Placení napůl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32092
15.11.20 17:36

@Maria37 tak ono to dítě nebude jen zakladatelky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.11.20 17:51
@Maria37 píše:
Nj ale to si ty ženy musí umět - narozdíl od zakl. - vydělat peníze. A spousta chlapů má děti, ktere ani nechtěli. Spousta chlapů se stará o cizí děti. Já bych tu roli mužů tolik nezatracovala. :srdce:

Já tu mužskou roli v žádném případě nezatracuju. Jen jsem chtěla říct, že „pořídit si dítě“ samo o sobě je pro ženu násobně jednodušší a levnější než pro muže.

@Maria37 píše:
Zakl. ale potřebuje k dítěti :nevim: priteluv účet :think:

No tak samozřejmě. Bez financí by šel vědomě do dítěte jen blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
15.11.20 18:09
@Monchichik píše:
@Maria37 tak ono to dítě nebude jen zakladatelky, ne?

Bydlí v jeho domě, za jídlo a ubytování pro sebe a své dítě platí 6000 kc + on jí řekl, že jí peníze dávat bude, jen jí nechce dát svůj účet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
15.11.20 18:18

@Maria37 no vzhledem k tomu, že jí nadává, že je živí atd, tak bych s ním dítě nechtěla ani omylem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
15.11.20 18:25

Svatba pak dítě vše jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
15.11.20 18:30
@Monchichik píše:
@Maria37 no vzhledem k tomu, že jí nadává, že je živí atd, tak bych s ním dítě nechtěla ani omylem…

Tak ať od něho odejde. Lehká pomoc a najde si někoho, komu nebude vadit je živit :nevim: pokud se k nim chová skarade a ještě je podle ni lakomy, tak nechápu, co chce, kromě rozchodu, řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.11.20 18:41
@Maria37 píše:
Mě by to bylo blbý i v případě, že bych vydělávala míň. Není to o nějakém zúčtování. My třeba dáme dohromady společný peníze + máme každý vlastní peníze. A jsme v pohodě. Mě by bylo trapný si vydělat 13 000. Proč si přítelkyni nevezmes za ženu? To by jí patřil - napůl - i tvůj majetek, ale do toho se ti nechce?

Ano je to v plánu jen nám to ta corona trochu protahuje, však pokud vám to vyhovuje ok ale je otázka jestli se u někoho z vás změní situace a pak může přijít problém, mě spíš vadí ten fakt že dneska jsou peníze až na prvním místě a jsou lidi hoodně opatrný aby náhodou nebyly tím co by dával víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
15.11.20 19:38

Mam muze, vydelavame tak samo jako ty..
Chlap mi nikdy nerekl, abych neco platila…

Z vlastni iniciativy jsem mu prispivala na bydleni, nakupovala tak nastridacku.. on casteji…

Kdyz jsem mu rikala, ze kdyby chtel vic prispivat nebo treba, ze bych nakupovala jidlo jen ja.. Tak mi rekl, ze by mu bylo stydno a v podstate neco na zpusob, ze ja mam nic moc vyplatu a on je v klidu, tak co resim…

S tim tvym bych si vazne dite neporizovala.. muz se ma umet postarat… Pokud jeste k tomu ma takovou super vyplatu… tak se nezlob, ale je to škrt sobecký nebo s tebou do budoucna nepocita… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
15.11.20 19:38
@Monchichik píše:
@Pavlik Morozov tak můžeš mít obavy, to je přirozené…ale ty se svými názory se těžko někdy oženíš…nebo si pořídíš rodinu…vidíš ženské jen jako zlatokopky co se třesou na tvůj majetek…jestli teda nějaký vůbec máš…to nemá vůbec cenu do žádného vztahu jít…

To proto mam manzelku a dve deti Doporucuji si otevrit vestirnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
15.11.20 19:43
@PaníBovaryová píše:
Budes cely zivot lpet na vecech a trast se, abys nedejboze neinvestoval do nekoho prilis moc penez? No…kazdy chceme zivot travit jinak :nevim: :D

