Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
20.9.14 14:40
@elanaa píše:
@madi píšu výš. Já si myslím, že tam byl kvůli ní…princezna tam prostě nechtěla být sama. I to nějak zmiňovala, že je pro ní důležitý, že tam s ní furt je, že na to čeká jak na smilování. Což na jednu stranu chápu, na druhou práce on měl doma dost a myslím že návštěva 4-5× týdně by stačit mohla.

no jo, tak ale to si jde sama proti sobě, o to dýl tam v tý nemocnici byla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
20.9.14 14:42
@Denisa56 píše:
@Virginia Ty to opravdu nechápeš? Kde by na domek vzali?

v jiné lokalitě by si ten domek za 14 tis v pohodě pronajali. Kluk jim ještě nechodí do školy, tak nejsou vázáni přece na Milovice, které jsou dost drahé :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31386
20.9.14 14:42

@jája428 jo, jako mám stejný. Já jí beru jako matku-o tom prostě žádná, fakt se k těm dětem moc hezky staví, chová, je vidět, že je bere jako individuality, i když je jich tolik :). Tečka. Ale jako člověk, ženská, spoluobčanka :)…mi prostě nesedí, neskromná, nafoukaná, „princezna“ (asi tak byla vychována). On naopak-doma bych ho nechtěla :lol:, ale jinak si myslím že je to moc hodnej kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.9.14 14:44
@jája428 píše:
upřímne na jejím míste bych tam chtela být co nejdýl :mrgreen:

to mě taky napadlo :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10185
20.9.14 14:46
@madi píše:
v jiné lokalitě by si ten domek za 14 tis v pohodě pronajali. Kluk jim ještě nechodí do školy, tak nejsou vázáni přece na Milovice, které jsou dost drahé :nevim:

No, nevím nevím, možná jsou lokality, kde se dá za ty peníze pronajmout domek, otázkou ovšem je, jestli by dotyčný byl ochoten to pronajmout zrovna této rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.9.14 14:54
@Denisa56 píše:
No, nevím nevím, možná jsou lokality, kde se dá za ty peníze pronajmout domek, otázkou ovšem je, jestli by dotyčný byl ochoten to pronajmout zrovna této rodině.

to je další věc.. jen si zkrátka myslím, že to jejich bydlení vyřešili úplně blbě :nevim: zavření v bytě, v centru města, se šesti dětmi. Jak bude chodit s batolaty na procházku, dejme tomu dvouletými, který ti ještě pořádně neposlechnou… nedivím se jí, že chce do domečku. Jak už tu někdo psal, za úplný minimum se dá zařídit malý dětský hřiště, děti se vypustí jen na zahradu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
20.9.14 14:56

Ještě jedna věc mě tam zarazila, proč dělá prodavače, když je vyučený kuchař? Tam by si přece mohl vydělat mnohem víc

• Citovat
  • Upravit
8523
20.9.14 14:59

Holky, kde jste vzaly, že byla v nemocnici pět měsíců. Třeba tady je napsáno, že šli domů po dvou měsících.

Třiadvacetiletá maminka Alexandra Kiňová a její partner Alexandr Kroščen se z příchodu svých potomků radovali 2. června loňského roku. O dva měsíce později si je mohli konečně odvézt z porodnice domů a museli se postavit realitě čelem. Bez pečovatelek, které u nich doma zůstávají i přes noc, by se mladí rodiče neobešli.

Je to teda článek z Blesku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
20.9.14 14:59

@madi Tak to je jasný, že v domečku se zahradou by jim bylo líp. Ale ono pro ně asi není jendoduchý odstěhovat se kdoví jak daleko od rodiny, ona tu máminu pomoc potřebovat bude. Ale stejně, pokud jim nějaká firma nedá barák jako sponzorskej dar, tak asi nemaj šanci se na nějaký zmoct. Hypotéku nedostanou a ušetřit na to je scifi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
20.9.14 15:00

@PetraJ Byla tam ještě tři měsíce před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.9.14 15:00
@PetraJ píše:
Holky, kde jste vzaly, že byla v nemocnici pět měsíců. Třeba tady je napsáno, že šli domů po dvou měsících.

Třiadvacetiletá maminka Alexandra Kiňová a její partner Alexandr Kroščen se z příchodu svých potomků radovali 2. června loňského roku. O dva měsíce později si je mohli konečně odvézt z porodnice domů a museli se postavit realitě čelem. Bez pečovatelek, které u nich doma zůstávají i přes noc, by se mladí rodiče neobešli.

Je to teda článek z Blesku.

ona to sama říkala v tom dokumentu. Tak možná myslela od začátku hospitalizace ještě jako těhotná.. nevím, zaslechla jsem to tam :nevim:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
20.9.14 15:01
@Denisa56 píše:
@madi Tak to je jasný, že v domečku se zahradou by jim bylo líp. Ale ono pro ně asi není jendoduchý odstěhovat se kdoví jak daleko od rodiny, ona tu máminu pomoc potřebovat bude. Ale stejně, pokud jim nějaká firma nedá barák jako sponzorskej dar, tak asi nemaj šanci se na nějaký zmoct. Hypotéku nedostanou a ušetřit na to je scifi.

jojo, to je mi jasný. Holt by museli i s tou milou babičkou :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8523
20.9.14 15:05
@Denisa56 píše:
@PetraJ Byla tam ještě tři měsíce před porodem.

Tak to pak jo.
Já ležela v nemocnici na rizikovce třikrát, dvakrát týden a jednou deset dní a bylo to teda na mašli. Si to nedovedu představit, být tam takhle dlouho. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
20.9.14 15:06

@madi :mrgreen: ano, babička je skutečně skoro jak ta od Boženy Němcový :D Ale ta podle mě má ještě další děti nebo vazby, tak by se asi těžko stěhovala, leda by s sebou vzali celou famílii…no a pak by jim ten domek už storpo nikdo nepronajal.

No, já jim to nezávidím a přeju jim, aby se našli nějací sponzoři, kteří by jim dokázali zajistit základní potřeby pro děti, ale holt měl bejt ten dokument natočenej krapet jinak. Třeba to teď od toho třetího dílu už bude lepší a získají si víc sympatií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.9.14 15:12

@Denisa56 já vím, že je to složitý. Jen mi přijde, že vhodnější pro ně by bylo sednout si s těmi úředníky z města a domluvit se na nějaké variantě a ne jim šoupnout něco ani se jich neptat. Protože volba místa je dost důležitá.
Jo babička, taková tchýně by mě strašila i ve snu :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí