Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radúna píše:
@Fofrník klacky? V ruce?![]()
![]()
![]()
@Šmoulice píše:![]()
![]()
A to je ten důvod proč se to nikdy nepovede. Prostě každý myslíme na něco jiného.
![]()
Mě by zajímalo, jestli jim na nějaký čas stopnou dávky. Ale to se asi nikdy nedozvíme.
@PetraJ píše:
Mě by zajímalo, jestli jim na nějaký čas stopnou dávky. Ale to se asi nikdy nedozvíme.
jestli stopnou, tak se to stopro provalí - bude kvikot jak na cikánském pohřbu.
Tak oni dostanou 616000,– a hned na to vyberou 8000,– z druhé sbírky?? Možná jim to Magistrát poslal až v pátek a v sobotu to ještě neměli. Takže na oslavu si museli ještě vybrat ![]()
OK danit by to faktu nemuseli, ale ty dávky bych jim rozhodně zatrhla. To podle mě není spravedlivý vůči těm, co svými příjmy přesáhnou limit o pár stovek a nemaj nic a tihle by si měli klidně na účtu tolik peněz a peníze by vesele dostávali dál ![]()
Ale u téhle rodiny se zákony rádi ohýbají ![]()
No nic, přej a bude ti přáno
![]()
http://www.blesk.cz/…ebujeme.html
Ja jsem z toho hotová…vzdyt dostali 616 tisíc a chteji dalsí veci??? ![]()
@Kristy22 např. tornádo stojí 17Kč… ![]()
A já jsem si kdysi myslela, že potřebují nákladnější věci ![]()
@ivik21 píše:
@Kristy22 např. tornádo stojí 17Kč…
A já jsem si kdysi myslela, že potřebují nákladnější věci
Naivko ![]()
Ne nepracuji. Oba jsou doma. Ja to nechapu. Tak ty deti at daji do skolky a at jdou do prace? Nebo kazdy 3 rok si budou vybirat 616 tisic + sbírky??? ![]()
Na účtech skoro 900 000,– a oni maj tu drzost si říkat o věci v korunových položkách. A zase tam maj ty láhve na pití. Nějak mi to pořád nikdo nechce poslat
![]()
Já jdu teda makat, protože dělání dělání všechny chmury zahání… ![]()
@Kristy22 píše:
http://www.blesk.cz/…ebujeme.htmlJa jsem z toho hotová…vzdyt dostali 616 tisíc a chteji dalsí veci???
Vždyť ten seznam je už nejméně měsíc starý. Nově jsem si všimla akorát příborů, pastelek a lahví na pití. Pochybuju že si vzpomněli na vše co ještě potřebují zrovna včera, nejspíš to tam v Milovicích teprve nyní doplnili. Co se týče hmotných věcí které lidi posílají tak je užijí po nich i další, tudíž sbírku nevyužívají pouze oni.
Někdo má doma krámů které by stejně vyhodil tak proč je neposlat dál tomu komu se ještě budou hodit. ![]()
No já bych to raději vyhodila než poslala jim
ale to je jen můj problém, psát do seznamu zubní pastu apod. je fakt trapné, co s nimi budou dělat když jim jich teď přijde 20? vyhodí? ![]()