Placení napůl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
17.11.20 10:47
:srdce:

Příspěvek upraven 17.11.20 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
17.11.20 10:49
@Sany80s píše:
Tu diskuzi si pamatuji a ta rada lidí by se dala počítat na jednotlivce, kteří to tak mají a protože nechtějí přiznat, že jsou naprostí idioti/ky, tak tam zakladatelku podpořili.
To slovo řada nebo většina by se naopak dalo říct o lidech, kteří zakladatelku za takové myšlení odsoudili.
Takže asi tak.

Pro mě je nepochopitelný žít si jen za náklady na bydlení, nemuset platit tržní nájem a ještě nespokojeně vysírat. Nerovný sociální skupiny by se neměly párovat. To nikdy nedělalo dobrotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
17.11.20 10:52
@Maria37 píše:
Já jsem ji podpořila a idiotka nejsem. A nebyla jsem zdaleka jediná. Ostatně je proti pravidlům urážet jiné kvůli rozdílným názorům. Tady už nestačí, že chlap nechce nic za bydlení, tady chce zakl. navíc jeho účet.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12894
17.11.20 11:13
@pohledzdruhestrany píše:
Nerovný sociální skupiny by se neměly párovat. To nikdy nedělalo dobrotu.

Ale uvědomuješ si, že tohle je názor krajní pravice. Na podobných základech vznikl nacismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
17.11.20 11:17
@Sany80s píše:
Ale uvědomuješ si, že tohle je názor krajní pravice. Na podobných základech vznikl nacismus.

nee, fakt, to je ale velmi zajímavý názor :mrgreen: a mohla bys mi dát odkaz na nějaké dílo nějakého ideologa krajní pravice (co je krajní pravice raději terminologicky diskutovat nebudeme), který uvádí, že mísení SOCIÁLNÍCH skupin v partnerství není úplně ideální? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
17.11.20 11:35
@pohledzdruhestrany píše:
nee, fakt, to je ale velmi zajímavý názor :mrgreen: a mohla bys mi dát odkaz na nějaké dílo nějakého ideologa krajní pravice (co je krajní pravice raději terminologicky diskutovat nebudeme), který uvádí, že mísení SOCIÁLNÍCH skupin v partnerství není úplně ideální? :lol:

Ty si vazne myslis, ze 16 a 40 tisic je tak jina sociální skupina, ze by nemohli fungovat jako partneri? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
17.11.20 11:38
@Konnny píše:
Ty si vazne myslis, ze 16 a 40 tisic je tak jina sociální skupina, ze by nemohli fungovat jako partneri? :)

Je to příliš jiná sociální skupina na to, aby byli oba schopni podílet se na výdajích rovným dílem a zároveň ten rozdíl mezi nimi není dost velký na to, aby tomu bohatšímu bylo úplně fuk, že toho chudšího dotuje - protože sám prostě nemá nadbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
17.11.20 11:45
@Konnny píše:
Ty si vazne myslis, ze 16 a 40 tisic je tak jina sociální skupina, ze by nemohli fungovat jako partneri? :)

16, outěžek na krku z předchozího vztahu a bez vlastního bydlení versus 40 a vlastní barák…sociální nebe a dudy…ona je v podstatě sociální případ, on zejména díky baráku naprosto v pohodě

zakladatelka by místo stěžování, že se jí blbě zlatokopí, měla zejména popřemýšlet, jak zvýšit svůj životní standard bez toho, aby se pověsila na někoho jiného

příťulu možná se.re, že nevidí z její strany snahu, aby přispěla do společného víc…anebo si užívá držet majetkový prst na dynamice vztahu…ale pak přesně platí, jaká šla, takovýho potkala, když je někdo přísavka, moc nemá šanci natrefit na kvalitního partnera

Příspěvek upraven 17.11.20 v 11:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
17.11.20 11:46
@Andante píše:
Je to příliš jiná sociální skupina na to, aby byli oba schopni podílet se na výdajích rovným dílem a zároveň ten rozdíl mezi nimi není dost velký na to, aby tomu bohatšímu bylo úplně fuk, že toho chudšího dotuje- protože sám prostě nemá nadbytek.

dobře řečeno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
17.11.20 11:48

@Andante ro je pravda, zarpven mu ale chybi trocha velkorysosti. Ale meni se to ted tim, ze on chce dite. Takze svatba, dite, spolecne penize. Pokud on to tak nevidi, ji nevidi jako partnerku pro manzelstvi.tak od toho pryc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
17.11.20 12:02
@Konnny píše:
@Andante ro je pravda, zarpven mu ale chybi trocha velkorysosti. Ale meni se to ted tim, ze on chce dite. Takze svatba, dite, spolecne penize. Pokud on to tak nevidi, ji nevidi jako partnerku pro manzelstvi.tak od toho pryc…

jemu možná velkorysosti a jí možná pracovitosti…vrána k vráně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
17.11.20 12:08
@Konnny píše:

No kdyby těch 40 vydělávala žena tak spíš ne, ikdyz vyjimky se najdou. Spíš někdy může být problém - treba ve velkém městě - se potkat - kromě práce asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
17.11.20 12:11
@Konnny píše:
@Andante ro je pravda, zarpven mu ale chybi trocha velkorysosti. Ale meni se to ted tim, ze on chce dite. Takze svatba, dite, spolecne penize. Pokud on to tak nevidi, ji nevidi jako partnerku pro manzelstvi.tak od toho pryc…

Možná je problém na obou stranách, možná že on z ní má pocit, že jí jde hlavně o peníze… Jinak rozchod jsem navrhovala taky, ale to zase musí počítat s tím, že dá za bydlení a jídlo mnohem víc peněz než oněch 6000 kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
17.11.20 12:19
@Maria37 píše:
Možná je problém na obou stranách, možná že on z ní má pocit, že jí jde hlavně o peníze… Jinak rozchod jsem navrhovala taky, ale to zase musí počítat s tím, že dá za bydlení a jídlo mnohem víc peněz než oněch 6000 kc.

Ale kdyz ma ten pocit proc s ni chce dite?
Jen aby mu ho odnosila? No dekuju nechci.
Tech 16 tis. prijem muze byt, nekde na malem meste a nemusi byt lina.By me zajimalo jestli v to pocita i alimenty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
17.11.20 12:24

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie