Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44198
4.8.17 10:02

@Moise Z naseho ohledu je to jedno, ale z pohledu těch, co bydli v jednom městečku, ne. Známá, co jezdi do Milovic hlidat vnoucata, rikala, ze tam se to mezi matkami obcas řeší a mladi jsou rádi, ze jsou jejich deti uz ve škole. Zkratka, nikdo je nechce mit za spolužáky a nedivím se.

Jasne ze muzou jit i normálně nebo i rozdelene, jak na tom budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65293
4.8.17 10:07

Taky bych u nich nechtěla pracovat jako učitelka, jak ve škole, tak školce. Vzhledem k tomu, jak se chovali k těm chůvám. Řekla bych, že všechny kolem berou jako své zaměstnance, lépe otroky. A podle toho se k nim chovají. Tak mi to vyznělo podle toho dokumentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56306
4.8.17 10:54

@Jana206 to už je zase jiná věc, ale zase na druhou stranu, v každé větší škole a skoro v každé třídě najdeš dítě, které by sis sama za spolužáka dětí nevybrala..
A ještě k tomu rozdělení do tříd, ono to bude pro školu a i pro děti lepší, ale pro toho, kdo s nimi bude dělat domácí úkoly, to bude dost pruda, protože každý budou mít zřejmě jinou paní učitelku, jiné úkoly, může tam být i menší rozdíl v tom, co kdy která třída bude brát

@vokishka já bych nechtěla s dnešními dětmi ve škole pracovat vůbec.. ale já na to nejsem ten typ. Mě stačí bohatě ty moje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
4.8.17 11:00

@vokishka vsak podle toho taky dedukuji, jak to bude vypadat v te skolce, pozdeji skole. Pokud se k nim nebudou chovat jako k následníkum trůnu, bude zle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
4.8.17 11:03

@Moise Tak pokud máš vic deti s menším vekovym rozdilem, taky se kazdy uci neco jiného, v tom problém nevidím.

Ano najdeš tam DÍTĚ, ale ne takovou etnickou přesilovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56306
4.8.17 11:13

@Jana206 jasný, ale nikdo je nenutí tam svoje dítě dávat, když se jim to nelíbí :nevim: Taky mám známé, které nedávají děti do spádové školy, ale vozí do jiné právě kvůli tomuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12238
4.8.17 11:22

@Jana206 To máš naprostou pravdu. Já nezávidím ani těm učitelkám, co je budou mít pod dohledem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
4.8.17 11:23

@Moise Milovice jsou mensi město, mnohym rodicum by mohlo zpusobit komplikace vozit je jinam. Ale věřím, ze kdo bude mit moznost, udělá to.
Ja bych klidne povinně rozdelila patercata, do dvou ruznych skol a nasledne každého do jine paralelní tridy :lol:. Protoze neni bezne pet sourozenců v jedné třídě. Taky snad budou Sasa s Tondou pracovat, muzou si deti rozvazet s sebou :jazyk: Kdezto treba matka na mateřské a otec, ktery musi byt v praci v 6 ty podminky takoveho kroku maji horší. Ale to by byla DISKRIMINACE, kdezto donuceni jinych rodičů vozit dite jinam tak vnímána není.

Radeji uz mlcim, nez to tu nekdo zavre nebo zablokuje mě :mrgreen:

Jsem proste zvědavá, jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
4.8.17 11:25
@Ketris píše:
@Jana206 To máš naprostou pravdu. Já nezávidím ani těm učitelkám, co je budou mít pod dohledem..

Nedivila bych se, kdyby byli v jedné třídě a k nim pridelen asistent. Žádné jine reseni totiz rodičům neprijde vhod.Ale je to fakt dedukce hodně dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56306
4.8.17 11:34

@Jana206 no, těžko je rozdělíš do dvou různých škol :lol: To je nesmysl.
Kolikrát jsou dvojčata v jedné třídě, i trojčata, když to jinak nejde. Ale zas asi s míň konfliktními rodiči :mrgreen:
Hele, s tím neuděláš nic. Co mají říkat ti, kde je tahle menšina v početném zastoupení a tyhle děti tvoří třeba polovinu třídy a svoje děti prostě nemají kam jinam dát do dojezdové vzdálenosti? :nevim: Taky se s tím musí nějak poprat.
A už vůbec si nedovedu představit korigovat pět prvňáčků, z nichž každé by bylo úplně jinde :lol: I jeden, dva prvňáci ve stejné třídě může být pro rodiče dost záhul. Upřímně si jich vůbec nedovedu pět najednou představit, stačil mi bohatě jeden :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22508
4.8.17 11:40

Zpěvačka Bára Basiková dala - samozřejmě před lety - svá dvojčata Annu a Marii každé do jiné třídy. Té samé školy. Pochvalovala si.
U „našich“ dětiček v Milovicích je na školu dva roky čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65293
4.8.17 11:49

@EMicina zalezi i na tech deckach. Znam holky dvojcata, co si vybirala stredni tak, aby i tam byly spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56306
4.8.17 11:57

@EMicina jj, ty si pamatuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
4.8.17 12:06
@EMicina píše:
Zpěvačka Bára Basiková dala - samozřejmě před lety - svá dvojčata Annu a Marii každé do jiné třídy. Té samé školy. Pochvalovala si.
U „našich“ dětiček v Milovicích je na školu dva roky čas.

i u nís jsou takto rozdělená dvojčata - ale dobrotu to nedělá. Matka má totiž srovnání práce dvou učitelek, navíc to jedno dvojče je slabší ( a za 2 roky se jim 3× vyměnila učitelka) a ta si to tedy rozhodně nepochvaluje. Smířila se s tím, že děti budou každé jinde, ale happy není.

U paterčat bych jako jedinou schůdnou cestu viděla umístění v jedné třídě s asistentem a obrovským osobním ohodnocením pro učitelku. Rozdělit paterčata přinese škole (pozor, škole, ne školce, tam o nic nejde) jen potíže. Ráznější učitelka, množství úkolů, známkování, výlety, povinné pomůcky… to jsou věci, které budou rodiče srovnávat a při jejich temperamentu si nemyslím, že to nechají plavat, když to jedna „sada“ bude mít mírnější (aspoň z jejich pohledu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
4.8.17 12:32

@neumisa obrovske osobni ohodnocení bych priznala i tomu asistentovi :D
Srovnani práce ruznych učitelů vidí i rodice deti narozených postupně, je jasné, ze trochu s odstupem. Ale u dalsich a dalsich deti uz tak nejak po zkusenostech s temi predchozimi vedi co chtějí a hledaji to. Tady by se to resilo s horkou hlavou, uz i proto, ze rodice jaksi nemaji inteligencni potenciál vyhodnotit a interpretovat si to vse správně.
Dále jsou třídy, kde se vyucuje klasicky, analyticko syntetická metoda oproti genetickym tridam. V některých tridach se jinak vyucuje i matematika.

Ty jo, rozhodit je do různých takovych tříd, to by bylo neco pro tyto rodiče :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí