Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to krásná představa, 5 stejně starych dětí… ale bez chuvy, nebo pomci se to asi jen těžko zvládne..
Krásně řečeno, asi netřeba už dále cokoliv kolem této rodiny komentovat, ono se to zase nějak udělá
![]()
citace ze článku:
" Režim daru a výnosu sbírky je rozdílný. Advokátka upozornila, že v případě daru může paní Kiňová přijít o sociální dávky. I proto se spolu s magistrátem snaží darovací smlouvu formulovat tak, aby bylo zřejmé, že se nejedná o svévolný dar ze strany města."
@Anturie píše:
Nic se nějak neudělá, to snad dá rozum!!!
V případě téhle vyčůrané rodinky udělá. Nedivila bych se kdyby to zase nějak udělali. Vždyť je to pořád dokola. Dělat nechtějí a nebudou!!! Všichni jsou stejní a děti až vyrostou zažádají rovnou také o dávky. Oni to tak prostě mají a přijde jim to normální. ![]()
@marta12345 píše:
V případě téhle vyčůrané rodinky udělá. Nedivila bych se kdyby to zase nějak udělali. Vždyť je to pořád dokola. Dělat nechtějí a nebudou!!! Všichni jsou stejní a děti až vyrostou zažádají rovnou také o dávky. Oni to tak prostě mají a přijde jim to normální.
A proč si to myslíš? Si nějaká vědma, že vše víš předem? ![]()
@Anturie píše:
A proč si to myslíš? Si nějaká vědma, že vše víš předem?
Na to nemusím být vědma. Ty snad znáš nějaké jako jsou oni kteří chodí každý den do práce. Já tedy ne. Zato na sociálce jich potkáš plno, přesně ví na co mají nárok. Kamarádka tam dělá a co nám kolikrát vypráví je fakt síla. Ráda bych se mýlila ![]()
Ne není, nevidět dokument o nich, tak by mi jich bylo líto, péče o tolik stejně starých dětí není jistě hračka. Mě ale jejich chování nepřijde v pořádku, jsem zvyklá a vychovaná tak, že mi nikdo nedá nic zadarmo, že za vše se platí a musím se o to nějakým způsobem přičinit. Své děti vychovávám také tak. Nemohu přeci čekat, že mě bude někdo celý život dotovat. Já bych byla za jakoukoliv pomoc rozhodně vděčná ![]()
@Marta1234 Je mi smutno, když si děti odsoudila, aniž by ses o ně zajímala?!
Od rádoby dokumentu už uplynul nějaký ten rok…
Aha, ty si možná zhlédla nějaké to reality šou…
A kdyby si neviděla tu šílenost v TV, tak by ti těch dětí bylo líto méně?
Ono žádná miminka nemají chování, všemu je učí rodiče, tyto děti už mají školkový věk…
Ty 2 kila na dopravu na plavání může být požadavek školy, která objednává autobus. To je běžná záležitost
Netřeba si namlouvat nějaké pohádky… Povedená rodinka mohla mít peníze z této sbírky již dávno, ale… chtěli by to tak, aby nejenže dostali celou sbírku (a nemuseli se řídit žádnými pravidly), ale zároveň nepřišli o žádnou dávku od státu.
Nechápu proč se Saša soudí… Spolek, ať ho vede Klára, Franta nebo Pepa musí postupovat podle zákona a sbírkách a to chtěl dodržet. Kiňovi to nechtěli pochopit (spíš nechtěli, proč asi???) a tak spolku nezbylo než podle zákona poslat peníze magistrátu.
O Kiňových vypovídá to, že sice nemají dost peněz na své vlastní děti (viz Tonyho (ne)výlet se školkou, dárci zajišťované obědy ve škole, v seznamu potřebných věcí požadavek na pastelky, slipy atd.) a nárokují si pomoc od všech okolo, ale zároveň mají dost peněz na vedení hloupého soudního sporu.
Ale já je neodsoudila, děti za rodiče nemohou a navíc jim rozhodně nic nechybí. Sama si napsala cituji, Nic se nějak neudělá, to snad dá rozum!!! Tak se necháme překvapit, jestli se v jejich případě obejde zákon a peníze jim zůstanou všechny bez jakéhokoli zdanění a aniž by jim sáhli na dávky. Dokument co šel v TV nebyla žádná reality šou, naopak spoustě lidem otevřela oči. Chování matky a hlavně babičky bylo šílené. Dětem budou 4 roky, takže klidně mohou do školky a rodiče do práce. Minimálně otec, matku stejně asi s tolika dětmi nikde nevezmou takže chápu, že zůstane doma, děti budou stonat atd. Pokud děti neuvidí pracovat své rodiče přijde jim to v dospělosti normální. Nakonec o jednoho na dávkách víc nebo míň. Mě nepřijde že by trpěli.
@Špageta píše:
Netřeba si namlouvat nějaké pohádky… Povedená rodinka mohla mít peníze z této sbírky již dávno, ale… chtěli by to tak, aby nejenže dostali celou sbírku (a nemuseli se řídit žádnými pravidly), ale zároveň nepřišli o žádnou dávku od státu.
Nechápu proč se Saša soudí… Spolek, ať ho vede Klára, Franta nebo Pepa musí postupovat podle zákona a sbírkách a to chtěl dodržet. Kiňovi to nechtěli pochopit (spíš nechtěli, proč asi???) a tak spolku nezbylo než podle zákona poslat peníze magistrátu.
O Kiňových vypovídá to, že sice nemají dost peněz na své vlastní děti (viz Tonyho (ne)výlet se školkou, dárci zajišťované obědy ve škole, v seznamu potřebných věcí požadavek na pastelky, slipy atd.) a nárokují si pomoc od všech okolo, ale zároveň mají dost peněz na vedení hloupého soudního sporu.
Díky za názor, lépe bych to nenapsala, souhlasím se vším! ![]()