Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Croksy píše:
Slovo dementní není vulgární, ale chápu, že pokud je někdo v geriatrickém věku, tak má vztahovačné tendence (t. j. projev demence) a ihned se ozývá ( úzkostně agresívní chování ke stařecké d…nci patří). Hezký den přeji všem Croksy
Nemůžu si pomoct, ale jestli TOHLE je nastupující generace, tak slušnost upadá…
@Croksy ono řiť taky samo o sobě není vulgární vulgární výraz ![]()
@matkabagristy on by si hlavně měl ten, co hází termínama ty termíny vynajít a přečíst, aby se ujistil že nepíše nesmysly…
@Croksy píše:
Slovo dementní není vulgární, ale chápu, že pokud je někdo v geriatrickém věku, tak má vztahovačné tendence (t. j. projev demence) a ihned se ozývá ( úzkostně agresívní chování ke stařecké d…nci patří). Hezký den přeji všem Croksy
Hmm, jak se pozná takový geriatrický věk? ![]()
@ivik21 píše:
Hmm, jak se pozná takový geriatrický věk?
Ten je od 75 let nahoru babčo
![]()
Docela jsem to sledoval a teda klobouk dolu, šla mi hlava kolem jenom z televize.
@vokishka píše:
http://www.blesk.cz/…itisice.html
Desetitisíce, konkrétně DVA desetitisíce, jak se dozvíme v článku, no hlavně že mají senzační titulek. Tedy ne že by 20 tisíc bylo málo, ale pod „na účtu jim přistály desetitisíce“ si představím něco jiného. Pavel Šporcl byl už někde uveden jako člověk, který rodinu podporuje, tak proč ne.
@blobfish já když jsem ten titulek viděla, tak jsem čekala tak přes 50 000. A ono tohle.
Popravdě také jsem čekala více po titulku, ale tak zas je to blesk a z pohledu rodiny lepší než drátem do oka ![]()
https://video.aktualne.cz/…02590604f2e/
Krátce v závěru se o daru zmiňuje. Říká, že se nemá generalizovat. A že spolupracuje s RC Milovice a ví jak ta rodina děti vychovává.
Jenže si neuvědomuje, že právě v tomhle případě lidi měli možnost vidět jak rodina ty děti vychovává, ví kolik má otec dluhů a že je nikdy nehodlá zaplatit. Všichni ví do jakých podmínek si těch 5 dětí pořídili a kdyby nebylo dobroty ostatních lidí tak jsou dávno děcka v děcáku, protože by neměli nejmenší šanci je sami uživit. Je jeho věc, že je podporuje a jsem ráda, že v tom rozhovoru to nijak extrémně neropitvával. Ale ať právě v tomhle případě nemluví o generalizování romů.
Jinak jsem se teda po delší době na ten účet podívala a trochu mě zarazilo, že si museli vybrat 200,– na dopravu na plavání. To opravdu nemaj ani ty blbý dvě stovky co by dali ze „svýho“? Opravdu skvělí rodiče, jak se o svoje děti svým přičiněním staraj ![]()
Doufám, že jim ty peníze vystačí aspoň do 15 narozenin paterčat, až vychodí základu a budou se moct přihlásit na pracák. Pak budou mít už příjmy zase vystaraný až do smrti ![]()
@anoki Vyjadřoval se k tomu i na facebooku, ve stejném duchu. Kdyby děti byly v děcáku, bude to nás všechny stát o dost víc a jejich budoucnost by nejspíš byla o dost temnější
A co se týče těch dvou stovek, ono to asi bude tak, že takových malých položek mají x a to už se nasčítá. Připadá mi, že úplně marní rodiče nebudou, když s dětmi plavou.
@blobfish píše:
@anoki Vyjadřoval se k tomu i na facebooku, ve stejném duchu. Kdyby děti byly v děcáku, bude to nás všechny stát o dost víc a jejich budoucnost by nejspíš byla o dost temnějšíA co se týče těch dvou stovek, ono to asi bude tak, že takových malých položek mají x a to už se nasčítá. Připadá mi, že úplně marní rodiče nebudou, když s dětmi plavou.
Oni s dětma neplavou, to má v rámci školní výuky. Platili z toho i ten plavecký kurz. To chápu a schvlauji. Kdyby ty peníze na účtě neměli tak si to samozřejmě nemůžou dovolit, stejně jako všechny ostatní kroužky. Já nemám nic proti tomu, že z toho účtu Tonymu platí kroužky. Musí to pro něj být pořádnej nářez mít najednou 5 sourozenců. A je naprosto v pořádku, že peníze využívají i pro něj.
Určitě je lepší být u rodičů než v děcáku a vůbec mi nejde o peníze. Mně jde spíš o to, že říká, že nemáme generalizovat. Ale tady šlo zcela evidentně o to, že chtěla otěhotnět tak, aby jí další rodičovská navazovala na tu co jí bude končit s Tonym. Tak aby měla dítě když bude mít Tony čtyři roky a ona byla další čtyři roky s dítětem doma (ale žili v jednopokojovým bytě s šílenýma dluhama na krku!) Nejspíše jim to nešlo a tak brala nějaký prášky na podpoření otěhotnění a pak tu najednou bylo pět děcek ![]()
Prostě klasická nemakačenko
![]()