jednom.
@Anna766 píše:
Tak díkjsem taky matka a kdyby chtěl někdo cizí rozdělovat moje děti do adopce jenom proto že nejsem Rockefeler, se zlou by se potázal. I když já rodila děti po jednom.
Mám to úplně stejné. Dokonce jsem u sebe zjistila lví rvavost. ![]()
Edit Prostě koušu, když se jedná o děti. ![]()
@Denisa56 píše:
Neušlo ti, že se tady nemluví o koťatech nebo štěňatech, ale o dětech?
a i u těch koťat a štěňat se normální člověk bude fakt těžko bude rozhodovat
Žasnu kolik *** důchodkyň má potřebu se ke všemu vyjadřovat.
2.1.2016 edit admin: vulgarismus
@Croksy píše: Žasnu kolik dementních důchodkyň má potřebu se ke všemu vyjadřovat.Žasnu kolik mladých „maminek“ by rozdávalo cizí děti jak housky…
@Croksy píše: Žasnu kolik *** důchodkyň má potřebu se ke všemu vyjadřovat.2.1.2016 edit admin: vulgarismus
Zdravím,
zvažte prosím, jakou formou se vyjadřujete v diskusi. Vulgarity jsou proti pravidlům webu.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
@admin píše:Slovo dementní není vulgární, ale chápu, že pokud je někdo v geriatrickém věku, tak má vztahovačné tendence (t. j. projev demence) a ihned se ozývá ( úzkostně agresívní chování ke stařecké d…nci patří). Hezký den přeji všem Croksy
Zdravím,zvažte prosím, jakou formou se vyjadřujete v diskusi. Vulgarity jsou proti pravidlům webu.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka