Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Regina Hero píše:
A teď naprosto off topic… Janča21 Peta25 - Peta25 je Petrkom, že jo?
Taky si myslím
![]()
Zajímavé jak rychle tato společnost dokáže udělat s někoho alkoholika není vám trapně,
MUFICE píše:Regina Hero píše:Taky si myslím
A teď naprosto off topic… Janča21 Peta25 - Peta25 je Petrkom, že jo?![]()
vzadu je to vysvětlené.
janca21peta25 píše:
Zajímavé jak rychle tato společnost dokáže udělat s někoho alkoholika není vám trapně,
ale prosím Tě … sama si to namlouváš.
KatkaX píše:janca21peta25 píše:Já si myslím, že cenově výhodně vyjde koupit si ovoce v sezóně a přesnídávku si udělat doma s tím, že víš přesně složení. Jenže to už je moc práce. Lidi jsou líní, dav si radši koupí 10 kg nekvalitních sraček místo 1 kg kvalitní potraviny, která zasytí stejně + má nějakou výživovou hodnotu. Podívej se na procento obézních, podívej se do košíků tlustých lidí a bude Ti to jasné.
Tak kvalitu vidím v tom že když to není skažené tak proč to nejíst co kdyby ste neměly peníze tak taky koupíte přesnidávku za 20 nebo v akci za 10? a pořád mi tu nikdo nevysvětlil jakto že se lidi v těch akcích pozabíjejí.
Přesně tak, jeden ks celozr.pečiva zasytí stejně jako 3 ks toho z bílé mouky a nemá ani žádnou vlákninu.
neumisa píše:janca21peta25 píše:ale prosím Tě … sama si to namlouváš.
tak ty se tam taky řadíš taky piješ pivo ke guláši.
Nikdo z nikoho alkoholika nedělá… tak se nečil…
Jinak je to otázka životní filozofie… někdo hledá způsob, jak to jde a někdo argumenty, proč to nejde…
Jdu obědvat, dobrou chuť…
neumisa píše:
než bych koupila ovocnou Dobrou mámu za 5,–, radši koupím půlkilovou bílou Hollandii za 20,– a namíchám ji s marmeládou … je to jen o výběru.Příspěvek upraven 04.03.12 v 11:04
Taky kupuju jenom bílé jogurty, ty ovocné jenom kolem ovoce prošly
Nakrájím do něj čerstvé ovoce a nemá to chybu ![]()
janca21peta25 píše:neumisa píše:tak ty se tam taky řadíš taky piješ pivo ke guláši.janca21peta25 píše:ale prosím Tě … sama si to namlouváš.
A taky piju občas víno a někdy taky rum s colou a dokonce i bavoráka. A ne, já se za alkoholika nepovažuju. A nikdo tady mi ani netvrdí, že jsem a já nikoho tady z podobného tvrzení neosočuju. Pivo ke guláši z člověka alkoholika nedělá. Jen ten, kdo podvědomě cítí nerovnováhu, si to bere osobně.
Příspěvek upraven 04.03.12 v 12:13
janca21peta25 píše:
já jogurty nejím a partner říká že to je jídlo pro děti a ne pro něj
Tak si někde přečti články o správném stravování a uvidíš hned, že jogurty nejsou jenom pro děti ![]()
janca21peta25 píše:
tak on tvdrdí že si nepotřebuje držet linii že nepotřebuje vypadatjak modelka a že nebude jíst jogurt nebo salát níísto svíčkové nebo guláše a řízku s pivem.
Jogurt je spíš svačina, takže at si klidně ten guláš k obědu dá ![]()
neumisa píše:
anonymní, myslím, že zbytečně hrotíš … nikdo tady netvrdí, že kupuje jen samé bio a eko … je to jen o volbě a penězích, co kdo koupí. Nedělám si iluze, že moje zelenina z bedýnky je nejdokonalejší (ani to pěstitelka netvrdí), ale jde mi o to, že je česká a na můj stůl přicestovala ze vzdálenosti max 20 kilometrů, tedy že ji sklízeli zralou a dorostlou. Mlíko opravdu beru z farmy (kráva by se mi v paneláku chovala dost obtížně), ale netvrdím, že nekoupím i krabicové. Když mám příležitost, sáhnu po českém zboží. Ale to neznamená, že když výběr není, tak nekoupím nic a budu hladovět.A že mají lidi plné košíky sajrajtů? Je to přece jejich věc a jejich volba …
Čaaaauuu ![]()
Tak já tu „naši“ zeleninu považuju za úžasnou
(pro ostatní - bereme totiž ze stejného zdroje). A prosím tě, odkud bereš mlíko? Přidala bych se.
Jinak - přiznám se, že na akce taky koukám, kolikrát v nich přece jsou i kvalitní věci. My takhle kupujeme hlavně jihočeské jogurty a máslo.
Ty dětské paštiky jsou s.ačka, stačí si přečíst složení. A ono upřímně, už to slovní spojení „dětská paštika“ je blbost a je jasné, že jde jen o reklamní tah. Žádná paštika není vhodná pro děti, už kvůli obsahu tuku.
Mmch, ke guláši si nic jiného než pivo skoro neumím představit
A ano, pivo mám ráda, občas si i dojdeme s manželem „na jedno“ ![]()
petullo
pro mlíko si chodím z práce v úterky a čtvrky na náměstí
tahle farma a trasa:
Příspěvek upraven 04.03.12 v 12:51
petull.a1 píše:neumisa píše:
anonymní, myslím, že zbytečně hrotíš … nikdo tady netvrdí, že kupuje jen samé bio a eko … je to jen o volbě a penězích, co kdo koupí. Nedělám si iluze, že moje zelenina z bedýnky je nejdokonalejší (ani to pěstitelka netvrdí), ale jde mi o to, že je česká a na můj stůl přicestovala ze vzdálenosti max 20 kilometrů, tedy že ji sklízeli zralou a dorostlou. Mlíko opravdu beru z farmy (kráva by se mi v paneláku chovala dost obtížně), ale netvrdím, že nekoupím i krabicové. Když mám příležitost, sáhnu po českém zboží. Ale to neznamená, že když výběr není, tak nekoupím nic a budu hladovět.A že mají lidi plné košíky sajrajtů? Je to přece jejich věc a jejich volba …
Čaaaauuu
Tak já tu „naši“ zeleninu považuju za úžasnou(pro ostatní - bereme totiž ze stejného zdroje). A prosím tě, odkud bereš mlíko? Přidala bych se.
Jinak - přiznám se, že na akce taky koukám, kolikrát v nich přece jsou i kvalitní věci. My takhle kupujeme hlavně jihočeské jogurty a máslo.
Ty dětské paštiky jsou s.ačka, stačí si přečíst složení. A ono upřímně, už to slovní spojení „dětská paštika“ je blbost a je jasné, že jde jen o reklamní tah. Žádná paštika není vhodná pro děti, už kvůli obsahu tuku.
Nejlepší je ten rozbor děts.paštiky od R. VAňka
![]()