Jestli tomu rikas lpet. Ja tomu rikam, ze nebudi delat debila. Manzelstvi je investice a uz jsem tady x krat psal, ze je k nemu treba pristupovat jako k podnikani. Kdybych takhle podnikal jako vy si predstavujete jak by mel muz pristupovat k manzelstvi a byt velkorysy k „damam“, tak uz firma prisla na buben a zemestnanci by mohli zrat jetel na louce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
15.11.20 19:44
@aquarian píše:
V ČR potřebuje pro umělé oplodnění souhlas muže, který bude zapsaný jako otec.Podle mne je snazší najít ucházející ženu, která chce dítě a je jí celkem jedno s kým, než najít ucházejícího muže, kterému by bylo jedno, komu by mohl platit výživné a s kým se budou dělit jeho pozůstalí v dědickém řízení. :think:

Navic tech zen co chteji deti je mnohem vic nez muzu.. staci se porozhlednout po zene okolo 30let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21285
15.11.20 19:46
@Pavlik Morozov píše:
Jestli tomu rikas lpet. Ja tomu rikam, ze nebudi delat debila. Manzelstvi je investice a uz jsem tady x krat psal, ze je k nemu treba pristupovat jako k podnikani. Kdybych takhle podnikal jako vy si predstavujete jak by mel muz pristupovat k manzelstvi a byt velkorysy k „damam“, tak uz firma prisla na buben a zemestnanci by mohli zrat jetel na louce.

řídit manželství jako firmu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
15.11.20 19:50
@ZuzaM píše:
A jaký vztah teda měli tvoji rodiče a jaký vztah máš ty s rodiči?

S rodici mam vztah vyborny a rodice uz nejaky ten patek spolu budou. Dokonce nejsou ani rozvedeni a dokonce spolu bydli. Covece to je cara pres ty domnenky. Detstvi ovlivnuje naprosto minimalne. Je na kazdem co si ze svych zkusenosti veme. Nekdo se nepouci napriklad jako nektere zeny co tady pisou, ze porad potkava grazly a porad ji nekdo ublizuje a pak jsou lidi co se pouci ze zivota. Nejvetsi blbost roku co jsem slysel, pry ze si reknu „to se mne nestane“ a pujdu po hlave do sracek kvuli tomu ze maji rodice normalni manzelstvi. Co ja se tady jeste nedovim. Tenhle web bych doporucil kazdemu muzi, ktery ma v umyslu se nechat uvrtat do manzelstvi. Tejden na miminku a svatba by jej presla hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
15.11.20 19:59
@Kronny444 píše:
Normálně bych se nevyjádřil ale ty jsi buran na entou a jsi ostuda mužského rodu!!! Nechápeš vůbec podstatu vztahu!!! Já mám partnerku s dvěma dětmi a ty zdroje jak tomu říkáš jsou dost velké cca 90k její 13600kc a přesto máme společný účet a jsem maximálně spokojený dokonce je šetřivější než já, víš já beru svou přítelkyni jako rovnoceneho partnera, udělala z mého baráku hezký domov, hezky se o mě a o syna stará a jsme šťastný a to je mi víc než nějaký zdroje!! Protože se k ní chovám s úctou a byla by mi hanba aby se musela doprošovat a jelikož nejsem blbej a má dvě děti a 13k příjem tak je jasné že větší část je na mě, byla to má volba a nelituji, muž má být ochranitel a živitel rodiny, tak zkus jednou upřednostňit svojí přítelkyni před zdroji a možná zjistíš že je to lepší a šťastnější život

To je vul. Bodejt by nebyla zena spokojena a nudelala ti dobre hnizdo. Za stovku mesicne je kazda zenska „dobra“ manzelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
15.11.20 20:01
@PaníBovaryová píše: řídit manželství jako firmu :mrgreen:

Takovyho uz mame a jak dopadl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...