Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radúna Přitom těch pozitivních ohlasu mít musí jinak by neměli žádný sponzoring
@snee ![]()
@annaei, je to škoda. Otázka je, čí je to škoda… ![]()
Nechci, aby to vypadalo tak, že schovávám před rasismem hlavu do písku. Ale dokument na mě nepůsobí prostě objektivně. Zatím mi to přišlo, že ten pohled okolí a národa je dost zaujatý proti rodině s paterčaty.
Já na ně žádný pořádný názor neměla, po prvním dílu, jsem jim fandila, nevadili mě, říkala jsem si, že to maj těžký, hrozně mi byla sympatická Saša, ale nevím proč, ale od druhého dílu se ty emoce ve mě úúplně obrátily a ta Saša bude asi pěkně vyčůraná..
ale jako nevím, uvidíme po dalších dílech jak se princezna ještě vybarví. Každopádně jim ten seriál zatím spíš než pomůže, tak uškodí
já jsem viděla ukázky na ten dokument, a tam bylo, že si i ty ošetřovatelky budou stěžovat, že všechno se hází jen na ně a že vše dle nich dělaj špatně..jako že se jim není možno zavděčit
uvidíme
@Evičkalužná píše:
Mají 13 dílů, takže každou středu ČT 1 ve 21:30 až do prosince.
Já minulým dílem končím, dál sledovat nebudu. U výběru sedačky se mi zvedal tlak a ještě když on nemaká? Na ti nemám..
K té jeho práci - v Sama doma to pro mě vyznělo spíš tak, že on zůstal teď doma, protože bylo potřeba, aby pomáhal s dětma. Mají v současné době totiž jen jednu pomocnici na 4 hodiny denně a Saša byla na operaci. Tak to zas docela chápu, to fakt nejde zvládat. Naopak ona v tom rozhovoru říkala, že už se těší, až půjde ten její přítel do práce, ale že zatím ho fakt potřebovala. Tohle zase docela chápu, pokud si navíc v práci nevydělá víc než co dostane na podpoře, pak by to takhle myslím vyřešil kdekdo.
Tak ještě jednou:
" Malinko teď cítím problém v tom, že Tonda je už půl roku doma na ošetřovačce a nemůže do práce. Děti byly nemocné, Saša byla na operaci, pak nemohla nosit děti a Tonda se postupně stával nenahraditelným, protože pečovatelská služba z péče vypadla. To si myslím je největší problém jejich vztahu, ale i celé rodiny a Tondy samotného. Snad se situace nějak vyřeší a z Tondy se zase stane otec a vzor, který odpoledne přijde z práce, vyzvedne staršího syna a pohraje si s ostatními dětmi, pomůže mamince, co je třeba. Otec, na kterého se všichni těší včetně Saši. Oba rodiče současně na mateřské dovolené není podle mne dlouhodobě šťastná volba."
Zdroj: http://ona.idnes.cz/…d-/deti.aspx?…
Jediný, kdo mi je z nich ještě docela milý, je ten šestiletý klučík. ![]()
@Cosmos píše:
Tak ještě jednou:" Malinko teď cítím problém v tom, že Tonda je už půl roku doma na ošetřovačce a nemůže do práce. Děti byly nemocné, Saša byla na operaci, pak nemohla nosit děti a Tonda se postupně stával nenahraditelným, protože pečovatelská služba z péče vypadla. To si myslím je největší problém jejich vztahu, ale i celé rodiny a Tondy samotného. Snad se situace nějak vyřeší a z Tondy se zase stane otec a vzor, který odpoledne přijde z práce, vyzvedne staršího syna a pohraje si s ostatními dětmi, pomůže mamince, co je třeba. Otec, na kterého se všichni těší včetně Saši. Oba rodiče současně na mateřské dovolené není podle mne dlouhodobě šťastná volba."
Zdroj: http://ona.idnes.cz/…d-/deti.aspx?…
Na těch fotkách maj doma tu drahou sedačku ne? ![]()
@Cosmos jo, to sedí s tím, co říkali v červnu v Sama doma. Já osobně bych mu to fakt nezazlívala. Myslím, že i jemu bude líp práci než doma s tolika dětma
@araw píše:
Na těch fotkách maj doma tu drahou sedačku ne?
nene http://www.ceskatelevize.cz/…rcata/video/ 26minut 10sekund, to je jiná sedačka.. ale neříkám, že třeba ta na který sedí není ještě dražší, třeba, že jo
![]()
@snee píše:
nene http://www.ceskatelevize.cz/…rcata/video/ 26minut 10sekund, to je jiná sedačka.. ale neříkám, že třeba ta na který sedí není ještě dražší, třeba, že jo![]()
![]()
Tak to mě ani nenapadlo zkoumat sedačku podle fotek. ![]()
@araw to ne, pak na jiné otce je ta stará škaredá, podle me sehnali někde zdarma za odvoz nebo z bazaru za pár šupů, to je fakt hodně velkej oldshool. Takze myslim, ze to vyresili jak normalni lidi
@barca77 píše:
@araw to ne, pak na jiné otce je ta stará škaredá, podle me sehnali někde zdarma za odvoz nebo z bazaru za pár šupů, to je fakt hodně velkej oldshool. Takze myslim, ze to vyresili jak normalni lidi
už jsem se dočetla, že jim sedačku koupilo romské sdružení z Lysé nad Labem
mě jenom na té společné fotce i se starýma zarazilo, že si fakt tu sedačku koupili. já mít paterčata, tak novej nábytek nekupuju ani náhodou ![]()
@Evičkalužná píše:
A proč zrovna Sommerová? Protože nikoho jinýho neznáte? A proč to nenatočíte vy, když jste takový odborník na dokumenty a je to podle vás „otřesně natočený“. Mě se to naopak moc líbilo. To je realita, není to hraný film, nejsou to hlavy na hlavu, jak často u Somerový bývá…A to, co se tam děje, se prostě dělo, jde o to, abychom diskutovali a možná si na tom taky něco uvědomili…
Když se řekne dokument, o lidech, s lidmi, se soc. tématy, napadne mě na první dobrou Sommerová. A má být?
Jako divák z toho mohu mít dojmy jaké chci, ze Sommerové mrazení ještě po letech, z tohoto přinejmenším rozpaky. Na to, abych měla vlastní názor na nějakou (jakoukoli) věc, nemusím být odborník. Názor mám např. i na solární elektrárny, i když o nich vím jen to, že berou tu energii ze slunce.
@araw píše:
už jsem se dočetla, že jim sedačku koupilo romské sdružení z Lysé nad Labemmě jenom na té společné fotce i se starýma zarazilo, že si fakt tu sedačku koupili. já mít paterčata, tak novej nábytek nekupuju ani náhodou
No vida. ![]()